Μπυροποσία β' γύρος - Σάββατο 3/5

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,493
Το Σαββατοκύριακο θα βρίσκομαι στην αγαπητή πρωτεύουσα. Συζητούμε με μερικούς φίλους συμφορουμίτες να βρεθούμε για μπυρίτσα, το Σάββατο γύρω στις 8. Ανοίγω το θέμα αυτό για να καλέσω και τους υπόλοιπους φίλους του νοιζ που θα είναι εκεί κοντά και θα διψάνε για μπυροκατάσταση και για κλασική συζήτηση tele vs strat :LOL: .

Νομίζω ότι τα Εξάρχεια βολεύουν τους περισσότερους, καθ' ότι είναι κέντρο. Έχετε κάποιο συγκεκριμένο μέρος να προτείνετε?

Μάλιστα... μάλιστα... Λαμπρή ιδέα. Προσωπικά δουλεύω μέχρι τις 21:00 οπότε σε κάνα μισάωρο θα είμαι εκεί- κρατήστε μου θέση.

Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να βρεθούμε στο... οικείο μαγαζί (της προηγούμενης μπυροποσίας).

Στειλε μου το google map link, με την πρωτη ευκαιρία, και θα φροντίσω να είμαι εκει on time. Απο μοναστηράκι, πως βολεύει να παω εξαρχεια?

Σολωμού και Σουλτάνη- Εξάρχεια (Black & Rose... νομίζω 😄) Το ακριβώς γωνιακό, απέναντι απ' το πάρκινγκ.
χαρτης.JPG

Στειλε μου το google map link, με την πρωτη ευκαιρία, και θα φροντίσω να είμαι εκει on time. Απο μοναστηράκι, πως βολεύει να παω εξαρχεια?
Θα πρέπει να πάρεις το μετρό από μοναστηράκι και να κατέβεις ομόνοια και από εκεί με τα πόδια είναι 400 μέτρα η γιάφκα που μαζευόμαστε.Από μοναστηράκι - Εξάρχεια είναι πιο μακριά και αν περπατάς έχεις τσάντα μαζί σου μπορεί να στη στήσουν και να σε σπάσουν στο ξύλο για να την πάρουν.

αν περπατάς έχεις τσάντα μαζί σου μπορεί να στη στήσουν και να σε σπάσουν στο ξύλο για να την πάρουν.
Να πας να τον συνοδεύσεις- καθότι εκτός από "Γιουροβιζιονολόγος", είσαι και ο bodyguard του Noiz.

Μοναστηράκι-Εξάρχεια, με χαλαρό περπάτημα, το υπολογίζω κάνα 20λεπτο, και διασχίζεις ένα πολύ ωραίο κομμάτι του ιστορικού κέντρου των Αθηνών.

Το πολύ πολύ να σου ζητήσω να με συνοδέψεις για ασφάλεια
Θα περάσω από το μοναστηράκι να σε πάρω με τη μηχανή να πάμε μαζί.

Το πολύ πολύ να σου ζητήσω να με συνοδέψεις για ασφάλεια
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι αργότερα απ' την ώρα που θα έχουμε φύγει, θα γίνει το καθιερωμένο... πανηγυράκι (όπως κάθε Σάββατο - ξημερώματα Κυριακής), αλλά (λογικά) πιο πάνω ή πιο δώθε. Δηλαδή προς την Καλλιδρομίου ή την Χ. Τρικούπη (κοντά στο ΠΑΣΟΚ).

Αλλά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας... 😄

Δεν ανησυχω και πολύ, για να πω την αλήθεια. Και το περπάτημα είναι η πρώτη μου επιλογή. Δυο χρόνια έμενα Αθήνα (γαλάτσι) και περνούσα από το κεντρο μόνο με το αυτοκινητο.....

Δεν ανησυχω και πολύ, για να πω την αλήθεια. Και το περπάτημα είναι η πρώτη μου επιλογή. Δυο χρόνια έμενα Αθήνα (γαλάτσι) και περνούσα από το κεντρο μόνο με το αυτοκινητο.....
Εγώ όταν εμένα Χαλάνδρι με Νέο ψυχικό, με τα πόδια πήγαινα κέντρο.
Πολύ ωραία ήταν.

Δεν ανησυχω και πολύ, για να πω την αλήθεια. Και το περπάτημα είναι η πρώτη μου επιλογή. Δυο χρόνια έμενα Αθήνα
Πότε? 🤣

Απότι ειδα, γύρω στο 1,5 χιλιόμετρο είναι με τα πόδια. Σαν να κατεβαίνω όλη τη Γαλατσίου ενα πραγμα. Με τα πόδια εννοείται θα παω.

2007-2009
Α, τότε πού ήταν ασφαλές 🤣
Να πας να τον συνοδεύσεις- καθότι εκτός από "Γιουροβιζιονολόγος", είσαι και ο bodyguard του Noiz.
Να τον συνοδέψω αλλά το πιο πιθανό είναι να πάρουν και τη δική μου τσάντα🤣
Και μην πέσουμε και σε κανέναν ορεξάτο που μας καλοκοιτάξει όπως εκείνος ο Σύρος προχθές και έχουμε άλλα😀

Δεν ανησυχω και πολύ, για να πω την αλήθεια
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι μετά την πρόσφατη εκκένωση κατάληψης στο ΑΠΘ και στον λόφο του Στρέφη- και το ντου στη Νομική προχθές- η κατάσταση είναι λίγο... περίεργη.

Δεν θεωρώ ότι θα φύγουμε τρέχοντας (όπως μου έχει συμβεί ορισμένες φορές στο παρελθόν :ROFLMAO:), αλλά αν συμβεί δεν θα πέσω και απ' τα σύννεφα.

Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές ότι θα γίνει, θα γίνει πιο αργά...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back