bluez with a 80s feeling

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
ειπα να δοκιμασω κ κατι αλλο. :P

οποτε βρηκα εαν ωραιο backing track απο κατι μαθηματα κ παιδευτικα.

baja telecaster --> Pocket Pod --> Pc

Ρε bluez, τι progressive και kraut rock μου λες ρε?

Βαλε εκει μια περουκα ξανθια και κανε τον Vandenberg ;D

Καλο ηταν αλλα πρεπει να λιωσεις λιγο τα 80'ς. Βαλε και κανεναν διπλο και κανα τρεμολο ναουμ

Ωραιος ο θειος.... ο ηχος μου ακουστικε λιγο thin, παρ ολα αυτα καλη προσπαθεια, μπορεις και καλυτερα!

ευχαριστω για τα σχολια παιδια!

ειδες ρε play κ delay εβαλα  :P

οσο για τον διπλο εχω μπει σε σκεψεις για την αποκτιση μιας πιο hard rock κιθαρας η να πεταξω διπλο(σε σχημα μονου) στην γεφυρα της tele μου γιατι σκετος ο μαγνητης ειναι μονο για country ρε διαολε!

Γιατί μου αρέσεις περισσότερο όταν παίζεις τέτοια (και βέβαια blues)?...

playloud είπε:
Ρε bluez, τι progressive και kraut rock μου λες ρε?

Βαλε εκει μια περουκα ξανθια και κανε τον Vandenberg ;D

Καλο ηταν αλλα πρεπει να λιωσεις λιγο τα 80'ς. Βαλε και κανεναν διπλο και κανα τρεμολο ναουμ
Συμφωνώ με τον playloud για τον ήχο...δεν συμφωνώ στο χρώμα της περούκας ;D ;D ;D στο μελαχρινό σε κόβω να είσαι τέλειος!

Ωραίος ο νέος  ;D

Οντως ο ήχος ήταν λίγο "αδύνατος". Και το τρέμολο είναι σχεδόν must.

Θα ήθελα να παίξεις λίγο περισσότερο με τον χρόνο (θέσεις/άρσεις). Δεν βοηθούσε βέβαια και το backing που ήταν σα να κάρφωνε στον τοίχο.

Αλλά και πάλι, ωραίος......

εβγαλα την custom firebird μου μετα απο καιρο κ εκανα ακομα ενα τρακ για εσας τους "διπλους"

ποπο πολυ καιρο χω να την πιασω αυτην την κιθαρα.....

........διότι άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας  ;)

Εσύ τι λες ;

Οχι ρε, μας παρεξηγιασες

Δεν ειπαμε οτι δεν μας αρεσουν οι μονοι. Απλα καθε τι για το ειδος του. Ειδες με την fire πως ελαμψε το τοπιο?

Αληθεια γιατι δεν την παιζεις? Στα βιντεακια που σεχω δει μια χαρα ηχακλα εχεις με αυτη. Κοιτα, αμα δε την θες υπαρχουν μερικα παιδια που ειναι φανς των Skynyrd και του WInter και ισως να την ηθελαν. Κοιτα κατα... Βεγγο μερια :)

playloud είπε:
Κοιτα, αμα δε την θες υπαρχουν μερικα παιδια που ειναι φανς των Skynyrd και του WInter και ισως να την ηθελαν. Κοιτα κατα... Βεγγο μερια :)
Γειά στο στόμα σου ρε Play. Skynyrd είχα στο μυαλό μου κι εγώ. Τεράστιοι.

δεν παρεξηγισα κανεναν κ επειδη ξερω οτι αυτη η μουσικη θελει τον διπλο της ειπα να κανω κ ενα τετοιο κλιπ για να χαιδεψω λιγο τα αυτακια σας!  ;D

οντως καμια σχεση ο ηχος αλλα ειναι κ αυτος ο Rio Grande που φοραει αυτη η κιθαρα ο οποιος σκοτωνει

η κιθαρα Play αυτη δεν πουλιεται γιατι ειναι custom οργανο κ περα απο μενα δεν θα βολεψει κανεναν αλλον. επισης ειμαι τοσο δεμενος μαζι της που δεν μπορω να την αποχοριστω με τπτ  :)

δεν την παιζω πλεον γιατι αυτη η κιθαρα ειναι για αλλα πραγματα τα οποιο εχω παρατησει εδω κ μερικα χρονια

σκετφομαι φωναζοντας

ρε να βαλω ενα little59 για brigde στην τελε κ να σπαει σε μονο στην μεσαια θεση για να δενει ωραια με τον αλλον κ για να μην χασω την αγαπημενη μου rythm θεση.....

Κοιτα, καλα ΟΛΑ αυτα. Κι εγω στην τελε μου στην bridge θεση πανωσεντονο κατωσεντονο εχω βαλει αλλα εγω ειμαι αλλο. Βεβαια μπορεις παντα να δοκιμασεις.

Εγω παντως εχω βαλει αυτον

http://store.guitarfetish.com/lilpuxlnewfi.html

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back