μπερδεμα με 5/8 , 7/8 ...

lampofgod

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Λοιπόν, αρχικά δεν ξέρω καν αν η απορία μου είναι κάπως ηλίθια. Έχω κάτι ασκήσεις για ταμπούρο οι οποίες είναι 5/8 και 7/8 δεν ξέρω όμως πως να ρυθμίσω τον μετρονόμο, δλδ ασκήσεις 5/8 - να βάλω τον μετρονόμο σε 2/4 ? Υπάρχουν πιο ειδικευμένοι μετρονόμοι? Οτιδήποτε που να χει σχέση με τετοιιου είδους ασκήσεις θα με βοηθούσε παιδιά. Ευχαριστώ .

Αναλόγως το μετρονόμο σου. Π.χ. οι κεφαλές των e-drums (που έχω μία) έχουν οτιδήποτε θες. Η δικιά μου έχει επιλογές για το πώς θα είναι η ροή των αξιών. Π.χ. σού είχε 8α, 16α, 3ηχα, 5ηχα, 7ηχα, ό,τι θες. Επέλεγα 8α και έβαζα 5-7-9-11/8...ΤΥπάρχουν μετρονόμοι πολύ ειδικευμένοι.

Απ' τον υπολογιστή επίσης μπορείς να πάρεις αρκετές βοήθειες. Ψάξτο λίγο παραπάνω. Διαφορετικά, βάζεις 1/8 που σού είπε ο νικόλας και προχωράς... Καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Καμία απορία δεν είναι ηλίθια. ;)

zampination είπε:
Akυρο! Τωρα ειδα πως θελει λεφτα! Ψαξε στο google για μετρονομο online free with time signature patterns η κατι τετοιο.

Βασικα μηπως εχεις κανενα guitar pro?? εκει εχει μετρονομο με τα ολα του νομιζω κ για περιεργα Patterns..

ναι έχω και guitar pro, δεν το χα σκεφτεί αυτο θα το ψάξω, πάντως κι εγώ κατέβασα πρώτα τον μετρονόμο, όταν είδα οτι έχει τα πάντα απο /8 χαρηκα μετα ειδα τo buy ειδα και το ποστ σου ,τεσπα ευχαριστω παντως και 1/8 καλα ειναι για αρχη  ;)

lampofgod είπε:
ναι έχω και guitar pro, δεν το χα σκεφτεί αυτο θα το ψάξω, πάντως κι εγώ κατέβασα πρώτα τον μετρονόμο, όταν είδα οτι έχει τα πάντα απο /8 χαρηκα μετα ειδα τo buy ειδα και το ποστ σου ,τεσπα ευχαριστω παντως και 1/8 καλα ειναι για αρχη  ;)
Guitar pro Κ καθαρισες! Δεν πιστευω να σε λεν κ σωκρατη?

lampofgod είπε:
μπα δεν με λενε σωκρατη :)
Ok, γιατι οντως θα ηταν πολυ μικρος ο κοσμος!

Πιστευω παντως να καθαρισες με το θεμα μετρονομο. Βαλε το pc στα ηχεια/ακουστικα με Guitar pro κ εισαι κομπλε

Με ένα κοινό μετρονόμο στα 50 -80 euro είσαι οκ.έχει μέσα αρκετά μετρήματα για 7αρι,5αρι, 9αρι,11αρι έχει επιλογή π.χ για 7αρι  4+3 τονίζοντας στην αρχή του 4 και του 3 η τονίζοντας  στην αρχή ολόκληρου του μέτρου(1234567) στο (1) , για τα ενδιάμεσα δεν το έχω ψάξει...Πάντως κάνει καλή δουλειά.Σιγουρα έχει και στο pc αλλά δεν είναι πρακτικά βολικό,μεταφορά κλπ

http://www.rolandus.com/products/productdetails.php?ProductId=528&ParentId=70

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back