Black Sabbath reunion & new album!

sfaku είπε:
Γιατί δηλαδή οι απογοητευμένοι οπαδοί των Sabbath δεν δικαιούνται να γράψουν το κατιτίς τους σε αυτο το thread;
Παρένθεση:

Όχι μόνο απογοητευμένοι αλλά ίσως και προδομένοι (μην θυμηθούμε το εξώδικο πριν λίγο καιρό του Ozzy στους Sabbath). Nα ορίστε, άρχισα... :-X  :-X

Aπάντηση: Θεωρητικά * ;D δικαιούνται, αλλά καλύτερα άσ'το όπως πρότεινα να ανοίξουμε άλλο thread  ;D

*Ελπίζω να έχεις χιούμορ και να μην σε προσβαλω, αλλά μάλλον έχεις, για να βάλεις τέτοια υπογραφή, που προέκυψε από εκείνο το ''επικό'' σε διάρκεια thread...  ;D

Θέλω να πω ότι αν κάποιος έκραζε όχι για να τρολάρει αλλά επειδή είναι όντως φανατικός Σαμπαθιανός που δεν γουστάρει εκδρομές ΚΑΠΗ, θα τον καταλάβαινα. Βέβαια προσωπικά δεν είμαι τόσο φανατικός για να κράξω ο ίδιος οπότε, όπως καταλαβάινεις... θεωρητική ήταν η ερώτηση  ;D  ;D  ;D

*Για την υπογραφή σωστός!

Επαναξεκινώ την κουβέντα...Θα πάτε την 1 Ιουλίου?Ξέρει κανείς γιατί ναυάγησε ο ερχομός τους με το original line up;  ???Μεγάλη ξενέρα και αντιεπαγγελματικό..ξαφνικά το Sabbath να γίνει Οzzy and friends μετά την πώληση εισιτηρίων.Φταίει ο καρκίνος του κορακίου Iommi;

Τι θα παίξουν τώρα;Sabbath ή και Οzzy κομμάτια?Eγώ μάλλον θα πάω για butler,Lucky Funeral και για ολίγο μαλλιοτράβηγμα όταν θα σκυλιάζουν Οι Μηχανοκέφαλοι που πραγματικά τα δίνουν όλα σε κάθε live και σε θέμα ενέργειας αλλά και σε ήχου(studio οι τύποι).

Το φέσι πάει στο 50άρικο ε;Kαλά είναι σχετικά...

qesh είπε:
+100

βρεθηκα κι εγω terra vibe εκεινο το βραδυ και οι τυποι (ολοι) ηταν πραγματικα απιστευτοι.Απο τα καλυτερα λαιβ που εχω δει ποτε.
πραγματι, και για εμενα το καλυτερο live ever..

Παιδιά τι γίνεται τελικά ποιος θα πάει;

Υπάρχει πιθανότητα να μην έρθουν οι κολλητοί μου οπότε αναζητώ νεανική νοιζάδικη παρέα έτοιμη για heavy λίκνισμα  ;)

Ψιτ δεν νομίζω ότι είμαι offtopic(όχι πολύ τουλάχιστον)...γιατί δεν απαντάει κανείς?  ???

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back