hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 21.7%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.7%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.3%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.4%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.5%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.3%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 12 26.1%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    46
Και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους το Σάββατο (και να κυνηγήσουν την έκπληξη), αυτές είναι οι αποδώσεις και τα προγνωστικά, μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών:

Bets.JPG

Πείτε με ρομαντικό, πείτε με συντηρητικό, πείτε με ό,τι, αλλά αν το ζητούμενο είναι η αξιοπρέπεια και το επίπεδο από πλευράς μας σε μια διοργάνωση που μακάρι να ξαναβρεί ταυτότητα στην σωστή πλευρά της (μουσικής) ιστορίας, ε, τότε νομίζω ότι ήδη τα έχουμε καταφέρει. Και μπράβο μας!

Πείτε με ρομαντικό, πείτε με συντηρητικό, πείτε με ό,τι, αλλά αν το ζητούμενο είναι η αξιοπρέπεια και το επίπεδο από πλευράς μας σε μια διοργάνωση που μακάρι να ξαναβρεί ταυτότητα στην σωστή πλευρά της (μουσικής) ιστορίας, ε, τότε νομίζω ότι ήδη τα έχουμε καταφέρει. Και μπράβο μας!
Με την BARBZ θα τα καταφέρναμε καλύτερα. Και με καλύτερη θέση στην κατάταξη του τελικού. καλύτερα, καλύτερα, καλύτερα! :mad::ROFLMAO: :ROFLMAO:

Διαβάζω, δεν παίζει ρόλο η τελική κατάταξη αλλά η αξιοπρέπεια😯. Κάτι μου θυμίζει αυτό, πολιτικό..... Ας υπάρχουμε και ας είμαστε τελευταίοι. Με αυτή τη νοοτροπία όμως δεν φτάνεις στην ΑΡΙΣΤΕΙΑ 🤣🤣

Διαβάζω, δεν παίζει ρόλο η τελική κατάταξη αλλά η αξιοπρέπεια😯. Κάτι μου θυμίζει αυτό, πολιτικό..... Ας υπάρχουμε και ας είμαστε τελευταίοι.Με αυτή τη νοοτροπία όμως δεν φτάνεις στην ΑΡΙΣΤΕΙΑ 🤣🤣
Και αυτό θυμίζει κάτι πολιτικό.

Μένει να διαβάσουμε και τιποτα για αστική ευγένεια.

Και αυτό θυμίζει κάτι πολιτικό.

Μένει να διαβάσουμε και τιποτα για αστική ευγένεια.
Η Ελλάδα έχει δημοφιλία. Με τους κατάλληλους καλλιτέχνες έχουμε φτάσει ψηλά. Σακης ρουβάς 3η θέση. Παπαρίζου πρώτη, Και πολλές άλλες καλές θέσεις. Έπρεπε να πάμε με άλλο και θα είχαμε πάει πάρα πολύ καλά. Ακούς εκεί να έχει στηθεί διαδικτυακό πανηγύρι επειδή "περάσαμε" και επιτέλους "πήγαμε με κατάλληλο τραγούδι"
Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι περάσαμε επειδή το έσωσε η ίδια και μόνο αυτή η καλλιτέχνης για την αναλογικά πολύ καλή ερμηνεία και σκηνική παρουσία για το νεαρό της ηλικίας και την καλοσυνάτη έκφραση. Αλλά μέχρις εκεί. Εγώ θα επιμείνω πως με άλλο τραγούδι από τα διαθέσιμα που είχαμε δικά μας θα πηγαίναμε πολύ καλύτερα και θα είμασταν σε υψηλή θέση, όπως το έχουμε επιτύχει αντίστοιχα στο παρελθόν. :mad:
Το Ζάρι και η Μαρίνα ΣΑΤΤΙ παρόλο το πολιτικό παρασκήνιο που ΞΕΚΑΘΑΡΑ επηρέασε, έφτασε στην 11 θέση και αν δεν υπήρχε αυτό το παρασκήνιο θα ήταν κατά την επιστημονική μου :ROFLMAO: εκτίμηση μέσα στην πεντάδα αν όχι και πρώτο.
Αυτό της klavdia, που έγινε "σουξέ" τώρα, με το ρεκόρ τηλεθέασης δεκαπενταετίας, που "έριξε" την εφαρμογή του ΕΡΤFLIX με τα διθυραμβικά σχόλια στο Χ, τι κατάταξη τελικά άραγες θα έχει, ε? Ε, όλοι ξέρουμε, μην τρέφουμε αυταπάτες:geek: 👿👿 (χολή, κακια, μενος,κομπλεξ, cos_dr :ROFLMAO::ROFLMAO:)

