Beyond.

1 ώρα πριν, Costas Siachamis είπε

Konstantinos Siachamis
Cinematic Music for Space
All rights reserved

Κώστα είναι καταπληκτικό.

Εξαιρετική παραγωγή και η επιλογές των ήχων και της ενορχήστρωσης αξιοζήλευτες.

Εξαιρετική  δουλειά!!!

Εύγε!!!!!!!❤️

• Ευχαριστώ
Reactions: Costas Siachamis
Μπράβο σου, έγινες διαστημικός ?

Με πήγες και κάπως ενδιάμεσα από Βαγγέλη και Jarre - το οποίο ήταν εξαιρετικό.

Ωραίο... χάσιμο. 

• Ευχαριστώ
Κώστα είναι καταπληκτικό.

Εξαιρετική παραγωγή και η επιλογές των ήχων και της ενορχήστρωσης αξιοζήλευτες.

Εξαιρετική  δουλειά!!!

Εύγε!!!!!!!❤️
Ευχαριστώ φίλε μου.

Μπράβο σου, έγινες διαστημικός ?

Με πήγες και κάπως ενδιάμεσα από Βαγγέλη και Jarre - το οποίο ήταν εξαιρετικό.

Ωραίο... χάσιμο. 
Με αυτούς μεγάλωσα άλλωστε.

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

• Like
Reactions: cos_dr
Συμπαθές το πόνημα, δεν πιστεύω να περιμένεις ύμνους από ροκάδες σαν εμένα. Και το οβίνδεο ενδιαφέρον
Είμαι λάτρης της cinematic τέχνης.

Σε ευχαριστώ Σάμη μου!

Εσύ θα έχεις πολύ σοβαρή τοποθέτηση όταν τελειώσει ο δίσκος των New Past ( η prog fusion μπάντα μου)

To κλιπ το άκουσα το απόγευμα στο κινητό και πριν λίγο στα μονιτορ, για να έχω πλήρη εικόνα.

Είναι ολοκληρωμένο κομμάτι, με αρχή μεση και τελος. Θεματικά δένει πολύ με το βίντεο (αλήθεια, που το βρήκες το βιντεο?). Ήχοι, αρμονία μου άρεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι οτι με ταξίδεψε αρκετά ψηλά. Εάν ήταν λίγο πιο ζωντανός ο ήχος στο μιξ (ίσως με έναν limiter στο μαστερ θα του έδινε λίγο), θα με είχε φτάσει στο φεγγάρι, εύκολα.

Συγχαρητήρια!

• Like
To κλιπ το άκουσα το απόγευμα στο κινητό και πριν λίγο στα μονιτορ, για να έχω πλήρη εικόνα.

Είναι ολοκληρωμένο κομμάτι, με αρχή μεση και τελος. Θεματικά δένει πολύ με το βίντεο (αλήθεια, που το βρήκες το βιντεο?). Ήχοι, αρμονία μου άρεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι οτι με ταξίδεψε αρκετά ψηλά. Εάν ήταν λίγο πιο ζωντανός ο ήχος στο μιξ (ίσως με έναν limiter στο μαστερ θα του έδινε λίγο), θα με είχε φτάσει στο φεγγάρι, εύκολα.

Συγχαρητήρια!
Το βίντεο είναι free. 

Screenshot_20240211_211147_YouTube.png

• Like
Reactions: gkourmoul1
Είμαι λάτρης της cinematic τέχνης.

Σε ευχαριστώ Σάμη μου!

Εσύ θα έχεις πολύ σοβαρή τοποθέτηση όταν τελειώσει ο δίσκος των New Past ( η prog fusion μπάντα μου)
Περιμένω ακόμα τον τρομπέτα, βδομάδα, παρά βδομάδα με πάει ο Τάκης, έχω και κάτι βαρεμάρες τελευταία και δεν ακουμπάω κιθάρες, βίντεο έντιτινγκ, τπτ απολύτως

• Λύπη

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα