- Πόντοι
- 2,878
Και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους το Σάββατο (και να κυνηγήσουν την έκπληξη), αυτές είναι οι αποδώσεις και τα προγνωστικά, μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών:
Με την BARBZ θα τα καταφέρναμε καλύτερα. Και με καλύτερη θέση στην κατάταξη του τελικού. καλύτερα, καλύτερα, καλύτερα!Πείτε με ρομαντικό, πείτε με συντηρητικό, πείτε με ό,τι, αλλά αν το ζητούμενο είναι η αξιοπρέπεια και το επίπεδο από πλευράς μας σε μια διοργάνωση που μακάρι να ξαναβρεί ταυτότητα στην σωστή πλευρά της (μουσικής) ιστορίας, ε, τότε νομίζω ότι ήδη τα έχουμε καταφέρει. Και μπράβο μας!
Και αυτό θυμίζει κάτι πολιτικό.Διαβάζω, δεν παίζει ρόλο η τελική κατάταξη αλλά η αξιοπρέπεια. Κάτι μου θυμίζει αυτό, πολιτικό..... Ας υπάρχουμε και ας είμαστε τελευταίοι.Με αυτή τη νοοτροπία όμως δεν φτάνεις στην ΑΡΙΣΤΕΙΑ
![]()
Η Ελλάδα έχει δημοφιλία. Με τους κατάλληλους καλλιτέχνες έχουμε φτάσει ψηλά. Σακης ρουβάς 3η θέση. Παπαρίζου πρώτη, Και πολλές άλλες καλές θέσεις. Έπρεπε να πάμε με άλλο και θα είχαμε πάει πάρα πολύ καλά. Ακούς εκεί να έχει στηθεί διαδικτυακό πανηγύρι επειδή "περάσαμε" και επιτέλους "πήγαμε με κατάλληλο τραγούδι"Και αυτό θυμίζει κάτι πολιτικό.
Μένει να διαβάσουμε και τιποτα για αστική ευγένεια.
Δεν φτάνει μόνο ένας καλλιτέχνης. Χρειάζεται το κατάλληλο τραγούδι + ο κατάλληλος τραγουδιστής + χορογραφία + σκηνικό + δημόσιες σχέσεις.Η Ελλάδα έχει δημοφιλία. Με τους κατάλληλους καλλιτέχνες έχουμε φτάσει ψηλά. Σακης ρουβάς 3η θέση. Παπαρίζου πρώτη, Και πολλές άλλες καλές θέσεις. Έπρεπε να πάμε με άλλο και θα είχαμε πάει πάρα πολύ καλά. Ακούς εκεί να έχει στηθεί διαδικτυακό πανηγύρι επειδή "περάσαμε" και επιτέλους "πήγαμε με κατάλληλο τραγούδι"
Παίζουν τον ρόλο τους, αλλά θεωρώ ότι - τουλάχιστον τα αρκετά τελευταία χρόνια- είναι υπερεκτιμημένες.δημόσιες σχέσεις.
Θα πω 14Ξεκινάω πρώτος: θα πάρει τη θέση 4.
Αν κερδίσεις τη θέση, θα πρέπει να αλλάξεις άβαταρ σε κάτι πιο μονδέρνον.Γύρω στην 11η θα ελεγα αλλά δεν ειμαι και επαρκώς ενημερος επομένως ας εξαιρεθει απο τη στατιστικη.
Λες να μου κατσει? Ας εχει... θα το πίωμεν το ποτήριονΑν κερδίσεις τη θέση, θα πρέπει να αλλάξεις άβαταρ σε κάτι πιο μονδέρνον.
Θα δείξει... Ες αύριον τα σπουδαία.Λες να μου κατσει?
Το έχω ξανασυναντήσει το ''σίγκλο'' στην τηλεόραση αλλά ούτε τότε μου βρήκε κάτι το google... Τι είναι ''σίγκλο'' ρε παιδιά;Εχουμε ξαναδιαβάσει διθύραμβους και παιάνες και μετά βρεθήκαμε στο σίγκλο.