Συμφωνώ σε όλα μαζί σου, και σου λέω οτι προσωπικά ΔΕΝ είμαι καπνιστής.Evilnye είπε:Παρεμπιπτόντως ξέρετε, δεν θεωρούμε όλοι τον νόμο ρατσιστικό ή ενοχλητικό ή ούτε καν υπερβολικό. Και με ενοχλεί να διαβάζω τα διάφορα κομπλεξικά υπέρ των καπνιστών σχόλια που δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν και τον συνάνθρωπο.
Προτού μπει τώρα πάντως κάποιος στη διαδικασία να απαντήσει, επειδή δεν θέλω να χαλάσω το εδώ θέμα, σας παραπέμπω εδώ
http://www.noiz.gr/index.php?topic=172282.0
Διαβάστε, και αν βρείτε ότι έχετε άποψη η οποία δεν έχει καλυφθεί εκτενώς εκεί μέσα feel free. Απαντήσεις του στυλ, δε διάβασα όλο το θέμα δεν γίνονται δεκτές
Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Ζάικο για την εκτός θέματος παρέμβαση!
Θα έλεγα προσαρμογή παροχής υπηρεσιών στην υπάρχουσες οικονομικές συνισταμένες.yannis37 είπε:εγω δεν εχω καταλάβει γιατι τετοιος ενθουσιασμός (εννοω για την κινηση αυτή και οχι για τον ανθρωπο και το group) ???
ειναι μια "άλλη" πελατειακή προσέγγιση (και πάλι δεν το λέω για κακό).
απλά πραγματα ---- εννοείται μακάρι να σκισετε!!!
audiokostas είπε:Θα έλεγα προσαρμογή παροχής υπηρεσιών στην υπάρχουσες οικονομικές συνισταμένες.
Όντως, μπράβο στους Wire για την ευέλικτη σκέψη και την προσαρμοστικότητά τους (πέραν των μουσικών ικανοτήτων τους) αλλά νομίζω ότι είναι ένα εγχείρημα που προκύπτει από την ανάγκη.
Εξάλλου δεν είναι τυχαία η χρονική τοποθέτηση του εγχειρήματος.
Οι ευχές είναι δεδομένες.
Καλό είναι να ακούγονται και αυτές οι φωνές. Ίσως και ακόμα πιο ρεαλιστικές που θα έλεγαν ότι καλό είναι να προσέχει κανείς αυτές τις φάσεις σε αυτούς τους καιρούς που όλοι είναι εναντίον όλων, δικαίων και αδίκων...argytar είπε:Ελπίζω να μη σας κούρασα και βγαίνω εκτός κλίματος εδώ, απλά προβληματίζομαι ...
argytar είπε:πχ : θα σου λέει ο μαγαζάτορας
'εσύ ρε μεγάλε θες λεφτά (τα πενιχρά λεφτά που θες) ενώ μεγάλες μπάντες παίζουν free?? Δε φτάνει που σου επιτρέπω να παίξεις στο venue μου...'