Bob Katsionis - Τον γνωρίζετε;

Γνωστος ο Μπαμπης.Εμενα μ'αρεσει.Εκτος απο μουσικος ειναι και σκηνοθετης video clips.

Kats Bobionis rules!!!

Γενικα το ατομο ειναι απαιχτο!

σαν κιθαριστας, σαν πληκτρας, σαν σκηνοθετης, σαν χαρακτηρας!

Απιστευτα ταλαντουχος, σε σημειο εκνευριστικο!!! :)

Εχω την τυχη να δουλευουμε μαζι για καποια κομματια στο αλμπουμ που ετοιμαζουμε με τους Scar Of The Sun.

με την ευκαιρια:

http://www.scarofthesun.com

&

http://www.myspace.com/scarofthesun

αν κ λογικα δε θα αρεσει σε πολλους...

ειναι μεγαλος παιχτης!!

αν κ προσωπικα δεν εχει τυχει να τον γνωρισω μου αρεσουν αρκετες δουλεις του

Ίσως ο καλύτερος Έλληνας πληκτράς στο είδος!

Μεγάλος παίκτης, και όχι μόνο στα πλήκτρα. Είναι και καταπληκτικός κιθαρίστας. Είναι γείτονάς μου και είχα την τύχη να μου κάνει μαθήματα κιθάρας.

Γενικά, αν και δεν είμαι φαν του είδους, ομολογώ ότι αυτά που παίζει έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Εκτός από προσωπική δισκογραφία, έχει συμμετάσχει είτε ως session είτε και ως μέλος σε πολύ γνωστές ελληνικές μέταλ+ροκ μπάντες (Nightfall, Firewind, Fatal Morgana, Skyward, Casus Belli, Νίπτω τας Χείρας) και έχει κυριολεκτικά οργώσει τον κόσμο.

Γνωστός και ως... χταπόδι! :lol: :lol:

Βy the way, είναι και πολύ ωραίος τύπος :wink:

Έχω ακόμα τις κασσέτες των Skyward.

Τον είχα γνωρίσει σε μια παρέα κάποτε. Πολύ καλό παιδί.

Εξαιρετική παρουσία στην (κατά τη γνώμη μου) μέτρια ελληνική παρουσία στο είδος. Τον πάω με 1000. ούτε πολλές φανφάρες και μπιριμπίδια, τεχνικός και μελωδικός. ωραίος

Παιζει τα "αντερα του" το ατομο....δεν τον εχω γνωρισει ,ουτε τον εχω δει σε καποιο live,απλα επαιζε μαζι του ενας κολητος μου,στους' νιπτω τας χειρας' και μου εχει πει και εχω ακουσει σε κασσετες και στο myspace.....οτι κατεβαζει στα πληκτρα τα παιζει και στη κιθαρα...και νομιζω οτι το κανει και ταυτοχρονα,το ενα χερι στα πληκτρα το αλλο στην κιθαρα και τα χωνει...τωρα ο φιλος μου πηγαινει και γραφει στο home studio που εχει,και του περναει τα πληκτρα και τα ντραμς(programming)...και του εχει κανει και *αμω τις δουλειες...

http://www.myspace.com/stambeat

.....ούτε πολλές φανφάρες και μπιριμπίδια' date=' τεχνικός και μελωδικός. ωραίος[/quote']
Μάλλον άλλον κατάλαβα. Γιατί ο Μπομπ που έχω ακούσει εγώ μόνο μπουρμπουλήθρες παίζει.

και από φανφάρες άλλο τίποτα. Είναι ο τύπος που είχει πετάξει το keyboard του από τη σκηνη. Καθόλου ποζεριά. Σε συνέντευξή του είχε πει "συνδιάζω τη μελωδικότητα του Κevin Moore, την ενορχηστρωτική ικανότητα στα leads του Rudess" και άλλα τέτοια. Ανεβάζει συνέχεια βιντεάκια με το πως παίζει κιθάρα πλήκτρα ταυτόχρονα.

Οπότε εγώ από αυτά που έχω δει δε συμμερίζομαι τις παραπάνω απόψεις. Κι ένα κομμάτι που είχα ακούσει σ'ενα Metal Invader ήταν μόνο μπιριμπιρι επί 5'.

Τώρα βέβαια μπορεί να κάνω τεράστιο λάθος, αλλά απ'ότι έχω δει με απωθεί.

Για μένα ο καλύτερος (απ'όσους έχω ακούσει) είναι ο Σάκης Μπαντής. Παίζει στους Uthull, και στους Ηοrizon's End.

http://www.myspace.com/uthull εδώ μπορείτε να τον ακούσετε (όχι δεν είμαι εγώ) 8)

ρε το παλληκαρι ειναι θεος γιαυτο κ καλα κανει για ολα τα παραπανω!

