G
Guest
Guest
Γεια σας αυτο ειναι το καινουργιο κομμάτι της μπάντας μου και θα θελα να το μοιραστώ μαζι σας ! Ελπίζω να σας αρεσει ! Καλη σας μερα !!
Last edited:
stamkosk είπε:Μπράβο παιδιά, καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!
Νέα παιδιά είναι, βράζει το αίμα τους.dimsonic είπε:λίγο το στυλιστικό του βίντεο και το ενδυματολογικό.... >![]()
ναι βρε...fusiongtr είπε:Νέα παιδιά είναι, βράζει το αίμα τους.![]()
Το στυλ, ήχος, ύφος, μάλλον σου θύμισε Green Day- τουλάχιστον αυτό μου έφερε στο μυαλό. Πάντως και τα δικά μου μπράβο στα παιδιά.npap είπε:όμορφο άκουσμα στα αυτιά μου και το ότι μου θυμίζει διάφορα χωρίς όμως να ξέρω τι, ΜΟΝΟ ως ΘΕΤΙΚΟ μπορώ να το εκλάβω ως προς την εν δυνάμει εμπορικότητα...;D
μπράβο σας!!!...
Πλάκα πλάκα πες το ψέματα.Εγώ με το που το ακουσα Green Day μου θύμισε.Το american idiot συγκεκριμένα.Μου θυμιζει πολύ τα riffs και τις μπασογραμμές των Green Day.Αν και παιδιά στο altrnative rock είναι μανούλες.Terry RoscoeBeck5 είπε:Το στυλ, ήχος, ύφος, μάλλον σου θύμισε Green Day- τουλάχιστον αυτό μου έφερε στο μυαλό. Πάντως και τα δικά μου μπράβο στα παιδιά.
Το κομμάτι έχει και ύφος, αλλά έχει και μελωδία.
Και συμφωνώ με τον Φιούζιο, το υπηρετείτε καλά το συγκεκριμένο είδος.
ΥΓ: Τόπο στα νιάτα γέροντες ;D
Οι οποίοι θύμιζαν τα early punk 1976 και εντεύθεν συγκροτήματα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Το στυλ, ήχος, ύφος, μάλλον σου θύμισε Green Day
ΥΓ: Τόπο στα νιάτα γέροντες ;D