- Πόντοι
- 38
1) Το ODB-3 δε μου αρεσει ουτε εμενα σαν πεταλι (και σε καμια περιπτωση σαν overdrive), απλα ηθελα να αναφερω οτι ειναι "μπασιστικο" πεταλι προς αποφυγη παρερμηνειων.Electric Wizard είπε:1. Το ODB-3 είναι ένα πετάλι που αν δεν του δωσεις χαμηλα με καποιο μοντάρισμα είναι χάλια.
2. Συμφωνω απολυτα Delay/Flanger κτλ κ εγω κιθαριστικα εχω. Τωρα ομως με το Muff που ειναι ειδικα σχεδιασμενο για μπασο γιατι να παρει το κιθαριστικο?
3. Εχω τα ΧΧL & Bass Juice και είναι αρκετα καλά ίσα ίσα που το δεύτερο το αναφέρω κ εγω.
4. Πολυ φιλοσοφικα το θετεις, αν ηταν σε καθε απαντηση ο καθενας να μην απανταει επειδη η δικη του αποψη δεν ειναι αντικειμενικη κ απλα μια αποψη, τοτε ποιο το νοημα του φορουμ?
Το MXR ειναι πιο πολυ πριονι παρα εφφε.
Τελος.
2) Κοιταξα και 1-2 αλλα ποστ σου και ειδα οτι ειδικα στο θεμα των modulation εφε εχουμε πανω-κατω την ιδια αποψη σχετικα με την αποκριση συχνοτητων στο μπασο.
3) Και εδω συμφωνουμε.
4) Για το MXR εγω γουσταρω αρκετα αυτο το synthy, gated, κοντρολαρισμενο "πριονιδι" που βγαζει σε σχεση με το πιο "οργανικο" μεν, καπως πιο χαωτικο δε "Wall of Fuzz" των διαφορων Muff. Το οποιο βεβαια επιβεβαιωνει ακριβως αυτο που λες για ανταλλαγη υποκειμενικων αποψεων στο forum. Απλα εχω ενα θεματακι με "απολυτες" αποψεις σε τετοιου ειδους θεματα και μου δοθηκε η (λανθασμενη ισως) εντυπωση πως στο ποστ σου ελεγες πως ολοι στην πραγματικοτητα θελουμε ενα Tonebender, αλλα επειδη ειναι κομματακι ακριβο τη βγαζουμε με υποκαταστατα. Αν δεν ηταν αυτο το νοημα των οσων εγραψες, απλα ζηταω συγγνωμη.
Φαινεται ουτως η αλλως πως σε πιο πολλα συμφωνουμε παρα διαφωνουμε. ;D