- Πόντοι
- 38
Γιατί, ρε, Λάκηδες είναι οι κάτω; Είχανε, πως δεν είχανε! (Δεν μιλάω για τη beta, εκείνη ήταν μινιόνneeq είπε:Πςςςς, οι κατω είχαν γυναικες? Οχι πειτε ρε![]()
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Γιατί, ρε, Λάκηδες είναι οι κάτω; Είχανε, πως δεν είχανε! (Δεν μιλάω για τη beta, εκείνη ήταν μινιόνneeq είπε:Πςςςς, οι κατω είχαν γυναικες? Οχι πειτε ρε![]()
τι λέτε ρε ανύπαρκτοι; ;Dneeq είπε:Πςςςς, οι κατω είχαν γυναικες? Οχι πειτε ρε![]()
Γιατί, μήπως χρειαζόμαστε άλλους κιθαρίστες κ ντράμμερ; ???Xtikio είπε:Χρειάζεστε κι άλλο μπασσίστα;
Έλα να γίνουμε... πολλοί ( ;D) να τους πρήξουμε με τη διαμάχη 4-5-6-7... χορδές, active ή passive, δάχτυλα ή πένα κλπ. τέτοια ωραία! ;DXtikio είπε:Χρειάζεστε κι άλλο μπασσίστα;
Κι εγώ αυτό έκανα την τελευταία φορά, και με πήρανε στο ψιλό! ;D ;D ;Dbluezlick είπε:κ εμεις δεν φερνουμε γυναικες μαζι μας γιατι γνωριζουμε εκει που παμε!![]()
Να σου ζήσουν και να γίνουν βιρτουόζοι!!!Regent είπε:Να πάτε ρε κουφάλες και να περάσετε SUPER.
Εγώ δε θα ερθω αυτή τη φορά διότι χθές έγινα 2η φορά πατέρας (ναι ρε, έβγαλα και τον ντράμερ). Δε μου έφτανε ένα κοπρόκυλο, τα έκανα δύο.
Αντε και κανα ποτηράκι για μένα.
αυτο φιλε μου δεν ειναι ευχη για μενα χαχαχαχαχαχαRegent είπε:Ευχαριστώ πολύ ρε παίδες και εσείς ότι πραγματικά επιθυμείτε......να το αποκτήσετε η να το πάθετε!!! ;D
ΧΑΜΟΣ ;Dneeq είπε:Ανακεφαλαιωνουμε.
Κυριακή 3/5/2009, στο Ροκέ (Roquer) που βρίσκεται στη γωνια της Ολυμπου με την Αγίας Σοφίας (απο τα ΜcDonalds της Εγνατίας, σια παν) και ωρα περι τη 10η απογευματινη