'Έχοντας γνώση της ποιότητας κατασκευής των πεταλιών της behringer(κακή) αλλά με πολύ θετική άποψη για τον ήχο κάποιων από αυτών,θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για τα delay της.Τα dd400 kai dd600 που μάλλον είναι κόπιες των boss delay έχουν θετικά reviews.Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα και θεωρώ απαραίτητο σε ένα καλό και χρήσιμο χρήσιμο delay,είναι το dry σήμα,δηλαδή ο ήχος της κιθάρας δίχως τις επαναλήψεις να είναι αναλογικός (δεν εννοώ true bypass .ξέρω ότι δεν είναι)Εννοώ να το dry σήμα να μην έχει περαστεί από ANALOG DIGITAL CONVERTER και επομένως ψηφιακό τσιπάκι).Καθώς η παραπάνω σχεδίαση δεν επιβαρύνει το κόστος και αφού τα πεταλάκια της boss έχουν αυτό το σχεδιασμό υποθέτω ότι την ίδια έχουν και της behringer. Ψάχνοντας στο net δεν βρήκα κάποιο σχετικό θέμα.Ρώτησα στο επίσημο support της behringer και η απάντηση που μου έδωσαν ήταν κάπως έτσι:Στο manual δεν γράφει κάτι υποθέτουμε ότι δεν είναι το dry analog ....... .Οπότε αν κάποιος ξέρει ας μου απαντήσει. ( υπάρχουν τεστ που μπορούν να γίνουν αλλά θα το αφήσω αυτό εκτός εάν κάποιος ενδιαφέρετε...).Θέλω DELAY delay delay delay delay...