bluesy tones and emg pickups

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Ενα πολυ απλο σεταπ στο guitar rig, αρκετη διαθεση για κιθαριτσα και λιγος χρονος για την προετοιμασια του βιντεου :P

Ειπα να το μοιραστω μαζι σας μιας και το εφτιαξα.

EMG pickups and bluesy tones

Ωραίος μάγκα.  ;) :) :)

Και αυτός εδώ συμφωνεί μαζί σου περί EMG και bluesy tones:

steve_lukather1a.jpg

The Genius Loci είπε:
Mέχρι όμως να βρεθεί δίπλα σε έναν άλλο με τους κλασσικούς P90 και γίνει η σύγκριση... ;D

3001small.jpg

Σύκριση για ποιους? Είναι φιλαράκια και μάλιστα ο Luke θεωρεί τον "θείο" sensei του.  ;)

Gregg μην ακούς τον σαχλοφωνίστα... αυτό το μπακιτράκι πρέπει να το κάνουμε ντουέτο, με EMG κι'εγώ, έτσι για να σκάσει.  :P ;D ;D

The Genius Loci είπε:
Σύκριση για ποιους? Είναι φιλαράκια και μάλιστα ο Luke θεωρεί τον "θείο" sensei του.  ;)
Για μάς τους κοινούς θνητούς ρε συ ;D ;D...Είδα πρόσφατα το συγκεκριμένο DVD...και έπαθα πλάκα από τον ήχο των P90 του sensei...Έχει πέσει στα χέρια μου μία πολύ ωραία Epiphone LP...και με ξύνει... :-\ :-*

gregg είπε:
Ενα πολυ απλο σεταπ στο guitar rig, αρκετη διαθεση για κιθαριτσα και λιγος χρονος για την προετοιμασια του βιντεου :P
το παιξιμο σουπερ ...οπως παντα......εχεις πολυ feeling ....γουσταρω τρελα......αλλα ο ηχος εμενα προσωπικα δεν με τρελανε ..πολυ hi-fi ...δεν ξερω κατι με χαλασε .Αλλα το παιξιμο ειναι πρωτο.

Το παίξιμο στα γνωστά -δυσθεώρητα- ύψη.

Ο ήχος σαφώς μοντέρνος και μ' αρέσει.

Δεν θα μου άρεσε τόσο αν ήταν "τύπου" vintage ή ψιλομοντέρνος.

Ο ήχος ήταν καλός αλλά ο παίχτης δεν μπορούσε να πάρει τα κουλά του!

Που πα ρε καραμήτρο!!?! :D ;D ;D :D

Απ'την άλλη όμως ... ο Γρηγόρης theoritai ... και όχι άδικα  ;)

kostas80 είπε:
Απ'την άλλη όμως ... ο Γρηγόρης theoritai ... και όχι άδικα  ;)
Α, δε ξέρω απο τέτοια...

Εγω τα βιβλιάρια υγείας τα theoro στο κ.ε.π. Νέας Ιωνίας... ;) ;D ;D

Ωραιος - οπως παντα :)

Οι EMG, αν θες ενα vintage bluesy ηχο, ναι δεν κανουν. Αλλα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ολοι οι bluesy ηχοι vintage - μια χαρα ειναι και οι μοντερνοι. Για κατι μοντερνους blues a la crem ηχους μαγνητες οπως οι EMG του Luke οχι απλα κανουν, γαντι πανε.

marathon είπε:
Έχει πέσει στα χέρια μου μία πολύ ωραία Epiphone LP...και με ξύνει... :-\ :-*
Γιατι την epiphone? Αφου εχεις ωραιοτατη gibson, βαλε σε αυτην - δε θα παθει τιποτα η επενδυση για τα εγγονια σου, μη φοβασαι ;D

odis13 είπε:
Αφου εχεις ωραιοτατη gibson, βαλε σε αυτην - δε θα παθει τιποτα η επενδυση για τα εγγονια σου, μη φοβασαι ;D
Mε επίσης ωραιότατο ήχο που δεν θέλω να τη χαλάσω...απλά εκτός από τους P90 θέλω να βάλω και ένα μοντέρνο τρέμολο...που είναι ασέλγεια να το βάλω στη Gibson.

Όταν ένα όργανο είναι "κατασταλαγμένο", δεν το πειράζουμε ;)

Fair enough. Οταν ομως γλυκαθεις με τους P90 στην epi και θα αρχισεις να σκεφτεσαι "πως θα ακουγοταν αραγε και στην Gibson" τα ξαναλεμε ;D ;D

odis13 είπε:
Fair enough. Οταν ομως γλυκαθεις με τους P90 στην epi και θα αρχισεις να σκεφτεσαι "πως θα ακουγοταν αραγε και στην Gibson" τα ξαναλεμε ;D ;D
Μπα...απλά, άλλη μία κιθάρα... ;D

odis13 είπε:
Για κατι μοντερνους blues a la crem ηχους μαγνητες οπως οι EMG του Luke οχι απλα κανουν, γαντι πανε.
Ευχαριστώ dude... αισθάνομαι μια εσωτερική θαλπωρή που κάποιος καταλαβαίνει γιατί έβαλα το σετ του Luke στην Kramer.  :P ;D

The Genius Loci είπε:
αισθάνομαι μια εσωτερική θαλπωρή που κάποιος καταλαβαίνει γιατί έβαλα το σετ του Luke στην Kramer.
+1 Το έβαλε ο καθηγητής μου στην classic vibe του και αυτό το σετ έχει πραγματικά ΚΡΕΜΩΔΗ  ήχο :)

http://www.emgpickups.com/products/index/53/11/1

ΥΓ: Για το παίξιμο τι να λέμε τώρα.. 8)

The Genius Loci είπε:
Ωραίος μάγκα.  ;) :) :)

steve_lukather1a.jpg
Δεν ηξερα οτι ο Δαντης παιζει με EMG!!!

Σας ευχαριστω ολους παιδια :)

Τgl για το ντουετο στο backing track οποτε θελεις  ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back