Αγαπητοί φίλοι συμφορουμίτες,
Πρόσφατα ανακάλυψα την αναγκαιότητα προσθήκης ενός Midi Controller στη συλλογή μου έτσι ώστε να ελέγχω κάποια όργανα στον υπολογιστή και μιας και αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να ξοδέψω 300 € + για να πάρω κάτι αξιόλογο σε midi controller και αναρωτιόμουν μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα απλό πληκτρολόγιο που έχω (όχι του υπολογιστή
) για να κάνω την δουλειά μου. Το ερώτημά μου όμως είναι το εξής: Θα μπορέσω εκτός από τα πλήκτρα να χρησιμοποιήσω και τα κουμπιά και τους μοχλούς που έχει; Γιατί σε ένα άλλο που δοκίμασα το οποίο όμως δεν είχε midi in/out αλλά μόνο USB (;D)μπορούσα να χρησιμοποιήσω μόνο τα πλήκτρα και όλα τα άλλα κουμπιά ήταν άχρηστα. Μήπως φταίει το γεγονός ότι δεν είχε Midi out και το έβαζα στον υπολογιστή με το USB; Αν χρησιμοποιήσω το άλλο που έχει Midi in/out θα μπορώ να χρησιμοποιώ και τα κουμπιά;; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Πρόσφατα ανακάλυψα την αναγκαιότητα προσθήκης ενός Midi Controller στη συλλογή μου έτσι ώστε να ελέγχω κάποια όργανα στον υπολογιστή και μιας και αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να ξοδέψω 300 € + για να πάρω κάτι αξιόλογο σε midi controller και αναρωτιόμουν μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα απλό πληκτρολόγιο που έχω (όχι του υπολογιστή