BOOM νέο "πανκ" κλιπ (DIY)

music man

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Γεια χαρά, αυτό είναι το καινούριο μας βίντεο κλιπ, το κάναμε όλο μόνοι μας από την ηχογράφηση στο προβάδικό μας, μέχρι και το μοντάζ. Πώς σας φαίνεται?

Αν σας άρεσε μπορείτε να ακούσετε ή να κατεβάσετε τα τραγούδια από "The Coreys" στο www.thecoreys.gr

(Greek punk rock from Thessaloniki)

Πολλά μπράβο παιδιά. Το κομμάτι σας και το κλιπ μου έφτιαξε τη διάθεση. Μπράβο λοιπόν γιατί:

- Το κομμάτι είναι ωραίο, ανάλαφρο, αισιόδοξο και καλοπαιγμένο. Κι έχει και το μήνυμά του.

- Τραγουδάτε ελληνικά χωρίς να λέτε σοβαροφανείς ανοησίες αλλά ούτε και καφρίλες.

- Αυτοσαρκάζεστε με πραγματικό χιούμορ.

- Φαίνεστε φυσιολογικοί άνθρωποι της ηλικίας σας, χωρίς δηθενιές και επιτηδεύσεις.

- Γενικώς το μονοπάτι που έχετε διαλέξει το έχετε φουλ.

Μη μασάτε τίποτα και συνεχίστε έτσι ακριβώς. Εγώ έγινα fan (και όχι για fun  ;D).

Jazzjoker είπε:
Γενικώς το μονοπάτι που έχετε διαλέξει το έχετε φουλ.

Μη μασάτε τίποτα και συνεχίστε έτσι ακριβώς. Εγώ έγινα fan (και όχι για fun  ;D).
  +1000000000 :D

Είσαστε ωραίοι. Είσαστε πολύ ωραίοι. Είσαστε πάρα πολύ ωραίοι. Είσαστε σούπερ. Είσαστε σουπέρμπ. Είσαστε... ;)

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!

1.Αψογη παραγωγη

2.ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ στιχοι (το σημαντικοτερο in my book για καποιο συγκροτημα που απευθυνεται σε ΕΛΛΗΝΕΣ) και μαλιστα καλοι

3.Τελεια παιξιματα

4.Ενδιαφερουσες μελωδιες

5.Μια χαρα βιντεο

Εχετε και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ frontman....δεν νομιζω να σας λειπει τιποτα.

Καλυτερη μιξη καλιφορνεζικου πανκ & ελληνικου στιχου δεν εχω ματακουσει!(δεν νομιζω να υπαρχει αλλωστε)

Σας βρίσκω σούπερ και για DIY φάση ακόμα πιο σούπερ (βασικά αν δεν το λέγατε δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρει κανείς χαμπάρι). Συνεχίστε έτσι, το 'χετε.

:)

τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες.

Συνυπογράφω.

Μπράβο!!!!! Εξαιρετικοί!!!!!

Καλή συνέχεια!!!!!!!!

ένα τεράστιο μπράβο κι από εμένα...

με έχουν καλύψει στα θετικά οι φίλοι μου παραπάνου και σοβαρό αρνητικό δεν βρίσκω να γκρινιάξω ούτε στην παραγωγή...  >:D

χμ... ή γερνάω ή έχετε όλο το πακέτο και με ωραίο περιτύλιγμα...  8)

καταλήγω στο δεύτερο και πιστεύω ότι αν συνεχίσετε με συνέπεια να σέβεστε το ταλέντο σας, κάνοντας τα καλά σας καλύτερα, έχουμε πολλά να περιμένουμε...

Δυνατο,πραγματικα εξαιρετικη η παραγωγη και ο ηχος.

Μπραβο σας!

Χαιρετώ τους Greek Day.  Μ' άρεσε το αποτέλεσμα αλλά ο τραγουδιστής μου ήχησε πιο pop στ' αυτιά μου απ' ότι έπρεπε.

Το βίντεο είναι καταπληκτικό.

Για τον στίχο δεν εκφέρω γνώμη.

Επίσης Μusic Man γιατί δεν παίζεις με Music Man?

Μπράβο!

Ολα σωστά κι ωραία.

Υ.Γ. "Πιάνω την ευκαιρία απ΄ το μάλλι";  :laugh:

Μου θυμίζει Onirama λόγω φωνητικών, ενέργειας και ... ματζόρε.

Και αυτό είναι ιδιαιτέρως τιμητικό για τους... Onirama!!!

Μπράβο παιδιά!!

Χαχαχα τι λέει!  ;D Παιδιά θένξ για όλα τα καλά λόγια πραγματικά δεν το περίμενα! Πάντως οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στα μέλη του Noiz διότι βοηθήσανε πολύ στην παραγωγή του ήχου και ειδικά ο Superfunk με απαντήσεις σε διάφορες απορίες. Το συγκεκριμένο τραγούδι όντως θέλαμε να έχει Dookie αέρα αλλά κάθε τραγούδι του δίσκου (Για Πανκ Ενδεχόμενο) έχει το δικό του στυλ φωνητικά και παικτικά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα