new product Berlin Free Orchestra

Νέα προϊόντα
Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
1,603
Για όσους θέλουν μια ορχηστρική playable sample library χωρίς να πληρώσουν λεφτά, δίδεται η ευκαιρία μέσω της Orchestral Tools και της Berlin Free Library

Εντελώς δωρεάν, ΤΣΑΜΠΕ 20 ορχηστρικά όργανα για τις συνθέσεις και τις εκτελέσεις σας, and more

demo εδω

Στέκεται θεαματικά θα έλεγα μόνη της, πόσο μάλλον αν προσθέσετε δικά σας effects και έχετε και skills στη διαμόρφωση ήχου. Τι άλλο θέλετε? ΔΩΡΕΑΝ. Και δεν πιάνει και πολύ χώρο στον σκληρό σας.
No excuses, και η κουτσή Μαρία πλέον :ROFLMAO: μπορεί να πάρει από την αίγλη των μεγάλων Orchestral, Film κλπ. composers.

Enjoy

Last edited:
παρα πολυ καλη!!!
ακουγεται καλά για τσάμπα, για να φτιάξεις orchestral rock, καμια επικούρα κλπ. :D

για ροκ και για πανκ, ειναι εξαιρετικη! φυσικα της δινει αλλο μπουστάρισμα το οτι ειναι τσαμπα!!!!!
για σκυλαδικα και για τέκνο που γραφω εγω (αλλά και για ορισμένα μπαλλαντοϊδοί) ισως δεν εινναι τοσο "on topic", αλλα... Απο τη στιγμη που ειναι τσαμπα;;;;; θα τη φτιαξω εγω καταλλήλως!!!!!!!!!! υπαρχει κανεις που ειπε Οχι στο free?????!!!!!

για ροκ και για πανκ, ειναι εξαιρετικη! φυσικα της δινει αλλο μπουστάρισμα το οτι ειναι τσαμπα!!!!!
για σκυλαδικα και για τέκνο που γραφω εγω (αλλά και για ορισμένα μπαλλαντοϊδοί) ισως δεν εινναι τοσο "on topic", αλλα... Απο τη στιγμη που ειναι τσαμπα;;;;; θα τη φτιαξω εγω καταλλήλως!!!!!!!!!! υπαρχει κανεις που ειπε Οχι στο free?????!!!!!
Γιατί? Φτιάξε ένα ορχηστρικό τσιφτετέλι. Και ορχηστρικό βαρύ ζεϊμπέκικο μπορείς.

κατσε να σε (ξανα)αντιγραψω λιγο τωρα!!!!!
ΘΑ'ΝΟΙΞΩ ΕΓΩ ΕΝΑ THREAD!!!!!
Οντως θα το ανοιξω, εδω. Σε αυτη τη κατηγορία!
και θα ανεβασω και καινουρια μου, αλλά και παλιοτερα μου!
και θελω τη γνωμη σου οπως παντα καθαρα και χωρις περιστροφες!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να χρησιμοποιεί κανείς πειρατικά, αυτή η βιβλιοθήκη έχει όλα όσα θα ήθελα να παίξω με ένα midi controller, βιολιά βιόλες και τσέλα, γιατί δεν ξέρω να παίζω τα αληθινά όργανα. Πολύ δυνατό, σοβαρός λόγος για να αγοράσει κανείς midi controller

Δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να χρησιμοποιεί κανείς πειρατικά, αυτή η βιβλιοθήκη έχει όλα όσα θα ήθελα να παίξω με ένα midi controller, βιολιά βιόλες και τσέλα, γιατί δεν ξέρω να παίζω τα αληθινά όργανα. Πολύ δυνατό, σοβαρός λόγος για να αγοράσει κανείς midi controller
ακριβως. Καλα σχετικα με τη πειραττια ετσι κι αλιως τα περισσοτερα καλα δεν δουλευουνε... Κινδυνευει το μηχανημα σου... + Οτι ειναι και περισσοτερο παρανομο παρα ποτε τωρα!!!!!
προσωπικα ολα τα εχω νομιμα.
Ενα καλο/τιμιο πληκτρο και μονο/σκετο midi controller να μην ειναι, μια χαρα θα τη κανει τη δουλεια! ενα απλο αρμονιο με midi πχ, ειναι ωραιοτατο!

προσωπικα ολα τα εχω νομιμα.
Και εγώ.
1744829221818.webp

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back