Μπυροποσία #9: ΠΑΝΚ Ή ΑΠΟΧΩΡΩ!

Jasemeister

Master of Ceremonies
Πόντοι
38
Μπυροποσία #9: ΠΑΝΚ Ή ΑΠΟΧΩΡΩ!

Κανιμοθριοι ανα την επικρατεια, ηγγηκεν η ωρα της πρωτης Μπυροποσιας για το 2009, ενατης στη σειρα. Οι κυριοτερες πολεις της Ελλαδας θα πνιγουν στη μπυρα και το νοιζιλικι θα ξεχειλισει στους δρομους. Ψηφιστε για τις ημερομηνιες που μπορειτε στα ακολουθα λινκς ανα πολη:

Αθηνα: Μπυροποσια 9.0

Θεσσαλονικη: Μπυροποσια 9.1

Γιαννενα: Μπυροποσια 9.2

Βολος: Μπυροποσια 9.3

Μεχρι τωρα εχω δει οτι ειναι δραστηριοι οι κατοικοι των ανωθεν αστικων συμπλεγματων. Φανταζομαι οτι Πατρα, Λαρισα, Ηρακλειο/Χανια, κτλ ειναι ενεργοι και θελουν να βρεθουν και να τα πιουν/πουν. Ας δωσουν το παρον να τους χτισω τα απαραιτητα λινκς.

Μολις καταληξουμε στις ημερομηνιες και αναλογως της ανταποκρισης για καθε πολη μαλλον θα ανοιγεται ξεχωριστο θρεντ. Το κεντρικο θα παραμεινει per Atheneus. Καποια στιγμη θα οριστουν και οι κατα τοπους υπευθυνοι.

EKTAKTO ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Ξενιτεμένοι νοιζαδες που χανετε τις Μπυροποσιες στειλτε μου πμ με τις ημερομηνιες που θα ειστε Ελλαδα, για να τις συγκεντρωσω και να κανονισω τα περαιτερω και για εσας/εμας

EKTAKTO ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2

Εν Αθηναις, την 27ην Μαρτίου του σωτηριου ετους 2009, εις Λεωφορον Αλεξανδρας και ωραν 9ην μετα μεσημβριας η δοκιμαστικη εκδοσις της Μπυροποσεως 9 στο ζυθοποιειο Craft πλησιον της στασεως μετρο "Αμπελοκηποι". Δηλωσατε συμμετοχες αμεσα εις τον Τσερεμονιο.

Τσερεμονιουσλι γιορς  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σε ένα μήνα από τώρα βρε? Εγω ψήψισα από τις πρώτες μέρες στις επιλογές για να γίνει γρήγορα. ;D :P

freibier.jpg

Πέφτει ο Πάσχας ωρέ και συνήθως οι μπυραρίες τα μαζεύουν όσο κορυφώνεται η νηστεία, μη βρεθούμε προ απροόπτου και τη βγάλουμε με τενεκεδάκια και τσιπς απο περιπτερο.

Άμα καιγόμαστε οι Αθηναίοι κανονίζουμε και αυτήν την Παρασκευή την έκδοση beta, δοκιμαστικά, με συνοπτικές διαδικασίες που θα λήξουν σήμερα για να είμαστε εξασφαλισμένοι.

Κλασσικά 9μμ,ας πούμε στην Craft Αλεξάνδρας λόγω μετρό. Όποιος είναι μέσα δηλώνει τώρα που κληρώνει. Για ελάτε beta testers  ;)

Ευχαρίστως να έρθω, αλλά 15 νομίζω Μαΐου ξεκινάνε οι πανελλαδικές, και δεν ξέρω μέχρι πότε θα μπορώ... :'( Αφήστε με τελευταίο και βλέπουμε...

Για 27 μαρτίου είμαι μέσα, εκτός αν έχω δουλειά λόγω πειράματος/διπλωματικής. ;)

Ξέχασα: Έχω ένα φρονιμίτη που με έχει πηδήξει στον πόνο, μπορώ να στείλω πμ τελευταίος και για τις 27 Μάρτη; Γιατί θέλω να έρθω, αλλά άμα είμαι σ' αυτή την κατάσταση, δεν παίζει...

Τι γκαντεμιά είναι αυτή με μένα φέτος! :P

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) θα μπορώ μόνο για Παρασκευή-Σάββατο, 24-25 Απριλίου. :-\ :)

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ! >:( Δεν αντέχω άλλη αποχή.!!! :'( ;D

Άλλωστε εβδομάδα του Πάσχα θα είναι, νηστείες τελειώσανε και έτσι... ;)

kwsta μη με κοροβέψεις, θα είμαι επιτέλους... :-[

panagioti, ακόμα να ποστάρεις; :)

alchemist, θα έρθεις τώρα; Υπόσχομαι να είμαι στο μπάσκετ, το επόμενο πρωϊ. :)

jase, ψήφισαααααααααααααααααααααααα! ;D

27 Μαρτίου μέσα και εγώ, εάν δεν γίνει καμμία στραβή...

μιλάμε για μεθαύριο Παρασκευή σωστά?

Φτου γαμωτο, την Παρασκευη δουλευω ως αργα το βραδυ,

Tο' χασα  :'(

Αυτό το ξανθό εκεί στα δεξά είναι να το πιείς στο ποτήρι.

Τι να πω κι εγώ που τα βλέπω κάθε μέρα...  :-X  Μια κοψά είναι όλα τους...  :o

Πίσω οντόπικ: πολύ χλωμό το βλέπω μιας και θα έρθω μόνο για ελάχιστες μέρες. Αλλά θα πω στον τσιρλίντερ αν είναι...

Κωστα πες της αν θελει να κανονισουμε να βγουμε ζευγαρια, θα φερω κι εγω τη δικια μου

Stripes_2_by_tbn989.jpg

Φλαουτε βλέπεις και τετοιες καθε μερα? Εχετε κανα συγκροτημα εκει που μενεις που να θελουν πληκτρα?  ;D

neeq είπε:
Φλαουτε βλέπεις και τετοιες καθε μερα? Εχετε κανα συγκροτημα εκει που μενεις που να θελουν πληκτρα?  ;D
Κάτω τα κουλάδια σου ρε! Δε φτάνει που έχεις Oberheim, τώρα θέλεις και τις μικρές Βελγοπούλες; Όχι κύριε, λάθος σας τα έχουν πει! Εγώ πρώτος! :P 8)

Σπύρο, κανόνισε στην επόμενη μπυροποσία να φέρεις και παρέα λοιπόν... ;D ;)

Εγώ θα είμαι μέσα εκτός απροόπτου, ανεξαρτήτως ημερομηνίας. Θα ψηφίσω κιόλας αλλά γενικώς είμαι μέσα.

Trending...

Νέα θέματα

Back