γνωμη μου..

Τον σακη δεν τον εχω δει/ακουσει προσεκτικα, αλλα για να λες Uthul και Horizons End, θα ειναι respect!!

Κι εγώ απ' όσα έχω ακούσει (μουσικά εννοώ) δεν μπορώ να πω ότι είμαι και τόσο εντυπωσιασμένος από τον Bob. OK, πολύ καλός πληκτράς, γρήγορος, τεχνικός, μελωδικός αλλά μέχρι εκεί. Έχω ακούσει και καλύτερους.

Θεωρώ ότι το βασικό του προσόν είναι ότι μπορεί και χειρίζεται πολύ ωραία το pitch wheel και να χρωματίζει όμορφα τις μελωδίες και τα σόλα του. Μεγάλη υπόθεση αυτό το ρημάδι το pitch wheel...

Όσο για το στυλάκι του... ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί την επόμενη φορά που θα τον δω να το παίζει μαζί πλήκτρα και κιθάρα, θα αρχίσω τα καντήλια και σταματημό δεν θα έχω! :evil:

Δεν τρελαίνομαι για το άτομό του όπως καταλάβατε...

εγω λεω να αρχισουμε κ εμεις να μελεταμε 2 οργανα ταυτοχρονα!
Μπορείς να μου πεις σε ποιό σημείο της μουσικής σου πορείας θα σε βοηθούσε κάτι τέτοιο; Σοβαρά ρωτάω γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω! Το να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος σε διάφορα όργανα είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό (έως και αξιοθαύμαστο) αλλά γιατί ταυτόχρονα; Για να δείξουμε ότι κάνουμε κάτι δύσκολο και να μας χαζεύουν με θαυμασμό τα πλήθη; :roll:

Όσο για το στυλάκι του... ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί την επόμενη φορά που θα τον δω να το παίζει μαζί πλήκτρα και κιθάρα' date=' θα αρχίσω τα καντήλια και σταματημό δεν θα έχω! :evil:

[/quote']

αυτο ισχυει κ για τον Mcalpine???? :P :P :P :P

Εντυπωσιακός ο παίκτης και αξιοθαύμαστη η τεχνική και στα 2 όργανα, το δίχως άλλο έχει λιώσει στην εξάσκηση. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Το poserιλίκι με το ταυτόχρονο παίξιμο παρ' όλο που δεν έχει καμία μουσική χρησιμότητα και είναι εντελώς ματαιόδοξο δε με χαλάει ιδιαίτερα, καθένας όπως τη βρίσκει. Αλλά...

Από ουσία λίγα πράγματα. Μελωδικός, αλλά γλυκανάλατος. Εκφραστικός, αλλά ταυτόχρονα ρηχός. Παιχταράς, αλλά φλύαρος. Με μια λέξη neoclassical :lol:

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, είναι προσωπική μου άποψη, δεν έχω διάθεση για αντιπαραθέσεις... Εγώ μόνο και μόνο για την αξιοζήλευτη τεχνική του θα συνεχίσω να τον παρακολουθώ.

Σίγουρα έχετε δει ανθρώπους που μπορούν να μιλάνε πολλές ώρες και να μη λένε τίποτε (άλλωστε εκλογές έχουμε...).

Έχετε δει επίσης ανθρώπους που και με ένα βλέμμα λένε πολλά.

Ο φίλος μάλλον ανήκει στο πρώτο group.

Πολύ υλικό για το τίποτα.

Σαν χαρακτήρας είναι απίστευτος! Είναι ικανός εκεί που θα μιλάει σοβαρά επί ώρες, ξάφνου να το γυρίσει στο χαβαλέ μόνος του! Είναι απίστευτος. Στον κόσμο του!

Σαν οργανοπαίκτης τρομερός, με γνώσεις.

Σαν ηχολήπτης έχει πολλές γνώσεις και βοηθάει όταν του ζητηθεί, στις περισσότερες των περιπτώσεων με πολύ καλά αποτελέσματα. Βέβαια δεν ξέρω αν θεωρεί τον εαυτό του ηχολήπτη, αλλά πάντως κάνει καλή δουλειά!

Τώρα σαν τραγούδια..... Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ του γούστου μου (αυτή η υπέρμετρη ένδειξη παιξίματος), οπότε δεν θα τα κρίνω.

¶λλοι τα γουστάρουν να τα ακούν, άλλοι σαν εμένα τα σιχαίνονται, οπότε δεν θα ήμουν αντικειμενικός, για το τι ακούω ως μελωδία :wink:

Αν και πιο δύσκολα πράματα ακούω σε 1 ωδείο που είναι λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου, οπότε όποτε θέλω να ακούσω επίδειξη τεχνικής, τους ρίχνω μια βολτίτσα!

Trending...

Νέα θέματα

Back