Η Ελλάδα έχει δημοφιλία. Με τους κατάλληλους καλλιτέχνες έχουμε φτάσει ψηλά. Σακης ρουβάς 3η θέση. Παπαρίζου πρώτη, Και πολλές άλλες καλές θέσεις. Έπρεπε να πάμε με άλλο και θα είχαμε πάει πάρα πολύ καλά. Ακούς εκεί να έχει στηθεί διαδικτυακό πανηγύρι επειδή "περάσαμε" και επιτέλους "πήγαμε με κατάλληλο τραγούδι"
Δεν φτάνει μόνο ένας καλλιτέχνης. Χρειάζεται το κατάλληλο τραγούδι + ο κατάλληλος τραγουδιστής + χορογραφία + σκηνικό + δημόσιες σχέσεις.

Εμείς από δημόσιες σχέσεις το μόνο που έχουμε είναι να περιμένουμε το 12αρι της Κύπρου (που αν δεν μας το δώσουν γίνεται θέμα στα πρωινάδικα) + κάτι καλό από Αλβανία.

Οι άλλες χώρες σαν πρώην μέλη ενωμένων χωρών ή σαν όμοιες κουλτούρες ψηφίζονται μεταξύ τους οπότε πάει στράφι η ισονομία.

Άρα χρειάζεται μια τέλεια συμμετοχή που θα υπερκεράσει όλα τα παραπάνω εμπόδια.

Ας αφήσουμε τα ακαδημαϊκά.
Όποιος από εμάς προβλέψει με ακρίβεια την τελική θέση της ελληνικής συμμετοχής, να του απονεμηθεί η έδρα του δόκτωρος Γιουβιζιονολογίας, να καθαιρέσουμε επιτέλους τον Κώστα ο οποίος ανέβηκε στο θρόνο με τη βοήθεια του Σάουρον.

Ξεκινάω πρώτος: θα πάρει τη θέση 4.

Και μέχρι τον τελικό, επειδής είμαστε και μιας ηλικίας, αν περνάτε από το Σύνταγμα σήμερα, ελάτε στις αρχές της Ερμού για μια ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση για την υπέρταση και μια πρωτογενή εξέταση 😀 Για να δούμε αν είστε ok για να αντέχετε συγκινήσεις 😀

Attachments

• IMG_20250516_120756.jpg
    IMG_20250516_120756.jpg
    1.6 MB · Εμφανίσεις: 0
Η ακαδημαική θέση έχει μονο γνωμοδοτικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου μη εκτελεστικό. Στο υπουργείο Eurovision που ετοιμάζει η κυβέρνηση, υποψηφιος είναι ο @cos_dr . Και ως τώρα χωρις ανταγωνισμο. Εχει βέβαια και τον @Terry RoscoeBeck5 σαν συμβουλο και εκπρόσωπο τύπου.

Εγώ καταγγέλω μια εξοφθαλμη προωθηση συγκεκριμένων καλλιτεχνών και τηρηση αποστασεων ασφαλειας (με κυβιστηση) ύστερα απο το χθεσινο show.

Δεν εμπιστεύεστε την επιτροπή σοφών που επέλεξαν τη συμμετοχή μας?

Γύρω στην 11η θα ελεγα αλλά δεν ειμαι και επαρκώς ενημερος επομένως ας εξαιρεθει απο τη στατιστικη.

Γύρω στην 11η θα ελεγα αλλά δεν ειμαι και επαρκώς ενημερος επομένως ας εξαιρεθει απο τη στατιστικη.
Αν κερδίσεις τη θέση, θα πρέπει να αλλάξεις άβαταρ σε κάτι πιο μονδέρνον.

Εγω θα είμαι υπουργός δίκαιος, υπουργός όλων και το βασικότερο., δεν θα σας προδώσω 🤔

Τι είναι αυτοί οι διθύραμβοι που διαβάζω... :unsure:

Λέτε να πάμε συλλογικά κουβά - πλην του Παναγιώτη που πόνταρε στο 4;
Δεν θα πιάσουν τα βουντού του @cos_dr ;
Θα γίνουμε μάρτυρες μνημειώδους ανατροπής;

ΥΓ: Μήπως ο Κωστάκης μας κάλεσε για εξετάσεις επειδή ξέρει κάτι και τόσο καιρό μας δουλεύει ψιλό γαζί; 😄

Εχουμε ξαναδιαβάσει διθύραμβους και παιάνες και μετά βρεθήκαμε στο σίγκλο.
Το έχω ξανασυναντήσει το ''σίγκλο'' στην τηλεόραση αλλά ούτε τότε μου βρήκε κάτι το google... Τι είναι ''σίγκλο'' ρε παιδιά;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back