me too. i likeaudiokostas είπε:Πάντως σε μένα λειτούργησε το θέμα.
Η Αναμονή.
Περίμενα......
Δεν ψηφίζω.
Απέχω.
Mπορεί να φαίνεται έτσι, αλλά αν ανοίξεις το καπώ θα δεις οτι έχω καταβολές από W®C ;DEarendil είπε:Κουλτουριάρη εικαστικέ.
;D ;DΠάντως σε μένα λειτούργησε το θέμα.
Η Αναμονή.
Περίμενα......
είναι, αλλά τώρα που το ακούω σε ακουστικά μου φαίνεται οτι δεν είναι 4 κομμάτια το σώμα, αλλά 5 ;DNestoras είπε:Η κιθάρα είναι σίγουρα Tele ή μας δουλεύεις? ;D
Όχι. Παίζει όντως τέτοιο ρολόι σε στυλ Νταλί;πες την αλήθεια, πέρασες απ την έκθεση.
Καλά όχι Νταλί, αλλά υπάρχει ρολόι όντως!Jazzjoker είπε:Όχι. Παίζει όντως τέτοιο ρολόι σε στυλ Νταλί;
Aλήθεια σ' άρεσε? Χαίρομαι πολύSuperfunk είπε:Παντως στο μελλον περιμενω κατι ακομα πιο ΜΥΩΔΕΣ απο εσενα.
Δεν σου κρύβω ότι ήδη είχα ψηφίσει «πριόνι ρε φίλε», πριν την επεξήγησή σου τόσο στο ερώτημά μου όσο και στο τί αντιπροσωπεύει το multiple choice.blue είπε:εικαστικιά έκθεση : qbox.gr
Όχι, για την ακρίβεια το πάτησε τρένο. Ένα τέτοιο κρατούσε και ο τελευταίος μάγκας (μόνο τέτοιοι τα χρησιμοποιούν) πριν σκοτωθεί σε παρόμοιο δυστύχημα κι εκλείψουν ομαδικώς όπως μας λέει και το περίφημοharilatron είπε:Εξαιρετικό το geiger counter. Γιατί κάνει έτσι? Το πάτησε αυτοκίνητο?![]()
εδώ είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για fender champ, special edition (μα δεν το ακούς?είναι τόσο προφανές).yameth είπε:Ισως με έβενο η ταστιέρα να είχε μεγαλύτερο bloom στο σκάσιμο, σε συνδυασμό με την μετατροπή με τορροιδείς μετασχηματιστές στον αναμφισβήτητα Orange. afto ine.