- Πόντοι
- 38
ναι ναι ωραιο το ροζακι...blackie είπε:Μπορει να σε συμφερει περισσοτερο μια RR5 FR...
Βγαινει και σε ροζακι...![]()
http://cgi.ebay.com/NEW-Jackson-Randy-Rhoads-RR5FR-Guitar-w-Floyd-Rose-/390219679098?cmd=ViewItem&pt=Guitar&hash=item5adae7c57a
λοιπον παιδια περα απο την πλακα... πορωθηκα λιγο με τις τζακσον... εχω μια rr3 αλλα δεν ξερω , κατι δεν μου αρεσει... θελω να παρω μια τζακσον σε σχημα king v η RR , αλλα να την κρατας και να νιωθεις κατι... οτι ειναι αξιας ρε παιδι μου γιατι η ρρ3 δεν ξερω γιατι αλλα μου βγαζει κατι σε φθηνοκιθαρο... νταξει μπορει να ειναι προσωπικη αποψη αυτη... ελεγα λοιπον εσεις τι μου προτεινετε... γυρω στο χιλιαρικακι η τιμη... επιπλεον να γνοστωποιησω οτι ο αγαπημενος μου μαγνητης ειναι ο seymou duncan invader οποτε οτι και να προτεινετε να εχετε στο νου σας οτι ο bridge θα αλαχθει... επισης μην διστασετε να προτεινετε την rr24 αν ειναι οντως τοσο καλη , παλι θα αντικατασταθει ο emg αφου εχω την ριτς με 81-85... φλοιντ δεν με νοιαζει ειτε εχει ειτε οχι αρκει αν εχει να ειναι οριτζιναλ επισης , να ειναι νεκ θρου... τελος οι προτασεις να ειναι περιπου στι χιλιαρικο και ας μην καταληξουμε να λεμε κοιτα καλα ολα αλλα κοιτα και αυτη... ειναι λιγο παραπανω απο αυτα που δινεις... μονο 1800 ευρω αλλα κανε υπομονη και μαζεψε τα... τελος αν νομιζετε οτι αυτο το μικρουλι ερωτημαTAKI χαλαει το τοπικ του παιδιου πειτε το ευγενικα για να ανοιξω ενα καινουριο....αυτα