Μπυροποσία Xmas '09 - o Έλληνας και το... μαόνι

Jasemeister

Master of Ceremonies
Πόντοι
38
free-xmas-screensaver.jpg

Ανοιχτή πρόσκληση:

Την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, από τις 10μμ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη συνεύρεση του Νοιζ στο Silly Wizard's για να γνωριστούμε, να μιλήσουμε, να πλακωθούμε και να αγαπηθούμε. Η κατανάλωση μπύρας δεν είναι υποχρεωτική. Υπάρχουν και αναψυκτικά τύπου cola όπως και κρασάκι και ποτά (o κατάλογος δηλώνει οτι έχουν μέχρι και...CuttyShark).

Όπως και την προηγούμενη φορά θα καθίσουμε στον εξωτερικό (καλυπτόμενο) χώρο με τα τραπεζάκια και τα σκαμπώ να κάνουμε πέρα-δώθε ελεύθερα. ΤΟ κάπνισμα επιτρέπεται αν και οι μη καπνίζοντες είναι έτοιμοι να σας καταγγείλουν ΕΠΩΝΥΜΑ.

Αναζητείται πρόθυμος κάτοικος της περιοχής να κλείσει με το μαγαζί για 16 άτομα από σήμερα/αύριο και μόλις σιγουρευτούμε για τον τελικό αριθμό τους ενημερώνουμε ξανά.

Συμμετοχές με πμ μετά κινητού τηλεφώνου ΑΑΑυστηρά εώς Πέμπτη στις 9μμ.

υ.γ. αναπόφευκτα κάποιους δεν θα τους βολεύει η ημερομηνία και η ώρα. Πείτε μου ποιοι είστε μπας και κάνουμε και άλλη μια έκτακτη συνεύρεση πιο κοντά στο τέλος του μήνα.

Και με ρώτησε εχθές κολλητός απο την πατρίδα (και συνφορουμίτης) αν ψήνομαι

για κιθαρότσαρκα στην πρωτεύουσα αυτό το σαββατοκύριακο. Ωραία συγκυρία.

Κώστα ακούς?

bihlas87 είπε:
Κώστα ακούς?
Αν αυτό είναι για μένα και μπηχτή για τη μπύρα, τα παμε.

Η μία από μένα. Μικρή. Σαν τη διάρκεια.... ;D

Θα είμαι κει μάλλον συν γυναιξί (χλωμό) και τέκνοις (πιθανότατα).

audiokostas είπε:
Η μία από μένα.
Και μια ακόμα από μένα, διότι χρωστάω... Και αν πάτε μπασοκιθαρότσαρκα may I?? :D

audiokostas είπε:
Αν αυτό είναι για μένα και μπηχτή για τη μπύρα, τα παμε.
O φίλος μου ο Κομοτηναίος είναι Κώστας... αλλά αφού το θυμάσαι... ;)

Και μια ακόμα από μένα, διότι χρωστάω... Και αν πάτε μπασοκιθαρότσαρκα may I?? :D
Πάντα χρειάζεται κάποιος που να ξέρει τα κατατόπια :)

ο κόσμος τούτος είναι άδικος για τους ξενητεμένους φοιτητές

:'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

marathon προλαβαινουμε να βαλουμε κανα στοιχηματακι ;

Εκει εχει και ακριβες μπυρες  :-*

Δεν δουλευω Παγασκευή βγάδι!  :-*

θλιμένο αγόρι θα χαρώ να σε ξαναδώ...πάντα πολύ πολύ γλήγορα ε?

blue είπε:
marathon προλαβαινουμε να βαλουμε κανα στοιχηματακι ;

Εκει εχει και ακριβες μπυρες  :-*
Nα κρατάς λεφτά...είδες η Boyle?...από επιτυχία σε επιτυχία...τι έμεινε? Ένας χρόνος ακόμα...μετά να δώ που θα κρυφτείς...

Από ότι άκουσα τελευταία ο Μάραθος έχει ξεκινήσει διαδικασίες με αντιεξουσιαστικές ομάδες στο San Diego να κάψουν το εργοστάσιο της Carvin και ταυτόχρονα μιλάει με διάφορες οικολογικές ομάδες για να σταματήσει η χρήση του έβενου στα μουσικά όργανα.

Ετσι το μπασάκι του σε 12346156465325456 χρόνια θα αποδειχθεί τρομερή επένδυση. Και τότε να δείτε ποιός θα γελάει *.

*Ο Μάραθος εδώ θα είνα καθότι ο Θεός επιστρέφει τους διαφημιστές μετενσαρκωμένους πάντα ως διαφημιστές. Να κάνουν κάτι καλό δεν κάνουν οπότε δεν "αναβαθμίζονται" και ταυτόχρονα πιο κάτω δεν υπάρχει είδος στην ανθρώπινη αλυσίδα.

marathon είπε:
Ξέχασες τους μπασίστες...τώρα μπορείτε να μου λύσετε την απορία μου?

http://www.noiz.gr/index.php?topic=170420.40
Ευτυχώς εμείς οι μπασίστες είμαστε large και δε μασάμε με τέτοιες προσβολές. Αλλά μάλλον δε θα σου απαντήσουμε στην απορία σου.

(Εγώ. Όχι επειδή δε ξέρω. Επειδή δε θέλω :P )

xrusopsaro είπε:
ο κόσμος τούτος είναι άδικος για τους ξενητεμένους φοιτητές

:'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(
+1

δουλεύω Παρασκευή βράδυ :(

αν τελειώσω νωρίς θα έρθω, αλλά μάλλον δύσκολο

απαιτώ η επόμενη συνάντηση να γίνει Πέμπτη κ σε ταβέρνα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back