Blues Wire live - Ενα ωραιο ντοκουμεντο!

solega

Μέλος
Πόντοι
98
Δε ξερω καν αν γνωριζει ο Ηλιας την υπαρξη αυτου του video!

Εξαιρετικο!

!

Νομιζω απο το ιδιο στιγμιοτυπο ειναι και το εξης βιντεο το οποιο θεωρω μια απο τις ωραιοτερες εκτελεσεις του εν λογω κομματιου. Απο κατι τετοια βιντεο τα οποια δεν υπαρχε περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να δεις ποτε, ευχαριστεις που υφισταται το youtube.

Φοβερό βίντεο. Έχω πετύχει αποσπάσματα αλλά ποτέ ολόκληρο.

1992 ε; Η χρονιά που αγόρασα την πρώτη μου κιθάρα  :)

Το βρήκα ξημερώματα προτού κοιμηθώ... 8)

Ξύπνησε πολλά μέσα μου είναι η αλήθεια...χάρηκα πολύ που το είδα.

Βουδαπέστη 1992...εκείνο που θυμάμαι είναι πως το μαγαζί ήταν -απ'ότι μας πληροφόρησαν- στον δρόμο που μαζευόσαντε τα "καλά κορίτσια" της πόλης... ;D

Καλή εκλογή λοιπόν να παίξουμε μπλουζ εκεί... ;)

ΥΓ. Τα χρόνια εκείνα ήμουν στα πολύ αδύνατα μου και νομίζω διεκδικώ περίοπτη θέση σε διαγωνισμούς γκριμάτσας/μορφασμών επί πάλκου...σκέτο alien... :-\

ez είπε:
ΥΓ. Τα χρόνια εκείνα ήμουν στα πολύ αδύνατα μου και νομίζω διεκδικώ περίοπτη θέση σε διαγωνισμούς γκριμάτσας/μορφασμών επί πάλκου...σκέτο alien... :-\
Το εχουμε πει και παλαιοτερα...αν η γκριματσα βγαινει αυθορμητα και δεν ειναι fake ειναι αλλο πραγμα.Εγω γουσταρω γκριματσα (φανατικος του Gary Moore).

Καταπληκτικό είναι. Μπράβο solega.

Τι μπαντάρα είν' αυτή...

Να σαι καλα solega.Μας εφτιαξες.Θυμαμαι Wire εκεινα τα χρονια στον Κουτσουμπα

να κατεβαινουν τριημερα και να ναι πιτα το μαγαζι και τις τρεις.Ωραια πραγματα.

Τι ωραια εκτελεση στο Lawdy my baby και τι ωραια σλαιντ ο Ντουνουσης.

Νομιζω οτι πολλοι μαθαμε απ τους Wire ολα αυτα τα χρονια.

Hats off στον ΕΖ και τη μπαντα βεβαια.

Κάποιες παρατηρήσεις  :

1. Και εγώ αποσπάσματα έχω δει, ποτέ ολόκληρο.

2. Ο Λεβέντης στο 0:55 με τί πάθος «τραβάει» την τσιγάρα! (ούτε ο Bruce Willis στο The Last Boy Scout δεν έκανε έτσι!) ;D ;D.

3. 1992 Ε;! Από τότε έχω να δώ τον Mr. Ζάικο με strat  :D

4. Και «μαμώ» τα πουκάμισα!   :D

5.

ez είπε:
Βουδαπέστη 1992...εκείνο που θυμάμαι είναι πως το μαγαζί ήταν -απ'ότι μας πληροφόρησαν- στον δρόμο που μαζευόσαντε τα "καλά κορίτσια" της πόλης... ;D
Αχά! (στα "καλά κορίτσια" πάει αυτό).  

Άσχετο το μαγαζί ήταν πρώην Στρατιωτικά Toll  από την επανάσταση του '56 και το ανακαίνισαν;  ;D ;D ;D

Nice video!!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
παντως τους εχω πετυχει και στο"ΑΝ"..με κουστουμια.....θα ταν χειμωνας του 1988..νομιζω..! :-*

LK είπε:
4. Και «μαμώ» τα πουκάμισα!   :D
Ακόμα τόχω!! Απλά, μάζεψε λίγο αυτό, ξεχείλωσα εγώ  ;D , πάει...

παντως τους εχω πετυχει και στο"ΑΝ"..με κουστουμια.....θα ταν χειμωνας του 1988..νομιζω..! :-*
Αααα, κουστουμάκια ακόμα κρατάμε!!  8)

Ρε συ Ηλία ψάχνω ένα live που νομίζω ηταν στο Μύλο το οποίο είχε μαγνητοσκοπηθεί απο την ΕΡΤ3.Θυμάμαι πως παίζατε το tobacco road σε αυτο το live.Αραγε υπάρχει πουθενά αυτό?

Εχω ξεκοκκαλίσει τα αρχεία τη ΕΡΤ3 αλλά δεν βρίσκω τίποτα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back