Black Sabbath reunion & new album!

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,598
Και όμως είναι αλήθεια... Το original line up ξανά (μανά) μαζί και θα βγάλει και δίσκο με παραγωγό τον Rick Rubin  :o :o :o

Μάλιστα τα τιμημένα γηρατειά του heavy metal θα κάνουν και tour μέσα στο 2012. Τώρα, τι θα γράψουν... ο θεός και  η ψυχή τους. Πάντως έχω πίστη στον Iommi του οποίου το ομώνυμο άλμπουμ ήταν φοβερό.

Όμως δεν κρύβω ότι τα φοβάμαι αυτά τα γεροντό come back... Συνήθως είναι κάτω του μετρίου. Ιδιαίτερα αν μπλέκει μέσα και ο Ozzy... χμμμμ...  ::) ::)

Για τα υπόλοιπα, εδώ: http://www.rollingstone.com/music/news/black-sabbath-announce-new-album-produced-by-rick-rubin-20111111

Ναι ρε φίλε δικαιώνεται επιτέλους η γενιά Χ! Θα δούμε και θα ακούσουμε Black Sabbath με Ozzy και καινούριο δίσκο! Το καλύτερο νέο που έχω ακούσει εδώ και ΠΑΡΑ πολύ καιρό! Let's get CRAZYYYYYYYYYYY!!! 8) 8) 8)

Πάντα ήμουν υπέρ των reunions, αφού πιστεύω ότι υπάρχει ελεύθερη αγορά, και όπως εγώ μπορώ να ανοίξω μαγαζί και να πουλάω χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, μπορεί και ένα παλιό ρόκ συγκρότημα να επανενώνεται όσες φορές του καπνίσει . Σε καμμιά από τις 2 περιπτώσεις δεν θα βάλει κανείς το πιστόλι στο κρόταφο κάποιου και να τον αναγκάσει να ψωνίσει από το μαγαζί μου ή να αγοράσει τον δίσκο (ή εισιτήριο συναυλίας) του group αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά, δεν θα πλήρωνα ούτε 10 cents (καλά για...δραχμές ούτε λόγος) για να ακούσω τον γερο-ΟΖΖΥ live....

gvour είπε:
IδωμενTerry.Μην υποτιμας τους γεροντες. ;D ;D
;D ;D ;D

Δεν υποτιμώ τους γέροντες και πολύ περισσότερο τους συγκεκριμένους. Οι Sabbath με τον Dio ήταν ένα από τα καλύτερα live που έχω παρακολουθήσει...

Όμως ο (ξεμωραμένος) γέροντας είναι που με... ανησυχεί, γιατί καθώς από καιρό το έχει... κάψει, του έχει μείνει κουσούρι να τραγουδάει σε... άλλο μαγαζί  ;D

Για τον Iommi τι να πω... Κατεδαφιστής  8) Πάντα ήταν όλα τα λεφτά...

Tony Iommi (Featuring Henry Rollins) - Laughing Man (In the Devil Mask) 

Sabbath με Dio είδα, Ozzy μόνο του είδα, πέρασα ωραιότατα και στα 2. Sabbath Mk1 θα

ήθελα να δω αν η τιμή είναι λογική, ευκαιρία είναι.

Lord_Goumis είπε:
Παρόλα αυτά, δεν θα πλήρωνα ούτε 10 cents (καλά για...δραχμές ούτε λόγος) για να ακούσω τον γερο-ΟΖΖΥ live....
Τι εννοείς? Αν και κατεστραμένος, 2+ ώρες live με ενέργεια και τρέλα έβγαλε πέρυσι

πολύ καλύτερα απ ότι περίμενα. Ο Gus μόνο δεν κολλούσε με τον μοντέρνο ήχο και

την ποζεράδικη παρουσία του με τους ανεμιστήρες...

Ο Ozzy είναι θαύμα και μόνο που σηκώνεται από το κρεβάτι κάθε...απόγευμα.Πόσω μάλλον,να "βγάλει" live τέτοιου βεληνεκούς.Κρίμα,γιατί θα σκότωνα για να έβλεπα τους Black Sabbath στα limit-up τους...

Black Sabbath - War Pigs live 1970

παντος οταν ειχαν ερθει οι sabbath με το ozzy προ 6ετιας ηταν το καλητερο λαιβ που εχω δει.ο γερο οζ μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα η στην σκηνη ειναι τεραστιος.απο το 1990 που ηταν το πρωτο μου λαιβ,εχω δει παρα πολλους αγαπημενους μου καλητεχνες αλλα εκεινο το βραδυ εγινα ξανα πιτσιρικας που εβλεπε κατι μαγικο μπροστα του.οποτε ο καθενας με το κριτηριο του θελει η' δεν θελει να τους δει.εγω παντος δεν μπορω να σκεφτω οτι παιζουν και δεν ειμαι μεσα.

stelios nomikos είπε:
παντος οταν ειχαν ερθει οι sabbath με το ozzy προ 6ετιας ηταν το καλητερο λαιβ που εχω δει.ο γερο οζ μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα η στην σκηνη ειναι τεραστιος.απο το 1990 που ηταν το πρωτο μου λαιβ,εχω δει παρα πολλους αγαπημενους μου καλητεχνες αλλα εκεινο το βραδυ εγινα ξανα πιτσιρικας που εβλεπε κατι μαγικο μπροστα του.οποτε ο καθενας με το κριτηριο του θελει η' δεν θελει να τους δει.εγω παντος δεν μπορω να σκεφτω οτι παιζουν και δεν ειμαι μεσα.
+100

βρεθηκα κι εγω terra vibe εκεινο το βραδυ και οι τυποι (ολοι) ηταν πραγματικα απιστευτοι.Απο τα καλυτερα λαιβ που εχω δει ποτε.

