- Πόντοι
- 38
[offtopic]Nikolas είπε:Παρασκευή, 31 Ιουλίου βράδυ, θα είμαι Κρήτη. 30 θα είμαι εδώ...
Τελικά κάτι ήξερα και το'βαλα, θυμήθηκα και επιβεβαίωσα οτι το λίτρο είναι αναγνωρισμένη ειδική ονομασία του κυβικού δεκάλιτρου (η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας )Evilnye είπε:Υ.Γ. Στο SI μετράνε σε κυβικά μετρα... ;D
Εννοείται οτι μπορείς ΚΑΙ Πέμπτη ΚΑΙ Παρασκευή! ;DΜπορώ και την Πέφτη και την Παρασκευή, Διαλέχτε μέρος και πάμε! 8)
Μήπως να ανοίγαμε νέο θρεντ, ή μπα;
Φίλε, για σενα να φάω πρασινάδα, όση θες (που βρίσκεις τις σαλάτες "πολύ πράσινες" να ούμε...)BigAlejandro είπε:αλλα απο εκει και περα, προκειμενου να σε δω να τρως σαλατα με ξερες σταφιδες και τριματα απο κουκουναρι, ειμαι μεσα!
[geek mode on] Σαφώς καιένα λίτρο είναι ένα κυβικό δεκάτόμετρο, όπως ήταν πάντα άλλωστε, αλλά στο SI πρέπει να υπάρχει μια ομοιομορφία σε μονάδες και τα μέτρα και προτιμώνται κατευθείαν τα μέτρα έναντι της υποδιαίρεσης των δεκατομέτρωνJasemeister είπε:Τελικά κάτι ήξερα και το'βαλα, θυμήθηκα και επιβεβαίωσα οτι το λίτρο είναι αναγνωρισμένη ειδική ονομασία του κυβικού δεκατόμετρου (η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας )
Τι έγραψα ο Θεός κυβικό δεκάλιτρο ;D ;D ;D ;DEvilnye είπε:[geek mode on] Σαφώς καιένα λίτρο είναι ένα κυβικό δεκάτόμετρο, όπως ήταν πάντα άλλωστε, αλλά στο SI πρέπει να υπάρχει μια ομοιομορφία σε μονάδες και τα μέτρα και προτιμώνται κατευθείαν τα μέτρα έναντι της υποδιαίρεσης των δεκατομέτρων
[geek mode off]
Καλές μπύρες και μπάνιο απ το απόγευμα για μένα μουαχαχαχα