• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

BLUES WIRE @ DOUBLE TROUBLE!

Ωραία βραδιά και άτυπη NOIZ μπυροποσία... Οι ανανεωμένοι Loose Rag, πιο δεμένοι από ποτέ και με πολύ καλό ήχο... Οι Blues Wire τελικά, κατάφεραν να "κλείσουν" με επιτυχία για τους Loose Rag... ;D ;D

Είδα τον εξαιρετικό μουσικό και φίλτατο Ηλία να έχει πολύ όρεξη και κέφι, να χαίρεται πραγματικά κάθε νότα, όπως εμείς κάθε ρουφηξιά από τα τσιγάρα και το ποτό μας...

Περιττό να πω ότι δεν έπεφτε καρφίτσα...

Και περασαμε ομορφααααα... !! Πολυ ομορφη βραδυα και ατμοσφαιρα, επιτελους γνωριστικαμε και με συμφορουμιτες που δεν ειχε τυχει να βρεθουμε και βεβαια απολαυσαμε μουσικαρες και απο τους ποοολυ καλους Loose Rag και τους παντα "σεμιναριακους" BLUES WIRE !!

Το ερωτημα που προεκυψε ειναι ..... τελικα τα Κσυλα παιζουν ρολο ???? χαχαχαχα....

Ευχαριστουμε φιλοι μου για την ομορφη βραδυα

Πάρα πολύ ωραία βραδιά με 2 πολύ καλές μπαντάρες! (audiokostas ολύ ωραία φωνή!)

longshadow πανέμορφη η κιθάρα σου! ;D

για τους Blues Wire δε θα γράψω κάτι, μας κουφάνανε :P

υγ. φοβερό μαγαζί και δεν το είχα ξανακούσει.... "τέτοιο live και δεν είχε ούτε είσοδο και 5Ε τη μεγάλη τη μπύρα??!

υγ2. ποιο είναι το τελευταίο κομμάτι ρε παιδιά (αυτό πριν το encore)....απλά μαγική στιγμή του live για μένα....

hot_sauce είπε:
υγ2. ποιο είναι το τελευταίο κομμάτι ρε παιδιά (αυτό πριν το encore)....απλά μαγική στιγμή του live για μένα....
Διασκευή του ez στο motherless child. Wishbone ash style..

shelter είπε:
ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν πρέπει να εννοώ αυτό...

λέω για ένα instrumental με μια δισολία που έπαιζε κι ο Αναστασάκης...κράτησε κανά 7λεπτο το jam τους :P

hot_sauce είπε:
ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν πρέπει να εννοώ αυτό...

λέω για ένα instrumental με μια δισολία που έπαιζε κι ο Αναστασάκης...κράτησε κανά 7λεπτο το jam τους :P
Για αυτό λες.  ;)

Δεν ήταν instrumental, απλά είχε τεράστιο jam

Για μενα το μπεστ ηταν το Στελλα παιγμενο με την Ταβλοκαστερ, που ειχε σουπερ ηχο.

Φοβερή βραδιά! Γνωρίσαμε και μερικούς συμφορουμίτες, ωραία μουσική, μπύρες, καλή παρέα...Τι άλλο να ζητήσεις; (και μην ακούσω κανέναν να λέει για το promotion του jack...  ;D )

shelter είπε:
Για μενα το μπεστ ηταν το Στελλα παιγμενο με την Ταβλοκαστερ, που ειχε σουπερ ηχο.
Κατά τη γνώμη μου, αυτά τα δύο ήταν τα highlights της βραδιάς, αν και είναι και είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς από το ρεπερτόριο μιας τέτοιας μπάντας.

Ευχαριστούμε τους Blues Wire (και το Double Trouble - όντως εξαιρετικό μαγαζί) για τη φιλοξενία, αλλά κυρίως για τη μουσική.