Όντως 6 χρόνια και κάτι ψιλά. Σαν να ήταν πριν από 3 μου φαίνεται. Πώς περνάει τόσο γρήγορα ο χρόνος. Τώρα το πώς γίνεται ο Μαμ-Ρα να στέκεται στην ίδια σκηνή που κάποτε στεκόταν ο κορυφαίος Ντίο είναι ένα από τα ανεπίλυτα μυστήρια της φύσης και της μοίρας...

Παιδιά όποιος δεν γουστάρει τον Ozzy ας κάτσει σπίτι του να μη δώσει και λεφτά! Για αυτό χαλάμε τις καρδιές μας? Αν βέβαια δεν ήταν ο Ozzy τότε παλιά ίσως να μην υπήρχαν 10-15 μουσικά είδη και καμιά 100ή αξιόλογες μπάντες αλλά δεν πειράζει!

Δεν βλέπω το λόγο να το παίρνεις τόσο πατριωτικά (σλόου δι έγκς!). Κατά τα άλλα εγώ θεωρώ πως φυσικά και αξίζει να ακούς τον ίδιο τον Όζι να τραγουδάει ζωντανά με την uber cult φωνή του τα κλασσικά - πόσο μάλλον με το αυθεντικό lineup των Sabbath. Όσον αφορά όμως τα "αν δεν ήταν αυτός που το'κανε πρώτος, αν δεν ήταν εκείνος που το σκέφτηκε πρώτος" κλπ., χωρίς να αμφισβητείται η ιστορική αξία του εκάστοτε προσώπου, η αλήθεια είναι πως κάποιος άλλος θα το είχε κάνει ούτως ή άλλως, και κάποιο άλλο πρόσωπο θα δοξαζόταν & θα βρισκόταν στο φως του προβολέα μέχρι σήμερα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
funky_bassman είπε:
Παιδιά όποιος δεν γουστάρει τον Ozzy ας κάτσει σπίτι του να μη δώσει και λεφτά! Για αυτό χαλάμε τις καρδιές μας?
+1

Ακριβώς.  ;)  Δεν μου αρέσει να troll-άρω θέματα όπου υπάρχουν (δικαιολογημένα) πιστοί οπαδοί κ.τ.λ. Και χαίρομαι για τα reunions όπου έχουμε ευκαιρία να δούμε παλιά super-group εμείς οι νεότεροι (ήμουν άλλωστε υπέρ των reunions στο πρώτο ποστ). Αν αυτό δίνει χαρά σε κάποιους το καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι, όπως θα ένιωθα και εγώ σε άλλες περιπτώσεις. 

Απλά, ανεξάρτητα από τον μεγάλο σεβασμό που τρέφω στους κύριους Iommi, Butler και Ward, για τον Osbourne δεν μπορώ να πω δυστυχώς το ίδιο...σαν καλλιτέχνη, σαν φωνή, σαν business man,σαν άνθρωπο, όπως θέλετε πάρτε το. Οπότε...σπίτι για μένα.  ;)

Γιατί Γιάννη τι σου έκανε αυτός ο κακομοίρης ο Ozzy, που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει  :D :D :D

hyperpanos είπε:
Γιατί Γιάννη τι σου έκανε αυτός ο κακομοίρης ο Ozzy, που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει  :D :D :D
Κοίτα Πάνο, επειδή αυτό το thread αποτελεί μια χαρμόσυνη είδηση των φίλων του Sabbath και του Osbourne, το σέβομαι απόλυτα και δεν θα επεκταθώ...θα ανοίξω όμως σύντομα ξεχωριστό thread να τα ''χώσω'' στον Ozzy  ;)  ;D  ;D

Όχι παιδιά μάλλον παρεξηγήθηκα! Και εμένα ο Ozzy μετά το the ozzman cometh δεν μου αρέσει καθόλου! Απλά είπα το λογικό... Όποιου δεν του αρέσει έχει κάθε δικαίωμα να κράζει και να μην έρθει! Εμένα που είναι απωθημένο εννοείται πως θα είμαι πρώτη σειρά! Γούστα είναι αυτά! Αν είναι πρωτοπόροι κλπ... Αντικειμενικά είναι... Τώρα αν σου αρέσουν είναι υποκειμενικό! Για κάποιον μπορεί να είναι χάλια και να γουστάρει BS με DIO! Γούστα είναι αυτά...

ΥΓ:Αν δεν υπήρχαν οι Sabbath θα ήταν οι Pentagram ;D

Lord_Goumis είπε:
αυτό το thread αποτελεί μια χαρμόσυνη είδηση των φίλων του Sabbath και του Osbourne,
Γιατί δηλαδή οι απογοητευμένοι οπαδοί των Sabbath δεν δικαιούνται να γράψουν το κατιτίς τους σε αυτο το thread;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back