• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

BLUES WIRE @ DOUBLE TROUBLE!

ez

Performance Guru
Πόντοι
1,038
Γιά πρώτη φορά φέτος στην Αθήνα και για πρώτη φορά στον συγκεκριμμένο χώρο! Καλώς ν'ανταμώσουμε! 3,4 & 5/12

Ερμού 40, Μαρούσι, 15124

Τηλέφωνο 21 0612 7005

bw_dt.jpg

ενοειται οτι θα μαι εκει αν και θα θέλαμε πιο συχνα να σας βλέπουμε Αθήνα,

τελαιυταία φορά που σας άκουσα ήταν στο Άργος-τα σπάσατε!!!!

Τουλάχιστον τη μία μέρα θα είμαι κι εγώ εκεί. Παρεμπιπτόντως Ηλία, οι μέρες είναι Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Σωστά;

Δε το χανουμε με τιποτα !! Αντε με το καλο να σας δουμε παλι στην  Αθηνα.

Jazzjoker είπε:
Τουλάχιστον τη μία μέρα θα είμαι κι εγώ εκεί. Παρεμπιπτόντως Ηλία, οι μέρες είναι Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Σωστά;
Ακριβώς.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι, την Τετάρτη 5/12, την εμφάνιση των Loose Rag στο Double Trouble, θα κλείσουν οι Blues Wire.  8)

Οι Loose Rag είναι υπέρ των ίσων ευκαιριών για όλους και πάντα ανοιχτοί σε όλες τις μουσικές και μουσικούς ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας ή φύλου.  ;D

Μια συλλεκτική βραδιά για την οποία θα μπορείτε να πουλάτε μούρη του στυλ "ήμουν κι εγώ εκεί" ακόμα και στα παιδιά σας.

Τουλάχιστον εγώ θα το κάνω..... :D

μπι δέαρ ορ μπι σκουέαρ (όχι σκουάϊερ)

ΑΑΑΑ ωραία .... τώρα έγινε και η επιλογή της μέρας που θα έρθω πιο εύκολη .

είναι βαριά η φανέλα να παίζεις μετά απο τέτοιες μπάντες αλλά νομίζω τα παιδιά απ'τη Θεσσαλονίκη θα το αντέξουν και θα τα καταφέρουν . Και μετά από εμάς καλούτσικα είχαν παίξει θυμάμαι  8)

Το ίδιο  θυμάμαι και εγώ  για μας ....τελικά μια χαρά  μπάντα είναι για να κλείνουν τα live  ;D

Όσο για το μαγαζί  μιλάμε για ΤΟ μαγαζί  έχει και .... .....  είσοδο  και μιλάμε  για ΤΗΝ  ...... ...... είσοδο

Για τις τελείες    pm ;)

Τελικα αυτη η κριση μας εχει κανει μεγαλοψυχους, μπραβο στα παιδια που δινουν τετοια ευκαιρια σε νεους καλλιτεχνες !!

Τεταρτη ειναι λοιπον το ραντεβου!! Τα λεμε εκει !!

audiokostas είπε:
Τα ευχάριστα νέα είναι ότι, την Τετάρτη 5/12, την εμφάνιση των Loose Rag στο Double Trouble, θα κλείσουν οι Blues Wire.  8)
Αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα!

Ελπίζω κι εύχομαι να αρθούμε στο ύψος της περίστασης, ν'ανταποκριθούμε με συνέπεια και προσήλωση στην πρόκληση να κλείσουμε για τους Loose Rag!

Ευχαριστώ τους εκλεκτούς συμφορουμίτες, οίτινες παραθέτοντας παλαιότερες δικές τους αντίστοιχες εμπειρίες, μας δίνουν θάρρος και πίστη.

Ο καιρός γαρ εγγύς  ;D ;D ;D...

Και για να μην ξεχνιόμαστε, 2η μέρα σήμερα με αποκορύφωμα την αυριανή (και τελευταία) μέρα μαζί με τους Loose Rag......χελ γιέα. ;D ;D ;D

Εύχομαι να τα καταφέρω να δώσω το παρόν. Πάντως, όπως και να έχει, θα έρθει πολύς και σωστός κόσμος απ' ότι μαθαίνω. Το μαγαζί είναι εξαιρετικό, ο ιδιοκτήτης από τους ελάχιστους αξιοπρεπείς ανθρώπους του χώρου σε σχέση με τις μπάντες (μαζί με τους  ιδιοκτήτες του Life Jazzy Bar και του Rockwood-θα υπάρχουν και άλλοι φαντάζομαι) και η ατμόσφαιρα ιδιαίτερα φιλική. Αν δεν κάνω λάθος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και είσοδος που στις εποχές αυτές, είναι πολύ σημαντικό ενώ οι τιμές στα ποτά είναι σε πολύ λογικά πλαίσια.

Καλή διασκέδαση σε όλους τους φίλους.

το μαγαζί εξαιρετικό, για τους blues wire τα λόγια περιττεύουν. Τετάρτη βράδυ μιά παρέα που τους ακολουθούμε εδώ και δεκαετίες θα είμαστε κι εμείς εκεί.

Λοιπόν, πήγα χθες το βράδυ να δω τα παιδιά, κυρίως για να βεβαιωθώ ότι το support μας will rise to the occasion. ;D

Έχω να δηλώσω ότι πλέον έχουν γίνει τόσο καλοί, που είμαι σίγουρος ότι απόψε θα είναι η τελευταία φορά που θα κλείσουν για μια μεγάλη μπάντα... Από δω και μπρος θα παίζουν μόνο ως headliners! ;D

Να υπενθυμίσω ότι τα live στο double trouble αρχίζουν αυστηρά στις 22:00.

Άν κάποιος σκάσει πχ στις 23:00 ή αργότερα, (γιατί κάπου εκεί συνηθίζεται η ώρα έναρξης σε άλλα bars με live events) δεν θα χάσει μόνο την πρώτη μπάντα αλλά ίσως και κάποιο μέρος του προγράμματος των BW.

Trending...

Νέα θέματα

Back