- Πόντοι
- 16
Έχω 2 humbuckers και 1 single coil και αναρρωτιέμαι αν γίνεται με ένα διακοπτη DPTD (αυτός με τα 6 πόδια) να βγαίνει εκτός φάσης. Αν έχει κάποιος δοκίμασει κάτι ή αν έχει καμμια ιδέα ας τη ρίξει.
ουτε εγω το ξερω σιγουρα αλλα λογικα πετυγχανεται ενας επι πλεον ηχος...Tsevos είπε:Να ρωτήσω εγω ο ασχετιλας τώρα μιας και είναι ευκαιρία .....τι επιτυγχάνουμε με αυτό? 8)
Να σε καλά φίλε ThePilgrim, το μάθαμε στη θεωρία...ε..μένει να το ακούσω και στην πράξη κάπου κάπως κάποτε ;DThePilgrim είπε:Όταν ένας μαγνήτης είναι διαφορετικής φάσης με κάποιον άλλο, τότε ακυρώνονται μερικές συχνότητες και ενισχύωνται άλλες, δημιουργώντας ένα νέο ήχο, που ίσως ακούγεται σαν πολύ πολύ ελαφρύ wah. Δηλαδή ο ένας μαγνήτης προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο όταν γίνεται αυτό και γίνεται μία μάχη συχνοτήτων![]()
ok, ευχαριστώ για το σχεδιάγραμμαharilatron είπε:Αν έχεις έναν DPDT μπορείς να τον παρεμβάλλεις όπως στο σχήμα.
(τα κάτω μαύρο-κόκκινο έρχονται απο τον μαγνήτη, ενώ τα μαύρο-κόκκινο που φεύγουν απο τη μεσαία θέση, πηγαίνουν εκεί που πηγαίνει τώρα ο μαγνήτης. )
Πως αλλο? Το ίδιο δεν είναι?ThePilgrim είπε:Βλέπω εδώ όμως έχει αυτός άλλο σχεδιάγραμμα ???