κ πως ''γκρουβαρει''???amorphosynth είπε:Μειονεκτηματα η παντελής έλλειψη humanizing
οχι πως το ezdrummer γκρουβαρει
το bfd κερδιζει σε αυτον τον τομεα κατα κρατος
κ πως ''γκρουβαρει''???amorphosynth είπε:Μειονεκτηματα η παντελής έλλειψη humanizing
Μπράβο! Το αρχείο GM to AD έχω κι εγώ, μόνο που κάθησα σαν βλάκας να το φτιάξω μόνος μου...amorphosynth είπε:ελεύθερα για download από το site της xln audio είναι τα drum maps για cubase
http://www.xlnaudio.com/index.php?page=userarea&u_page=user_downloads
Και πολυ υπομονη ;Dboukaw7 είπε:αν δεν έχεις τπτ, τότε από το ποντικάτι σου και μέσω του midi map ή του drum map φτιάχνεις τις νότες.
+1Sonata-Arctica είπε:Εγω τα midi tracks για τα drums τα γράφω από το guitar pro 5 και είναι πολύ βολικό, ειδικά τώρα που το έχω μάθει καλά και το χειρίζομαι, τα γράφω πολύ γρήγορα! Έχει και όλο το gm map με τις εντολές και σε ποιο τύμπανο αντιστοιχούν, και μπορείς και να ρυθμίζεις το πόσο δυνατό είναι το κάθε χτύπημα! Και κάνω και εξάσκηση στις αξίες και στα μέτρα!
Αααααααακριβώς!Νομίζω ότι ο καθένας με τα εργαλεία που διαθέτει μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα όταν μάθει να τα χρησιμοποιεί στο έπακρο και καταλάβει τη φιλοσοφία τους(ώστε εν συνεχεία να τους αλλάξει και τη φιλοσοφία και να την πρσαρμόσει στη δικιά του)Holystone είπε:δεν έχω κάποια εμμονή με τα όργανα του Reason, απλά αν βρω ένα εργαλείο που πιστεύω πως κάνει πολύ καλά την δουλειά του, προσπαθώ να το μάθω καλά και να προχωρήσω πλεόν στο ΤΙ;; θα γράψω και όχι ΜΕ ΤΙ;; θα το γράψω.![]()
Nα σαι καλά, θα την ψάξω, αυτο το assign δνε πάταγα... thanksamorphosynth είπε:Τα drum maps του bfd δεν είναι general midi maps,έχουν κάποιες αρκετές διαφορές(ειδικά στα toms και τα hat),αρχικα μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις τα drum maps ad_to_gm και τα υπόλοιπα χειρωνακτικά(select-transpose)
Στο midi track του cubase αριστερά,κάτω από τα assignments(πάνω από τα track properties) για τo
midi in-out,ch,bank-prog-
υπάρχει μία γραμμή που γράφει maps:no drum maps,δεξί κλικ και επιλέγουμε Drum Map Setup....
Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγουμε Load και αναζητούμε πού έχουμε σώσει το drum map κι εν συνεχεία επιλέγουμε Assign