Μπυροποσια #9, αλλα στη Θεσσαλονικη. Εναλλακτικες δεκτες.

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
Το λεπον, και μετα το χρισμα του Γιασουμασερ, ας οργανωθουμε να δειξουμε στους κάτω πως πινεται ο ζυθος.

Ας μπουνε συμμετοχες καταρχην για την επομενη Κυριακη (3/5) πχ και συζητάμε για αλλαγες αναλογα με τις συμμετοχες. Προτεινω αυτη τη μερα λόγω του οτι πλεον τα Σαββατα μου είναι φουλ ταημ να ουμ.

Ισως αν εχουμε συμμετοχες και απο γυρω πολεις εδω βόρεια κανουμε κανα ντου στο μεσο ορο αναλογα με τις συμμετοχες.  ::)

Λοιπον? Θα μπουμε σοβαρα στο παιχνίδι?  8)

neeq είπε:
Λοιπον? Θα μπουμε σοβαρα στο παιχνίδι?  8)
Για να παίξετε σοβαρά...πρέπει να σας στείλουμε τον kultura...να τα κάνει μπάχαλο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προσέχτε, Αθηναίοι, γιατί άμα πάω πάνω θα σβηστείτε από το χάρτη... Δε θα με χωράει ο τόπος (μπυροκοίλι)!

Άσε που μπορεί να βρω και καμιά ΜΠΑΟΚτζού, πΛάκα με κάνεις;

kultura είπε:
Άσε που μπορεί να βρω και καμιά ΜΠΑΟΚτζού, πΛάκα με κάνεις;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! :o Έκανες καντάδα σε κοτζαμάν κορίτσι, της έταξες ότι για χάρη της θα παίξεις Σατριγιάννη στα 2112 bpm, ολόκληρο φόρουμ σου ευχήθηκε καλά στέφανα κι άρχισες ΚΙΟΛΑΣ να ξενοκοιτάς;  >:( >:( Θα τηνε πάρεις και θα πεις κι ένα τραγούδι!

Μπυροποσια σα τη πρώτη? ;D

Εϊμασταν λίγοι και καλοί στο Τσέχο. Για φαντάσου, ένας κιθαρίστας, ένας μ(π)ασίστας, ένας ντράμμερ, ένας πληκτράς και μια τραγουδίστρια.

Hπιαμε το μισό μαγαζί (το υπόλοιπο ο chembeast  ;D).

Στον Τσεχο εγινε? :D Ελα να παιρνουμε φωτια. Σαν παλιους εσας σας μετραμε σιγουρα ε?

Εχω και καιρο να παω στον τσεχο ::)

ειμαι μεσα λογικα για την κυριακη! παροτι θα εχω κ προβα θα ερθω ισως πιο αργα!

αλλα ρε γιατι στην τουμπα να τραβιομαστε?

πανε σε τσεχικη σο κεντρο

Μπλουζοκλικ, για εκει Συγγρου κοντα λες? Πολυ καλη ιδέα επίσης αλλα θα βρουμε εκει να κατσουμε αν μαζευτουμε? Για πιο hard rock είναι και το Roquer, Ολυμπου με Αγιας Σοφιας. Κεντρο και σίγουρη άπλα. Αλλα είπαμε, hard rock :D

Μετραω απο μονος μου και τους quintiplet & sakis-drm. Ειμαστε ήδη 4-5-6. :D

Ωρε μηπως τελικα τους φαμε τους αλλοι?

Eγω παιδια θα ερθω στην καλοκαιρινη οταν με το καλο την οργανωσουμε.

neeq είπε:
Για πιο hard rock είναι και το Roquer, Ολυμπου με Αγιας Σοφιας. Κεντρο και σίγουρη άπλα. Αλλα είπαμε, hard rock :D
για αυτην μεσα!

τι ωρα λετε περιπου?

Αυτο το σαββατοκυριακο θα ειμαι και εγω πανω, αν κανονισετε για κεντρο θα σας ερθω μια βολτα  :)

Εγω Κυριακη τελειωνω την παρασταση 9 οποτε 9:30 μπορω να είμαι.

Λοιπον, προς το παρον εχουμε Κυριακη στο Ροκέ, 9:30-10 και μετα. Ολυμπου με Αγιας Σοφίας. Ρωτώντας απο Ροτόντα είναι πανευκολο. Κεντρο κεντρο λεμε.

Οποιος δυσκολευτει να μας βρει εκει μεσα, μπορει να ρωτησει στο μπαρ που ειναι οι του Νοιζ, θα εχουμε φροντίσει να ενημερωσουμε και να κρατησουμε άπλα.

Παίζει να έρθω κι εγώ μετά της συμβίου τραγουδίστριας που έλεγε ο Regent! ;D Ελπίζω αυτή τη φορά να βρεθούμε!!!  :-X

Regent ακούυυυς?

Πςςςς, οι κατω είχαν γυναικες? Οχι πειτε ρε :D

Α ναι, εννοείται οτι οι προσκλησεις είναι πολλαπλες και ο καθεις κουβαλει οποιον θελει, αλλα θα πρεπει να τον ενημερωσει οτι θα βαρεθει αν εχουμε πολλους κιθαριστες, ενω θα περασει τελεια αν η συζήτηση παει στα synthesizers :D

Trending...

Νέα θέματα

Back