Eγω ειπα "κατα γενικη ομολογια ανθρωπων που εχουν συνεργαστει μαζι του",Superfunk είπε:η προσωπικη μου εμπειρια μαζι του παντως ηταν τελειως διαφορετικη,του ειχα αφησει ενα μυν.στον τηλεφωνητη του για μια παραγγελια και με πηρε τηλ. απο ΗΠΑ μετα απο κανω 5ωρο και μιλησε μαζι μου σχεδον 1 ωρα (!) για να βεβαιωθει οτι θα με εξυπηρετησει σωστα,τις ιδιες εξαιρετικες εμπειριες εχουν και οι περισσοτεροι αλλοι tdpri members (απο εκει τον γνωρισα)![]()
εννοουσα βεβαια επαγγελματικα,και στην ιστορια της καριερας του...
Η αληθεια ειναι οτι τα τελευταια 2-3 χρονια ειναι εξυπηρετικοτατος με τους πελατες του,κατα γενικη ομολογια παλι.
..Εκτος και αν...δει Duncan και Dimarzio στη σελιδα σου..!
(αυτη ειναι η προσωπικη μου εμπειρια μαζι του,περισυ μια παραγγελια μου αγνοηθηκε πληρως,και πιθανολογω οτι εφταιγε το link της σελιδας μου στο "myspace".....
..ενω οταν ειχαν πρωτοφτιαξει τη σελιδα τους,μονο που δεν πληρωσε η Becky απ'τη χαρα της για την επικοινωνια μου (καποιου πελατη τεσπα) μαζι τους...).
Oποτε,νομιζω οτι μου επιτρεπεται να πιστευω εκεινουν που δουλεψαν μαζι του για καιρο,καθε μερα....τον ξερουν καλυτερα απ'ολους μας,και πιθανως να του εχουν και "αποθημενα",οποτε δεν περιμενουμε να λενε και καλα λογια.
Το σοφοτερο βεβαια ειναι να πιστευουμε τις προσωπικες μας εμπειριες και μονο...

Και εδω οι αποψεις διειστανται...μαλλον εχεις μπερδευτει ο Μπιλ πρωτοπηγε στις ΗΠΑ στα τελη της δεκαετιας του 60.....
..αλλα 'νταξει..δεν τα βαζω και με Ιστορικο!!