ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΑ... τι μπυροποσία δηλαδή... για καφέ την Κυριακή...

dr.peters

Μέλος
Πόντοι
36
Babtua είπε:
Χμμμ... για λίγες ώρες δε θα το προλάβω το unofficial event. Κατεβαίνω Αθήνα Σαββατο πρωι (την ώρα που θα γυρνατε απο το event εσείς...) για δουλιτσες και βολτουλες....

Κριμα... εκτος κι αν γινει και κανενα ακομα εντος 3ημερου (ΣΚΔ)...
ελα στο τατου κονβενσιον το σαββατο το βραδυ!!!! ;D

αλλιως πεταω ανοιχτη προταση στο τραπεζι για απογευματινο καφε την κυριακη το απογευμα!

BigAlejandro είπε:
ελα στο τατου κονβενσιον το σαββατο το βραδυ!!!! ;D

αλλιως πεταω ανοιχτη προταση στο τραπεζι για απογευματινο καφε την κυριακη το απογευμα!
Θα κάνεις τατου;

Για καφέ Κυριακή δηλώνω παρούσα.

Σόρυ για Νίκαια εγώ δεν θα το καταφέρω με τίποτα.

BigAlejandro είπε:
Στη Πεντέλη.

Που χουμε πρόβα ....... κάτι τσίπουρα που φερε ο Πανάγος από Ηπειρο

μην τα πιστευεις μπαμπτουα!

ο κωστας ειναι ο πρωτος που φευγει καθε φορα! :)
Μέχρι στιγμής εγώ ο dkall o Kultura o vintager και τ' αφεντικό κλείνουμε τελευταίοι τις πόρτες από όλα τα event.

Αλλοι φέυγουν νωρίς γιατί "εχουν δρόμο μπροστά τους"  ;)

μπασο μην ζητας απο μενα!

ζητα απο τον σαλονικιο που εχει 50 κομματια!
Εχει να φέρει καμπίνες (8Χ10) αυτός. Μην τον φορτώνω κι άλλο.

funky_bassman είπε:
Αν είναι για Κυριακή απόγευμα παίζει να πάρω την κοπέλα και να έρθω...
Ναι αλλά αν έχεις πιει καφέ και το Σάββατο................... θα αντέξεις;

audiokostas είπε:
Στη Πεντέλη.

Που χουμε πρόβα ....... κάτι τσίπουρα που φερε ο Πανάγος από Ηπειρο
Πιο μακριά δεν έχει;

Κέντρο Αθήνας (για να μην ακούσω τίποτα εξυπνάδες)

Ασυζητητί. Καφέ.

BigAlejandro είπε:
παντως, εγω σοβαρα ειμαι μεσα και για κυριακη απογευματακι για κανα καφε!

καντε τα κουμαντα σας και πειτε το!!!

μιλαμε για κεντρο ε?

μην τρεχουμε στους θρακομακεδονες επειδη εκει εχει προβα ο ηχοκωστας!!!
+1

Δε μου κανετε μια σουμα των τελευταιων 23 σελιδων? Σουκου θα ειμαι Αθηνα και πιθανως να μπορω να παρευρεθω σε μαζωξη την Κυριακη μετα τις 7-8.

Με τιμη, 2,75/kg

neeq είπε:
Δε μου κανετε μια σουμα των τελευταιων 23 σελιδων? Σουκου θα ειμαι Αθηνα και πιθανως να μπορω να παρευρεθω σε μαζωξη την Κυριακη μετα τις 7-8.

Με τιμη, 2,75/kg
Κι εσύ Αθήνα; Άλλος απο Σαλονίκη...; ;D

Κυριακή απόγευμα/βράδυ είμαι ΟΚ κι εγώ για μάζωξη... κάπου εύκολα όμως, προς κέντρο, γιατί εμείς τα επαρχιωτόπουλα χανόμαστε στη μεγαλούπολη... ;D

και μπαμπτουα και νικ?

μηπως να πιουμε εναν καφε στο φλοραλλλ (εχει και παχυ λαμδα για να νομιζετε πως ειστε στην πολη σας) κατα τις 6 το απογευμα της κυριακης? :P

η και πιο βραδακι?

ειναι και πανω στην πλατεια εξαρχειων, αποκλειεται να μην το βρειτε! :)

Σε παρακαλω, εγω μονος μου ηρθα στου Μαικ βραδιατικα, κι ας ειμαι επαρχιωτοπουλο. Εγω πιο βραδακι μπορω.

Ότι αγαπάτε και φλωρ(ι)άλ και στο stand ωραία είναι, και σ εκείνο τον π(ρ)εζόδρομο μεταξύ Ζωοδόχου Πηγής και Μπενάκη.

Ναι, ωραία όλα αυτά, αλλά ας καταλήξουμε σε κάποιο συγκεκριμένο τόπο και χρόνο :) ... κι εγώ περίπου την ίδια ώρα με το neeq θα μπορώ (απ όσο κατάλαβα, μετά τις 19.00-20.00).

Να πω αυθαίρετα στο stand (Ζωοδόχου πηγής 25, στα εξάρχια) κατά τις 7:30;

Αν το κάνουμε 20:00 το λέμε και μπυροποσία τόσο αργά που είναι.

Αδυνατώ να υποσχεθώ, αφού είναι Κυριακή, μην πέσει τίποτα οικογενιακό, αλλά μάλλον θα έρθω. Νικ και μπάμπτουα δεν χάνονται εύκολα

Εγώ μέσα για Εξάρχεια!!! Απλά Εύη ή Αλέξανδρε επειδή θα λείπω από ΠΑΡΑΣΕΥΗ για τουρισμό στο Άργος (είπα να το κάνω 3μερο μετά το δούλεμα από τον Κώστα) ενημερώστε μέσω sms για το που και την ώρα!!!

Εγώ είμαι που πέρυσι απέτυχα στις πανελλήνιες γιατί με φάγανε οι μπυροποσίες, και φέτος ξαναδίνω, για να τα πάω καλύτερα...

Τελικά που θα μαζευτούμε;

Trending...

Νέα θέματα

Back