- Πόντοι
- 1
to kommati sthrizei ton titlo apisteyta!!!eixa την αισθηση οτι οι νοτες σου εσταζαν σε μια jazz-blues θαλασσα και εκαναν σχηματα στα νερα!!!πολυ καλο!!!!
Να σου υπενθυμίσω ότι το κομμάτι άρεσε μέχρι και στο benson. Οπότε περαιτέρω σχόλια από εμάς τους υπόλοιπους είναι περιττά.blue είπε:το καλυτερο σου.
τα σπας,συνεχισε,αναρωτιεμαι που θα το φτασεις!
...
Φιλε μου ωραιο παιξιμο, cool...
Εμένα το σχόλιό σου μου φάνηκε άρτια διατυπωμένο, γι' αυτό και η υπενθύμιση.blue είπε:@spy: σωστα...παρατηρησε ομως οτι το σχολιο μου αποτελειται απο 35 λεξεις.Ειναι περιττό!
Το δικό μου (θκομ) ερώτημα είναι πότε πρόλαβες να τα κάνεις όλα αυτά...Θες να μαθεις τη θεωρία?Τις κλίμακες?Τις θέσεις στην κιθάρα?Τα αρπέζ?Αν τα χεις αυτά μετά θες πολύ μουσική να ακούς κ να παίζεις πάρα πολύ.ΜΕτα να κάτσεις να βγάζεις κομμάτια αλλων.Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό εδω απ όλα τα άλλα.Απλα στα τζατζίκια εχει αρκετο δαχτυλέρο.
Εγώ χρησιμοποιώ κουτάλι...δεν μπορώ να βουτάω τα δάχτυλα μέσα... ;Dtrigga είπε:Aπλα στα τζατζίκια εχει αρκετο δαχτυλέρο.
εεεε, ποιό βιβλίο είναι αυτό, παρακαλώ; :-[trigga είπε:Αυτο το βιβλίο που σου δωσα διαβασε το.Είναι ενας τρόπος εισαγωγής σε τζατζικοκαταστάσεις.Θελει χρόνο η κιθάρα ρε.Τι να μαθεις μεχρι την εξεταστική πλάκα με κάμεις?
χαχα υποκλινομαι Ηλια!!elavd είπε:Για όσους δεν καταλαβαίνουν τη διάλεκτο Trigga υπάρχει σχετικό site:
trigga είπε:Υ.Γ.ΡΕ ανθωπε τι κάθεσε κ φτιάχνεις ναούμ.Τιν παλιέβτς ριε?Αρα τι σι νιάζ πουός μιλάου γώ?