• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Blues Festival @ Bourbon

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
Το καταλαβαίνω και συμμερίζομαι τον πόνο σας.

Καθημερινή βράδυ να τρέχω στη Γλυφάδα για να ξενυχτήσω;

Πας καλά;

Η απάντηση για όσους με γνωρίζουν είναι ένα καταφατικό "όχι".

Δεν είναι όμως μόνος αυτός ο λόγος που θα μαι εκεί.

Ο βασικός είναι ότι headliners την Τετάρτη 18/11 θα ναι οι Blues Wire και την Πέμπτη 19/11 οι Blues Cargo.

Οι δύο αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερες - και δικαίως - blues μπάντες της Ελλάδας (και όχι μόνο).

Ο άλλος είναι ότι την Πέμπτη με τους Cargo θα παίζουν οι 16 Strings που ναι φίλοι καλοί και παίχτουρες ολκής και την Τετάρτη οι Loose Rag που με έχουν αναγκάσει να παίζω μαζί τους χρονικής αντί του KTEO και ασφαλίστρων μηχανής / αυτοκινήτου και, για να πω δυο καλά λόγια για αυτούς, δυο καλά λόγια.

Συν βέβαια τα ποτά, τα ναρκωτικά και τις γυναίκες....

Και τις δύο μέρες θα ξεκινήσουν κάποιες μπάντες του ευρύτερου ιδιώματος αλλά που δεν τις ξέρουμε ακόμα και μπορείτε να απευθυνθείτε με δουλειές σας στο Bourbon αν ενδιαφέρεστε (κι αν δεν έχουν κλείσει πλέον).

Αν δεν πειστήκατε ακόμα να ξενυχτήσετε για μια ακόμα φορά αλλά να χει και νόημα, δεν θα πειστείτε ποτέ.&-

nM4SBuL.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το ξέρεις ότι αν ήμουν Ελλάδα θα:

1. Έπινα μπύρα (την έχω κόψει)

2. Ερχόμουν για να πιω μπύρα (λείπω)

3. Θα γούσταρα (ακόμη και τώρα... αυτό δεν έχει αλλάξει).

Όσοι το διαβάζετε να πάτε γιατί θα 'ναι γαμώτες φάσεις. Κώστα να περάσεις καλά αγόρι μου! Τα λέμε τα Χριστούγεννα maybes... ;D

Πολύ ωραία τοποθέτησης φίλτατε Κώστα με έπεισες και θα είμαι εκεί και τις δύο μέρες !!!

Και για όσους είναι οπτικοί τύποι δείτε και το κατοθι βίδεο ...

Θα τον εκάνω τον ποδαρόδρομο από τας Χαλκίδας μόνο αν υποσχεθεί να μ'ανεβάσει ο κύριος Κωνσταντίνος ο Σορτσκεηλίτης στο σανίδι να ρίξω ένα μπέηςςςς σόλο.  ;D

Nikolas είπε:
Όσοι το διαβάζετε να πάτε γιατί θα 'ναι γαμώτες φάσεις. Κώστα να περάσεις καλά αγόρι μου! Τα λέμε τα Χριστούγεννα maybes... ;D
Να σαι καλά ρε Νικόλα.

Μακάρι να τα λέγαμε εκεί πάνω που σαι (ειδικά Χριστούγεννα) και όχι εδώ.

Θα τον εκάνω τον ποδαρόδρομο από τας Χαλκίδας μόνο αν υποσχεθεί να μ'ανεβάσει ο κύριος Κωνσταντίνος ο Σορτσκεηλίτης στο σανίδι να ρίξω ένα μπέηςςςς σόλο.  ;D
Καν τον ποδαρόδρομο εσύ κι αν έχεις ακόμα δύναμη για σόλο μπάσο η σκηνή όλη δική σου (θα σου αφήσουμε κι έναν τομαροκρούστη).

Ντροπή κι όνειδος που το λέω ανοιχτά αλλά short μπασάκι δεν έχω πλέον.

Έχω όμως, αν σου κάνουν, 3 medium (και θα χα άλλα τόσα αν δεν τα χε ήδη ο γείτονάς μου  ;D)

Πωπω φεστιβαλάρα...

Αλλά Τετάρτη Μπέμπτη; Από τις 10, δλδ 11.00;;;;

Δεν έχουν business sense αυτοί οι άνθρωποι.

Δεν πειράζει, θα το γράψω στο βίντεο να το δω την επομένη.

(... Τι εννοείς "δεν θα το δείξει η τηλεόραση";;;; )

RayDTutto είπε:
(... Τι εννοείς "δεν θα το δείξει η τηλεόραση";;;; )
Μας μπολεμάει το σύστημα φίλως.

Αλλά η Αλήθεια θα ακουστεί.

Επαναφερω δια να δουν το ποστ οσοι τους διεφυγε μεχρι στιγμης !!

Ευχομαι να σας δουμε και απο κοντα......!!

Σημειωνω οτι οι πορτες θα ανοιξουν στις 21:00 και στις 22:00 ξεκιναει η πρωτη μπαντα !!

