- Πόντοι
- 18
Ποια η διαφορα των vintage με τους blues μαγνήτες? Πχ οι texas special θεωρουνται blues ενω οι Fender Custom ´54 vintage.Ποια η διαφορα που καθιστούν ενα μαγνήτη blues κ οχι vintage? ???
Οι blues μαγνήτες έχουν μεγαλύτερη έξοδο-είναι πιο δυνατοί και έτσι μπορούν να "τσιρίζουν" στις ψηλές νότες με λίγο drive,αντίθετα οι vintage(στυλ '54) είναι low output και δίνουν έναν πιο καθαρό ήχο για το λόγο αυτό(ιδανικοι για funky παιξίματα)..περισσότερα θα σου πούν και πιο ειδικοί από εμένα!!GiorgosVolos είπε:Ποια η διαφορα των vintage με τους blues μαγνήτες? Πχ οι texas special θεωρουνται blues ενω οι Fender Custom ´54 vintage.Ποια η διαφορα που καθιστούν ενα μαγνήτη blues κ οχι vintage? ???
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Μερικές φορες όμως ο γλυκός ήχος δεν προτιμάται στα blues? ???bluesbreaker είπε:Οι blues μαγνήτες έχουν μεγαλύτερη έξοδο-είναι πιο δυνατοί και έτσι μπορούν να "τσιρίζουν" στις ψηλές νότες με λίγο drive,αντίθετα οι vintage(στυλ '54) είναι low output και δίνουν έναν πιο καθαρό ήχο για το λόγο αυτό(ιδανικοι για funky παιξίματα)..περισσότερα θα σου πούν και πιο ειδικοί από εμένα!!
Το "γλυκός" είναι υποκειμενικό!αυτό που σου είπα δε σημαίνει ότι όλοι οι bluesιστες παίζουν με high output μαγνήτες-μάλλον το αντίθετο συμβαίνει!για να σου δώσω ένα στίγμα τους texas special τους χρησιμοποιεί ο SRVGiorgosVolos είπε:ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Μερικές φορες όμως ο γλυκός ήχος δεν προτιμάται στα blues? ???
Όσο πιο πολλή περιέλιξη έχει ένας μαγνήτης εκτός απο περισσότερο output αποκτά και άλλο χαρακτήρα...GiorgosVolos είπε:ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Μερικές φορες όμως ο γλυκός ήχος δεν προτιμάται στα blues? ???
Τους γνωρίζω καλά τους Big Mag γιατί τους είχα σε strat έκδοσηGiorgosVolos είπε:Εγω στην tele μου παντως εχω τους big mag
ωραια Tele!GiorgosVolos είπε:ΥΓ:Να τη η κουκλα με τους big mag
http://img176.imageshack.us/my.php?image=telecaster2lo7.jpg
Nτούκας production ;D
Αμέ...παίζεις με τον neckGiorgosVolos είπε:ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Μερικές φορες όμως ο γλυκός ήχος δεν προτιμάται στα blues? ???