• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

"Blues Κάλεσμα" στους απανταχού μουσικούς του NOIZ

1_4_5 Alive

Ενεργό μέλος
Πόντοι
118
Παρακολουθώ το forum του Noiz εδώ και λίγο καιρό και σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω  αυτό το βήμα, για να κάνω ένα Blues κάλεσμα, σε όσους παρακολουθούν το forum.

Αγαπώ πολύ τα blues και προσπαθώ να βρω αν υπάρχουν, αλλά και πόσοι μπορεί να είναι αυτοί που ασχολούνται με τα blues στην Ελλάδα.

Αναρωτιέμαι, αν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα ή μια κάποιου είδους κοινότητα, να γνωριστούμε, να δούμε πόσοι είμαστε τελικά, να jammaroume

και να δούμε αν και με ποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε αυτό το είδος μουσικής να προωθηθεί περισσότερο.

Έχω την εντύπωση, ότι δεν μπαίνει νέο κοινό σε αυτό το είδος και ότι το ελληνικό blues κοινό "γερνάει".

Θα ήθελα όσοι παρακολουθούν και αγαπούν τα Blues, να συμμετάσχουν σε αυτό το topic και να δούμε αν και που μπορεί να μας βγάλει...

Έστω κι ένα απλό "παρών" ας δηλώσετε, να ξεκινήσουμε να μετράμε πόσοι είμαστε! ?

επίσης μιλάμε για του μαύρους του Μισισίπι ή τους άσπρους ή τους άσπρους γενικώς ή τους άσπρους ....οδοντίατρους?

επίσης μιλάμε για του μαύρους του Μισισίπι ή τους άσπρους ή τους άσπρους γενικώς ή τους άσπρους ....οδοντίατρους?

Έχω την εντύπωση, ότι δεν μπαίνει νέο κοινό σε αυτό το είδος και ότι το ελληνικό blues κοινό "γερνάει".

Όπως βλέπεις αγαπητέ μου dim. σε όποιο blues κι αν αναφέρεται, δεν μιλάει για μας.

Νέο αίμα θέλει.

πρώτα να ξεκαθαρίσουμε τι είναι το blues. Μιλάμε για τους μαύρους του Μισισίπι  ή για όλους ;;; ?

Χαίρομαι που ανταποκρίνεσαι κι ας προτιμάς άλλο είδος μουσικής.

Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος του topic, να μεγαλώσει το μπλουζ κοινό.

Ας παραθέσω ένα σχετικό κομμάτι για να μπεις στο κλίμα.

Σου θυμίζουν κάτι αυτοί οι τυπάδες ;

Παρον! Δεν ακουσα ποτε μπλουζ στη ζωη μου, αλλα μονο μπλουζ παιζω (δεν μπορω να παιξω και πραμα αλλο...).

Και ειμαι σε καλη ηλικια. Ακομα να πατησω τα ηντα.

Όπως βλέπεις αγαπητέ μου dim. σε όποιο blues κι αν αναφέρεται, δεν μιλάει για μας.

Νέο αίμα θέλει.

Παρερμηνεύεις τα λόγια μου.

Δεν γίνεται να μπει νέο αίμα, αν δεν προυπάρχουν οι έμπειροι.

Ε ναι, είμαι φάση Gary Moore. Διανύω τα χρόνια της αλητείας και της ροκιας 

Όταν μεγαλώσω θα το γυρίσω στα μπλουζ χαχαχα 

Όπως και να χει, εννοείται "παρών" ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
54 λεπτά πριν, geouoa είπε

Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος του topic, να μεγαλώσει το μπλουζ κοινό.

Ας παραθέσω ένα σχετικό κομμάτι για να μπεις στο κλίμα.

Σου θυμίζουν κάτι αυτοί οι τυπάδες ;

Τώρα μάλιστα... Έτσι δεν προσελκύεις, έτσι αποτρέπεις κόσμο από το να συμμετάσχει!
Οπότε, μάλλον καλά έκαναν και ρώτησαν οι συμφορουμίτες "ποιο μπλουζ εννοείς"... ?

Διότι, εντάξει, blues 12μετρα και 24μετρα έχουν παίξει όλοι οι μουσικοί του κόσμου, από τη Miley Cyrus μέχρι τους Status Quo ...

Είναι μια ωραία αφορμή για Club. The Blues Club.

Μπορεί να υπάρξει τέτοιος χώρος εδω, όπου μπορούν να συζητούν τα μέλη του και να ενημερώνονται για events και θεματα ειδικά για το Blues.

Να το στήσω και να πάρουμε μια ιδέα;

Μπορεί να υπάρξει τέτοιος χώρος εδω, όπου μπορούν να συζητούν τα μέλη του και να ενημερώνονται για events και θεματα ειδικά για το Blues.

Αν παίζει τέτχοια το μαγαζί, count me in
(δυο στην τυχη)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τώρα μάλιστα... Έτσι δεν προσελκύεις, έτσι αποτρέπεις κόσμο από το να συμμετάσχει!
Οπότε, μάλλον καλά έκαναν και ρώτησαν οι συμφορουμίτες "ποιο μπλουζ εννοείς"... ?

Διότι, εντάξει, blues 12μετρα και 24μετρα έχουν παίξει όλοι οι μουσικοί του κόσμου, από τη Miley Cyrus μέχρι τους Status Quo ...

Φίλε Tamtam, το βίντεο το έβαλα γιατί είδα στο avatar του Rebel_of_South, τον Eddie των Iron Maiden.

Οπότε υπέθεσα ότι του αρέσει το συγκεκριμένο συγκρότημα.

Αν προσέξεις το δικό μου avatar, θα κατλάβεις για ποιο Blues μιλάω. ?

Ευχαριστώ, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου!

Ε ναι, είμαι φάση Gary Moore. Διανύω τα χρόνια της αλητείας και της ροκιας 

Όταν μεγαλώσω θα το γυρίσω στα μπλουζ χαχαχα 

Όπως και να χει, εννοείται "παρών" ?

Φίλε Rebel, αυτό το έχω ακόυσει και άλλη φορά.

Γιατί θεωρείτα ι από κάποιους πως τα μπλουζ είναι για .. γέρους ;;

Πραγαμτικά με ενδιαφέρει να μάθω για αυτήν την οποτική γωνία.

Εγώ προσωπικά είμαι 34 και ακούω John Lee Hooker, Albert King και Stevie Ray Vaughan από τα 18 μου.

Η αλήθεια είναι βέβαια, πως στην μουσική αυτή με έβαλε αυτό το στιγμιότυπο στο 06:55 ... ?

Το The Blues Club για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν είναι εδώ 

Για να πάτε απο το μενού πάτε More / Clubs.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back