Οι promoters του Jack ήταν... πώς να το πω ...ενδιαφέρουσες! ;)

Α, και ο ντράμερ των Lοοse Rag έτρεχε... Να το κοιτάξει!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια πολύ ωραία, ζεστή (κυριολεκτικά και μεταφορικά) βραδιά με εξαιρετικούς μουσικούς και καλούς φίλους. Ό,τι και να πούμε εδώ, είναι λίγο.

Ευχαριστούμε.

atav είπε:
(και μην ακούσω κανέναν να λέει για το promotion του jack...  ;D )
Το βρήκα εξαιρετικό ... πρώτη φορά ανταμείβομαι με δώρα επειδή μπεκροπίνω το γνωστό μπαρούτι  ;D

Περάσαμε υπέροχο βράδυ τετάρτης , οι RAG είναι φοβερά δεμένη και τεχνικά καταρτισμένη μπάντα και εννοείται ότι μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις (wire) επιτρέπεται να ''ανοίγει'' βραδιές .

Η ταβλοκάστερ τα'σπασε  :D  όπως είπε και ο Γιώργος : είμαστε κουφοί αλλά ευτυχισμένοι εμείς που καθόμασταν μπροστά στη σκηνή . εεεεεεεε ? τιιιιιιιιιιιιι ?

Καταπληκτική βραδιά !!!

Απίθανη παρέα, καλή μουσική, πολύ ποτό, όμορφες κοπέλες, ωραίο μαγαζί  και τους πήραμε και την κιθάρα (ως αρμόζει)  ;D.

Ευχαριστούμε εκ βάθους όλους που ήταν εκεί και συνέβαλαν στην καταπληκτική αυτή βραδιά.

Πάντα τέτοια ......

ολα τα ειχαμε εχθες

-τους loose rag με απιθανο ρεπερτοριο και κεφι

- τον audiokosta που αυτο που του λειπει ειναι ενα βαψιματακι ..σε μαυρο  ;D

-τους blues wire αξια να στεκονται σαν δευτερη μπαντα  ;D

- το(η) ΣΤΕΛΛΑ ειναι η τρανη αποδειξη οτι τα ξυλα ειναι για το τζακι. ;)

περα απο τον Ηλια Ζαικο που τον παρακολουθω πολλα χρονια και παντα βγαζω το καπελο, παρα πολυ μου αρεσαν και οι δυο drummers ,η Νικη και ο ...των .... ???

τελος να υπογραμισουμε οτι ...το ωραριο ρε παιδια...επιτελους κατι στην ωρα του.

Μιά υπέροχη βραδιά!  8)

Τα μέλη των Blues Wire, ένας κι ένας (και μία! :))...και δεν εννοώ μόνο ως μουσικοί, αυτό το ήξερα εκ των προτέρων εξάλλου.

Να είναι πάντα καλά και να ανταμώσουμε και πάλι.

Επίσης ενδιαφέρον "soundscaping" απο τον Γιάννη Αναστασάκη και τα πετάλια του.  ;)

@ hot sause

Να συστήνεστε βρε παιδιά.

Δεν σας ξέρω όλους φατσικώς.

Α, έσκασε και ο Boss (yameth) με νέο look. :)

Σούπερ ήταν !!

αν και δεν είμαι της μουσικής αυτής, έσκασα με ένα φίλο που ούτε κι αυτός είναι του είδους και το καταχαρήκαμε!!

+ φοβερές τιμές

+ ωραίος ήχος

+ δίπλα στο σπίτι μου  ;D

Μια απορία, η κιθάρα η jack τι κιθάρα ήταν ρε παιδιά?

faltsoo είπε:
και ο ...των .... ???
...Χάρης, των Loose Rag. ;D Ευχαριστώ για το κοπλιμάν!

Να συστήνεστε βρε παιδιά.

Δεν σας ξέρω όλους φατσικώς.
Ναι ρε γαμώτο. Ήρθαν τόσοι νοϊζάδες που δεν ήξερα, και γνώρισα μόνο δύο. Την επόμενη φορά θα επιδιώξω να κάνω περισσότερο socializing. :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back