Συμφωνω με τον Σπυρο , γιατι και εγω θα γυρισω 18-19 του μηνα ....bloody_sunday είπε:Tι λέτε παιδιά τελικά; 8-9 Aυγούστου ή κατά τις 24; Φεύγω 25 (φτάνω στις 7). Έχω την εντύπωση ότι αν το πάμε αρκετά πιο πίσω λογικά θα είναι περισσότερος κόσμος Αθήνα (ή όπου αλλού συμφωνήσουμε, no prob). Ο Χωστάκης ας πούμε που θέλω να τον δω δεν θα είναι γιατί είπε ότι φεύγει. Mάιστα, αν το πάμε πιο πίσω ίσως να έχουμε αφίξεις και από βόρεια Ελλάδα...![]()
![]()
Κινούμεθα με απόλυτη μυστικότητα..... 8)Earendil είπε:Come on gentlemen! Πού βρισκόμαστε; Γιατί δεν έχουν διαρρεύσει πλάνα από της πρόβες της τελετής έναρξης Μπυροποσίας;![]()
Μπράβο ρε. Σκάστε μας τελευταία στιγμή τίποτα Μελίσσια να πάμε άπατοι εμείς οι τεμέκ νότιοι... ;D ;D ;Dpanagiotis είπε:Κινούμεθα με απόλυτη μυστικότητα..... 8)
+10.000 8)Earendil είπε:Κύριοι...μάνι μάνι έφτασε η Πέμπτη.
Ας δούμε πόσοι είμαστε μάχιμοι ώστε να ξέρουμε πού μας βολεύει χοντρικά να ψαχτούμε για μπυραρίες...
Άιντε, μην κάθεστε!![]()
![]()
Χώστα we will keep your banner high. Μια κανάτα θα πιω in your honour 8)kwstas79 είπε:Κατά 99,99999% δεν θα μπορέσω, δεσμεύομαι όμως για την επόμενη, μετά τον 15αύγουστο.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Τί συγνώμμη και κορδελάκια ρε συ...κρίμα που δε θα μπορέσετε. Ελπίζω να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό.panagiotis είπε:ΟΚ, θα το πω....
Χίλια συγγνώμη παιδιά αλλά, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε θα μπορέσουμε να ανεβούμε Αθήνα για τη σύναξη και θα αρκεστούμε στο να σκυλοβρίζουμε που για άλλη μια φορά δε καταφέραμε να έρθουμε. Ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο για εμάς (fatalV και εγώ) λόγω της απόστασης αλλά μέχρι χθες ήμασταν σίγουροι πως θα ανέβουμε. Προέκυψαν διάφορα και....καταλαβαίνετε. Και πάλι συγγνώμη............