Bonecrack - Αυτο ειναι το καινουργιο μας κομμάτι!

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
G

Guest

Guest
Γεια σας αυτο ειναι το καινουργιο κομμάτι της μπάντας μου και θα θελα να το μοιραστώ μαζι σας ! Ελπίζω να σας αρεσει ! Καλη σας μερα !!

Last edited:
Μπράβο παιδιά, καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!

ικανοποιητικότατη παραγωγή για το είδος (εγώ απλά θα προτιμούσα όχι τόσο "παχύ" και λιγότερο κομπρεσαρισμένο snare και τις φράσεις της κιθάρας λίγο πιο κέντρο για να μην γέρνει ελαφρά σε κάποια σημεία το κομμάτι)...

όμορφο άκουσμα στα αυτιά μου και το ότι μου θυμίζει διάφορα χωρίς όμως να ξέρω τι, ΜΟΝΟ ως ΘΕΤΙΚΟ μπορώ να το εκλάβω ως προς την εν δυνάμει εμπορικότητα...  ;) ;D

μπράβο σας!!!...

λίγο το στυλιστικό του βίντεο και το ενδυματολογικό.... >:(

(αν και δεν μου πέφτει λόγος...) ;D

Μπράβο σας ρε παιδιά, πολύ ωραίο.

Νομίζω ότι το είδος το υπηρετείτε πολύ καλά.

Και τα άλλα σας μου αρέσουν πολύ (το είχα ξαναγράψει).

dimsonic είπε:
λίγο το στυλιστικό του βίντεο και το ενδυματολογικό.... >:(
Νέα παιδιά είναι, βράζει το αίμα τους. :)

fusiongtr είπε:
Νέα παιδιά είναι, βράζει το αίμα τους. :)
ναι βρε...

δεν είπα να βάλουν κουστούμια και ταγιεράκια....

;D

npap είπε:
όμορφο άκουσμα στα αυτιά μου και το ότι μου θυμίζει διάφορα χωρίς όμως να ξέρω τι, ΜΟΝΟ ως ΘΕΤΙΚΟ μπορώ να το εκλάβω ως προς την εν δυνάμει εμπορικότητα...  ;) ;D

μπράβο σας!!!...
Το στυλ, ήχος, ύφος, μάλλον σου θύμισε Green Day- τουλάχιστον αυτό μου έφερε στο μυαλό. Πάντως και τα δικά μου μπράβο στα παιδιά.

Το κομμάτι έχει και ύφος, αλλά έχει και μελωδία.

Και συμφωνώ με τον Φιούζιο, το υπηρετείτε καλά το συγκεκριμένο είδος.

ΥΓ: Τόπο στα νιάτα γέροντες  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το στυλ, ήχος, ύφος, μάλλον σου θύμισε Green Day- τουλάχιστον αυτό μου έφερε στο μυαλό. Πάντως και τα δικά μου μπράβο στα παιδιά.

Το κομμάτι έχει και ύφος, αλλά έχει και μελωδία.

Και συμφωνώ με τον Φιούζιο, το υπηρετείτε καλά το συγκεκριμένο είδος.

Πλάκα πλάκα πες το ψέματα.Εγώ με το που το ακουσα Green Day μου θύμισε.Το american idiot συγκεκριμένα.Μου θυμιζει πολύ τα riffs και τις μπασογραμμές των Green Day.Αν και παιδιά στο altrnative rock είναι μανούλες.

Πολυ ομορφα ολα οσα λετε  !! p.s. εχει τυχει να μου πουν τσικνοπεμπτη τι ωραια στολη που φοραω ενω ημουν ντυμενη οπως καθε μερα ! οποτε κατανοω τι στυλιστικη συγχυση χαχαχα !! καλο βραδυ παιδια :)

Έτσι όπως βγαίνει το αποτέλεσμα μόνο ζημιά κάνουν τα Αγγλικά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το γυρίσετε στα Ελληνικά, και στη συνέχεια να επικεντρωθείτε στη μελωδική βελτίωση των φωνών.

Ηey  Μανο !! Thanks for commenting ! καθε επομενο θα ναι  καλυτερο ! καλη συνεχεια !!

Πολυ καλο παιδια!!! Ωραιο ηχοχρωμα...υφος...μελωδια!! Ευγε!!

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το στυλ, ήχος, ύφος, μάλλον σου θύμισε Green Day

Οι οποίοι θύμιζαν τα early punk 1976 και εντεύθεν συγκροτήματα.

Μια χαρά είναι τα παιδιά που παίζουν αυτά που έπαιζαν οι X-Ray Spex, Martha and the Muffins, κλπ.

Υ.Γ. Νιάτα τουλάχιστον πάρτε (που πήρατε) σωστές επιρροές.

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back