Beth Hart Αθήνα????

Dimitris14

Νέο μέλος
Πόντοι
1
έχει ακούσει κανείς αν ισχύει ότι τον Ιούνιο θα παίξει Αθήνα η Beth Hart?

Μόλις είδα τον τίτλο του thread σηκώθηκα από καρέκλες πολυθρόνες ντιβάνια κλπ. και άρχισα να ψάχνω  ;D Δε βλέπω τίποτα όμως, για φήμες δεν ξέρω. Εσένα ποια είναι η πηγή σου;

απλά ένας γνωστός είπε ότι το άκουσε να το συζητούν για ένα από τα πιθανά ονόματα που θα έρθουν καλοκαίρι Ελλάδα

παιδιά ο γνωστός που έλεγα μου είπε ότι είναι σχεδόν βέβαιο για τέλη ιουνίου και ότι σύντομα θα ανακοινωθεί!

:)

μακάρι. είναι απίστευτη

Λίγο υπερβολική (ειδικά σε κάποια standards που δείχνει λίγο "ανώριμη") αλλά όντως αρκετά καλή και, αν μη τι άλλο, με πολλή ψυχή.

Από την άλλη τι να κανονίσεις για το καλοκαίρι.......  >:( :'(

RayDTutto είπε:
Τι εννοείς;
Αν εχουμε το συν. ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΩΣ θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ την Beth Hart?  ;D

MAKRI.jpg

Ε σιγα την καλλιτέχνιδα, φίλος. Στη χειρότερη θα έρθουν οι City.

Nα κι αν ερθει, να κι αν δεν ερθει. Λες και δεν εχουμε στη χωρα μας ισαξιους ή και καλυτερους καλλιτεχνες. Δηλαδη συγνωμη, αλλα ασχημα περασαμε περσι με Μποφιλιου και Χαρουλη στο "Rock"wave?
Tea_green.gif

Waterfall-K είπε:
Nα κι αν ερθει, να κι αν δεν ερθει. Λες και δεν εχουμε στη χωρα μας ισαξιους ή και καλυτερους καλλιτεχνες. Δηλαδη συγνωμη, αλλα ασχημα περασαμε περσι με Μποφιλιου και Χαρουλη στο "Rock"wave?
Πέστα ρε Καταράχτη.

Επιτέλους κάποιος πρέπει να πει την αλήθεια σαφτή τη χώρα.

Ε μα....
reading2.gif

Παντως, αν τελικα ερθει, μη ξεχασει να φερει και τον φιλο της τον Bonamassa μαζι. Τοτε πραγματικα θα το σκεφτομουν σοβαρα να παω.

Waterfall-K είπε:
Ε μα....
reading2.gif

Παντως, αν τελικα ερθει, μη ξεχασει να φερει και τον φιλο της τον Bonamassa μαζι. Τοτε πραγματικα θα το σκεφτομουν σοβαρα να παω.
Ο Carmine (o Rojas ντε, ο μπασίστας του), μου είπε ότι ο Jo θέλει μόνο Μύκονο πλέον.

Λύγισε για λίγο όταν του είπα ότι, άμα θέλει, να κανονίσω κανα gig να έρθει ως support γκρουπάκι σε μας αλλά στο τέλος μου λέει "Kostas, sorry mate, but thelo Mykonos ke clarina".

manosko είπε:
Μόλις είδα τον τίτλο του thread σηκώθηκα από καρέκλες πολυθρόνες ντιβάνια κλπ. και άρχισα να ψάχνω  ;D Δε βλέπω τίποτα όμως, για φήμες δεν ξέρω. Εσένα ποια είναι η πηγή σου;
νεότερες πληροφορίες λένε για 30 ιουνίου στην τεχνόπολη γκάζι

:) :) :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back