- Πόντοι
- 638
Απορώ... δεν το πήρε χαμπάρι κανένας? Είχα την εντύπωση ότι ο Καράφλας είχε περισσότερους φίλους εδώ
(δείτε και τα υπόλοιπα)
(δείτε και τα υπόλοιπα)
Οπως τα λες. Ειναι ενας μεγαλος δασκαλος, ισως οχι τοσο δυνατος συνθετης αλλαDIMIS75 είπε:... τα τελευταια του cd δεν μου αρεσαν....αντε καποια σκορπια κοματια και μονο.....παρ'ολα αυτα τον εχω παντα σε εκτιμηση.
Ασχολούμαστε πλέον με εγχώρια προϊόντα! ;DThe Genius Loci είπε:Απορώ... δεν το πήρε χαμπάρι κανένας? Είχα την εντύπωση ότι ο Καράφλας είχε περισσότερους φίλους εδώ
Αυτο που λες πραγματι ισχυει απλα τα παλια του cd μεχρι δηλαδη και το crystal planet τα ακουγα και ολα του τα κοματια μου κανανε κλικ σε κατι ας πουμε.....απλα απο τα τελευταια του cd ομως τα περισσοτερα κοματια τα ακουω σχεδον αδιαφορα.....γι'αυτο και δεν περναω πλεον κοματια καινουρια του στο playlist μου ενω τα παλαιοτερα τα εχω πραγματικα λιωσει στι παιξιμο μιας και τα εχω στο μυαλο μου παντα....τα καινουρια απλα δεν μπορω να τα συγκρατησω :-\digisilence είπε:Απο την αλλη παλι το "σκορπια κομματια" ισχυει σχεδον για ολους τους δημιουργους
σε ολους τους χωρους![]()
DIMIS75 είπε:Μωρε και χαμπαρι το πηραμε......αμ και το ακουσαμε.....και το ξαναακουσαμε.....αλλα δεν ρε γ***το.....δεν ξερω....ενω εχω μεγαλο κολημα μαζι του τα τελευταια του cd δεν μου αρεσαν....αντε καποια σκορπια κοματια και μονο.....παρ'ολα αυτα τον εχω παντα σε εκτιμηση.
Συμφωνω και με τις δυο αποψεις εν μερη.Οπως τα λες. Ειναι ενας μεγαλος δασκαλος, ισως οχι τοσο δυνατος συνθετης αλλα
εχει γραψει καποια μουσικα θεματα που δεν μπορεις παρα να τα καταταξεις στις κορυφες.
Σε οτι αφορα τα τραγουδια του :
Απο την αλλη παλι το "σκορπια κομματια" ισχυει σχεδον για ολους τους δημιουργους
σε ολους τους χωρους![]()
Συμφωνώ και στα δύο.duckino είπε:Απλα πιστευω οτι εχει κουρασει με τις πολυ συχνες δουλειες που βγαζει(σχεδον καθε χρονο παρουσιαζει καινουριο πραμα).Προσωπικα θα προτιμουσα ενα cd στα 2> χρονια με συγκεντρομενα τα "σκορπια κομματια".
Το φαινομενο των "σκορπιων κομματιων" ισχυει με τους περισσοτερους δημιουργους που ομως δεν ευθυνονται παντα αυτοι γι αυτην την κατασταση , αλλα οι δισκογραφικες που τους πιεζουν να γραφουν προκειμενου να πλουτιζουν οι ιδιες!
WilliamSats είπε:Δε νομίζω ο Satriani να μην καταλάβαινε τη διαφορά που είχαν οι δουλειές μεταξύ τους (παλιές και νέες), απλά μάλλον τον βόλευε, καθώς έβγαινε περισσότερο υλικό σε λιγότερο χρόνο με αυτόν τον τρόπο, επίσης δείτε-ακούστε τα live του, παρατηρήστε το Set List και θα καταλάβεται τι πραγματικά αρέσει και στον ίδιο.