Ιδου η παρτιτουρα και το backing track.rondat είπε:ειναι ευκολο να εχουμε το backing track? και αν εχεις σε pdf την παρτιτουρα...!! ευχαριστω!!!!@μαριος
Κατ αρχας σ' ευχαριστω, αν και θελει πολυ δουλεια ακομη για να ακουστει οπως το πρωτοτυπο.alpatman είπε:να κανω μια ερωτηση , σαν ανεπιδεκτος που ειμαι ...
πως βγαζεις ενα τετοιο σολο ?
με μηχανημα που παιζει πιο αργα και το απομονωνεις στις επιμερους φρασεις ?
η στο φυσικο χρονο ?
η απο παρτιτουρα, tablature κτλ ?
* μου φανηκε πολυ καλο το σολο ,ισως καποια ψεγαδι στο τελειωμα του αλλα δεν θυμαμαι ακριβως το πρωτοτυπο ....
ρε μαριο! βρισκομαστε στην εποχη των υπολογιστων .. του ιντερνετ..!! ! ;D ;Drondat είπε:ειναι ευκολο να εχουμε το backing track? και αν εχεις σε pdf την παρτιτουρα...!! ευχαριστω!!!!@μαριος
οντως ειναι λιγο σφιγμενο.thanasis b είπε:ρε μαριο! βρισκομαστε στην εποχη των υπολογιστων .. του ιντερνετ..!! ! ;D ;D
πρεπει να τα ανεφερε και καποιος αλλος.. οτι στο πρωτο tapping ειναι σαν να κολαει λιγο ..αυτο
καλη προσπαθεια και ελπιζω να το φθασεις στο σημειο που θες.!
Φυσικα και θελει δουλεια.θελει πολυ δουλεια ακομα.προσεχε το timing.καλο ειναι να το μελετησεις με μετρονομο και πολυ αργα![]()
Ακριβως αυτο ειναι. Δεν φταιει ο τροπος μελετης που προαναφερθηκε, αλλα ο λιγος χρονος τον οποιον δαιεθεσα.Πολύ καλό για τόσο σύντομο διάστημα μελέτης (δε νομίζω ότι θα κατάφερνα κάτι αντίστοιχο και με περισσότερη μελέτη), νομίζω ότι αυτό που λείπει (το ελάχιστο) θα έρθει με το live και τον ενισχυτή να χώνει σε καλές εντάσεις
Kepp up the good work![]()
Να σαι καλα φιλε!nuno είπε:Καλησπέρα mehiko
Αν αυτό είναι το αποτέλεσμα μελέτης που άρχισε χθες, ήτω γαμώ
Φαντάζομαι μεθαύριο θα "σπέρνει"
Keep on rocking