Θα συμφωνήσω μάλλον...Στους δίσκους των Airplane που μου άρεσαν πιο πολύ δεν έπαιζε.Οι Starship δε μου άρεσαν ποτέ.Με τους Hot Tuna ήταν καλό το πάντρεμα και Jerry Garcia κλπ.Nestoras είπε:Μόνο που δεν έδεσε καλά στις συνεργασίες με τους Jefferson κλπ. :-X
Μην τα ρίχνουμε και όλα σ' αυτόν. Οι δίσκοι των Airplane (και περί αυτών) στους οποίους συμμετείχε πλην του "ΒΑΡΩΝΟΥ" ήταν όλοι αδύναμοι συνθετικά, δεν έπαιξε κι' αυτός κάτι που να τους κάνει ενδιαφέροντες.magna είπε:Θα συμφωνήσω μάλλον...Στους δίσκους των Airplane που μου άρεσαν πιο πολύ δεν έπαιζε.Οι Starship δε μου άρεσαν ποτέ.Με τους Hot Tuna ήταν καλό το πάντρεμα και Jerry Garcia κλπ.
Δεν ρίχνω τίποτα σ'αυτόν.Ήταν θέμα συγκυριών.Αν έπαιζε στα blues των Airplane θα φύσαγε!Nestoras είπε:Μην τα ρίχνουμε και όλα σ' αυτόν. Οι δίσκοι των Airplane (και περί αυτών) στους οποίους συμμετείχε πλην του "ΒΑΡΩΝΟΥ" ήταν όλοι αδύναμοι συνθετικά, δεν έπαιξε κι' αυτός κάτι που να τους κάνει ενδιαφέροντες.
Οι Hot tuna στερούντο τραγουδιστή, ενώ οι Starship ήταν άλλο πράγμα - προσωπικά μ' αρέσουν, αλλά αυτό δεν οφείλεται στον Papa.