...ξερεις τι γινεται superfunk?
ο ενισχυτης που εχω τωρα,δουλευει στο μαγαζι σε μια βαση με κλιση σαν αποκλειστικο μονιτορ για μενα.του δινω σημα απο το δεξι της πεταλιερας και το αριστερο παει στο multi του μαγαζιου.στο μαγαζι εχουν κανει απειρα παραπονα για την ενταση του ηχου με αποτελεσμα να μας βγαλουν ολους τους ενισχυτες και να αγορασει το αφεντικο τελικους με ηχεια nexo 10''
& κορνα.2 για τους μπουζουξηδες,2 για τους πληκτραδες και ενα για μενα.ο μπασσιστας βγαινει απο δικο του μηχανημα και ο ντραμμερ.....τιποτα!
περασε λοιπον ενας χρονος με εμενα στα ορια καταθλιψης γιατι δεν ακουγα τιποτα με απειρες επεμβασεις στον μεγαααααλο μ****α ηχοληπτη .ενα βραδυ του ζητησα με πολυ ευγενικο τροπο να μου δωσει λιγο ενταση ισα ισα να ακουω.ηχαν προηγηθει κι αλλες παρεμβασεις απο ολη την ορχηστρα και παραπονα απο τους τραγουδιστες.την επομενη μερα ,με το ετσι θελω παρρειγγηλα τον συγκεκριμενο ενισχυτη για 2 βασικους λογους.
1-> ηταν μικρος σχετικα σε μεγεθος και δεν εκανε πολυ ματι , ωστε να μου την πουν (δε θελω να χασω τη δουλεια μου
2->ηταν τρανζιστορατος και σε αρκετα χαμηλη τιμη.αν καιγοταν δεν θα με πειραζε και πολυ.σημειωτεον οτι εχω καψει απο το ρευμα 2 λαμπατους ενισχυτες εγω ,4 ο μπασσιστας και 3 οι μπουζουξηδες...ολη η γειωση του μαγαζιου ειναι στον αερα και τωρα το καλοκαιρι ειδικα καθε λιγο εχει διακοπες και πτωσεις τασης....
εχεις δικιο λοιπον φιλε superfunk για την λαμπα ,και δεν το κρυβω οτι ειναι το ονειρο μου ενας mesa/boogie mark 1 η 4 , αλλα δεν το αντεχω οικονομικα.
εχω απηυδησει........ουφ . . . . . . . . .