Bogner Pedals?

georgekz750

Μέλος
Πόντοι
38
Ωχ... που να βρουμε λεφτα τη σημερον ημερα ρε μαστορα?

34y2ps5.jpg

http://www.thegearpage.net/board/showthread.php?t=1052448

Ολοι υποθετουν ακομη οτι θα ειναι πανω απο 300,αλλα ειναι πολυ νωρις ακομη και δεν υπαρχει τιποτα στανταρ

Σούπερ φαίνονται, αν έχουν και καλές τιμές και πάνε μέχρι 250€ θα είναι τζετ.. Αν και δύσκολα γιατί είναι bogner, είναι USA, προσομοιώνουν πανάκριβους ενισχυτές, έχουν πολλά ρυθμιστικά και επιλογές (cab sim out είναι το 3ο jack?) και γενικά φαίνονται πολύ προσεγμένα..

Αυτό που δε βλέπω είναι knob/switch για το boost (σαν το satchurator κι αυτά?).. Κι αφού ήδη έχουν τόσα μπλιμπλίκια πάνω τους, το θεωρώ βλακεία να μην έχουν ένα ακόμα για το boost... Όχι οτι θα το χρησιμοποιούσα ποτέ, δε μου αρέσουν τα boost στα οποία ρυθμίζεις το volume απλά (πάρε ένα eq για boost και είσαι άρχοντας) αλλά αυτά ούτε αυτό δεν έχουν....

Επίσης, αν και μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα πετάλια (με cab sim κλπ), θα ήθελα να έχουν και την επιλογή power amp out και να λειτουργούν σαν αυτόνομοι προενισχυτές, κι ας έχουν πιο τσιμπημένη τιμή (εκεί αγοράζει προενισχυτή).. Όπως το V-Τwin δηλαδή ή το Ethos.. Aπ τη στιγμή που δε λειτουργούν έτσι, θα μου άρεσε τουλάχιστον να έχουν 9βολτη τροφοδοσία για να μη μπλέκουμε με άλλα τροφοδοτικά οι one-spotηδες...

NoIzY είπε:
Σούπερ φαίνονται, αν έχουν και καλές τιμές και πάνε μέχρι 250€ θα είναι τζετ.. Αν και δύσκολα γιατί είναι bogner, είναι USA, προσομοιώνουν πανάκριβους ενισχυτές, έχουν πολλά ρυθμιστικά και επιλογές (cab sim out είναι το 3ο jack?) και γενικά φαίνονται πολύ προσεγμένα..

Αυτό που δε βλέπω είναι knob/switch για το boost (σαν το satchurator κι αυτά?).. Κι αφού ήδη έχουν τόσα μπλιμπλίκια πάνω τους, το θεωρώ βλακεία να μην έχουν ένα ακόμα για το boost... Όχι οτι θα το χρησιμοποιούσα ποτέ, δε μου αρέσουν τα boost στα οποία ρυθμίζεις το volume απλά (πάρε ένα eq για boost και είσαι άρχοντας) αλλά αυτά ούτε αυτό δεν έχουν....

edit μόλις είδα το βίντεο παρακάτω.. αυτά που φαίνονται σαν leds κάτω από τα knobs είναι πολύ μικρά knobs για να ελέγχεις το volume και το gain του boost...

Επίσης, αν και μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα πετάλια (με cab sim κλπ), θα ήθελα να έχουν και την επιλογή power amp out και να λειτουργούν σαν αυτόνομοι προενισχυτές, κι ας έχουν πιο τσιμπημένη τιμή (εκεί αγοράζει προενισχυτή).. Όπως το V-Τwin δηλαδή ή το Ethos.. Aπ τη στιγμή που δε λειτουργούν έτσι, θα μου άρεσε τουλάχιστον να έχουν 9βολτη τροφοδοσία για να μη μπλέκουμε με άλλα τροφοδοτικά οι one-spotηδες...

ακουγονται πολυ ωραια, αλλα σε ολα τα βιντεακια παιζουν σε bogner ενισχυτες αν δεν κανω λαθος. στους οποιους οτι και να βαλεις θα ακουστει .. θεσπεσιο  ;D και στο στυλ των bogner. περιμενω και αλλα βιντεος

ωπ τωρα βλεπω το τελευταιο ειναι σε fender...  8)

Nαι, έχουν και Fender. To βιντεάκι είναι υπέροχο - το είχα δει κάτι μέρες πριν. Η ηχογράφηση και σκηνοθεσία είναι του GregV, ενός φανταστικού session κιθαρίστα στην Αμερική που όταν δεν συνθέτει ή περιοδεύει, φτιάχνει μερικά gear demos με ηχητική ποιότητα αναφοράς

(
Kate-Lost-Lilly_l.jpg
me).

Ψήνομαι περισσότερο για αυτό του χαμηλότερου gain, αρκεί η τιμή να μην ξεφεύγει εντελώς.

Παιδιά αγόρασε κανείς κάποιο από τα 3 πετάλια;;Γιατί ενδιαφέρομαι και θα ήθελα να ακούσω μια γνώμη παραπάνω!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back