VAGTANPLAN είπε:
Σημειωνω οτι οι πορτες θα ανοιξουν στις 21:00 και στις 22:00 ξεκιναει η πρωτη μπαντα !!
Για να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι, το πρώτο γκρουπ, το οποίο δεν γνωρίζω και είναι αυτό που επέλεξε το μαγαζί ως opening act, θα εμφανιστεί γύρω στις 9:30 και κατόπιν ακολουθούν Rag & Wire.

Ξέρω ότι θα πάτε κυρίως για τους Loose Rag (άντε και για τους Wire όσοι έχετε περίεργα γούστα) αλλά είναι ωραίο να στηρίζουμε και αυτούς που είτε πρωτοξεκινάνε, είτε δεν έχουν / είχαν ευκαιρίες εμφανίσεων σε ευρύ κοινό.

Σωστος ο συναδελφος και δικαιοτατος...απλα επειδη ακομα ΔΕΝ εχει ξεκαθαρισει το συγκεκριμενο τοπιο ως το ποιος και ΑΝ θα παιξει καποιος....αφησα τις βασικες λεπτομεριες....!!!

Θα ενημερωσω αμεσα μολις εχω κατι νεοτερο !!

I woke up this mornin'

feeling the heat is on

I'll catch myself a plane

n' dive into Bourbon  ;D

ez είπε:
I woke up this mornin'

feeling the heat is on

I'll catch myself a plane

n' dive into Bourbon  ;D
You say you'll dive into bourbon

I'll see your bourbon and raise

and when we're done with the playin'

we'll go sleeping for days. ;D

Jazzjoker είπε:
You say you'll dive into bourbon

I'll see your bourbon and raise

and when we're done with the playin'

we'll go sleeping for days. ;D
Sleeping man..is not our style

You won't have the time

Cause tomorrow we jive

Bourbon, smoke and women's scent

The blues my friend are on again.

Μαγική βραδιά χωρίς υπερβολή που τα χε όλα και σε δόσεις γίγας!

Και αν και μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια από όλες αυτές τις όμορφες στιγμές πάνω και κάτω από τη σκηνή, το jam με τους Blues Wire με ταυτόχρονη παρουσία επί σκηνής στις κιθάρες τον Γιώργο Longshadow Δούκα (Loose Rag) και Στέλιο Ζαφειρίου (Blues Cargo) και τον Γιάννη Παχίδη (Daddy's Work Blues Band) στη φυσαρμόνικα, μαζί με τους Θοδωρή Αλεξίου (Boogie Sinners) και Σπύρο Jazzjoker Χατζηαντωνίου (16 Strings) που προηγήθηκαν, εύκολα την ανακαλώ σαν μία από τις καλυτερες.

Σήμερα θα μαι εκεί πάλι για το sequel.

Blues Cargo & 16 Strings. 

Οπως τα λεει εγιναν τα πραγματα !! Εμεις απο κατω περασαμε φανταστικα !!

Loose Rag τα εσπασαν κανονικοτατα, τα δικα τους κομματια παρα μα παρα πολυ καλα και γκρουβατα !!

Για τους Wire νταξ τι να πουμε...καθε φορα μαγεια !!

Ο κοσμος τουλαχιστον μεχρι τις 2 που αναγκαστικα εφυγα...ηταν ο περισσοτερος εκει δειγμα του ποσο καλα περνουσαμε !!

Αντε να περασουμε και σημερα το ιδιο ομορφα !!

LOOSE RAG VIDEO

https://www.facebook.com/vagelis.papazoglou/videos/10207989211789273/

BLUES WIRE VIDEO

https://www.facebook.com/vagelis.papazoglou/videos/10207989520917001/

Πολλά, πολύ ωραία πράγματα, αλλά τρία απ' αυτά είμαι σίγουρος ότι δεν τα θα ξεχάσω έβερ:

To Long Train Running από τους Rag, το Locomotive Breath (αυτή η εισαγωγή...) και το original που έγραψε ο ΕΖ for his hometown.

Ευχαριστούμε κύριοι και καλή επιτυχία (δεδομένη) αποψινοί κύριοι.

Τελευταίο προεόρτιο bump. Εχθές περάσαμε εκπληκτικά. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε και σήμερα στο ίδιο κλίμα. Οι της τελευταίας στιγμής, μην το σκέφτεστε. Σε 5 ώρες ξεκινάμε.

The blues in my head still buzzzzing

Guitars and tunes were blasting

People were realy dancing...

On bourbon I am high...now relaxin'

Ευχαριστουμε οσους μπηκαν στον κοπο να ερθουν περασαμε και εχτες τελεια....κοσμος πολυς και μουσικες και τζαμ μεχρι τελικης !!!

Ηταν ενα 2ημερο που θα μας μεινει για καιρο...!!

VAGTANPLAN είπε:
περασαμε και εχτες τελεια....κοσμος πολυς και μουσικες και τζαμ μεχρι τελικης !!! Ηταν ενα 2ημερο που θα μας μεινει για καιρο...!!
Θέλουμε ντοκουμέντα και αποδείξεις (βίντεο) για να το πιστέψουμε.....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα