Bb Blues-Βραδινά σεκλετιοτέστ

to kommati sthrizei ton titlo apisteyta!!!eixa την αισθηση οτι οι νοτες σου εσταζαν σε μια jazz-blues θαλασσα και εκαναν σχηματα στα νερα!!!πολυ καλο!!!! :D

φκαρστω κ καλως μας βρήκες φίλε φανκιάρη.Ελπίζω να μην είναι μόνο υποσχέσεις το nick σου κ να μας δώσεις καμμια φανκίλα

να με συγχωρνάτε μανταμίτσα για το εγγλέζικο ναούμ.Την επόμενη φορά θα επανορθώσω :P

το καλυτερο σου.

τα σπας,συνεχισε,αναρωτιεμαι που θα το φτασεις!

Πραγματικο μουστακι,οχι ψευτοκουλαμαρες σαν τα δικα μου!χωρις πλακα.

Εξηγησου τι εχεις μελετησει πραγματικα,χωρις να τα φουσκωσεις,να δουμε τι θα κανουμε.

blue είπε:
το καλυτερο σου.

τα σπας,συνεχισε,αναρωτιεμαι που θα το φτασεις!

...
Να σου υπενθυμίσω ότι το κομμάτι άρεσε μέχρι και στο benson. Οπότε περαιτέρω σχόλια από εμάς τους υπόλοιπους είναι περιττά. :P

Φιλε μου ωραιο παιξιμο, cool...

Καταρχήν πρέπει μαζι με το μουστάκι να χει κ αξυρισιά στα 2-3 εκατοστά η κάθε τρίχα.Μετά να βάλεις σπρέϊ στα πόδια για την αντρίλα κ αλοιφή στη μασχάλη για το εγκζεμά.Αφου το κάνεις αυτό μετα θέλεις αντι για γέφυρα, τυχερό ποδαράκι κότας με χορδή απο τρίχα αλόγου.

Προτίμησε δάχτυλο άπλυτο με λίγο μίγμα απο "κακά" γιαγιάς κ κομμάτια πλακέτας κινητού.

Οταν αρχίσεις να παίζεις πρόσεχε να μην πετάγονται μερέντες απ τα δάχτυλα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@spy: σωστα...παρατηρησε ομως οτι το σχολιο μου αποτελειται απο 35 λεξεις.Ειναι περιττό!

@τριγκα:σοβαρεψου κ ομολογησε,αν ντρεπεσαι στειλε πμ τι εχεις κανει και ποια ειναι τα SOS.Δινω τη Δευτερα κ αυτος που μας κανει αυτοσχεδιασμο δεν με παει καθολου.

Τι θες να σου πω?Πάνω στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό θες κάτι?

Θες να μαθεις τη θεωρία?Τις κλίμακες?Τις θέσεις στην κιθάρα?Τα αρπέζ?Αν τα χεις αυτά μετά θες πολύ μουσική να ακούς κ να παίζεις πάρα πολύ.ΜΕτα να κάτσεις να βγάζεις κομμάτια αλλων.Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό εδω απ όλα τα άλλα.Απλα στα τζατζίκια εχει αρκετο δαχτυλέρο.

Αυτο το βιβλίο που σου δωσα διαβασε το.Είναι ενας τρόπος εισαγωγής σε τζατζικοκαταστάσεις.Θελει χρόνο η κιθάρα ρε.Τι να μαθεις μεχρι την εξεταστική πλάκα με κάμεις?

blue είπε:
@spy: σωστα...παρατηρησε ομως οτι το σχολιο μου αποτελειται απο 35 λεξεις.Ειναι περιττό!
Εμένα το σχόλιό σου μου φάνηκε άρτια διατυπωμένο, γι' αυτό και η υπενθύμιση.

Θες να μαθεις τη θεωρία?Τις κλίμακες?Τις θέσεις στην κιθάρα?Τα αρπέζ?Αν τα χεις αυτά μετά θες πολύ μουσική να ακούς κ να παίζεις πάρα πολύ.ΜΕτα να κάτσεις να βγάζεις κομμάτια αλλων.Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό εδω απ όλα τα άλλα.Απλα στα τζατζίκια εχει αρκετο δαχτυλέρο.
Το δικό μου (θκομ) ερώτημα είναι πότε πρόλαβες να τα κάνεις όλα αυτά...

Ιμι το μουστάκι αστραπή.Οπου αστραπή κ τρίγκας όπως οπου γιώργος κ μάλαμα.

trigga είπε:
Aπλα στα τζατζίκια εχει αρκετο δαχτυλέρο.
Εγώ χρησιμοποιώ κουτάλι...δεν μπορώ να βουτάω τα δάχτυλα μέσα... ;D

article25.jpg

Τζατζικοτρίγκα, ωραία το μπιρμπιλάς το κιθαρόνι ναούμ.

trigga είπε:
Αυτο το βιβλίο που σου δωσα διαβασε το.Είναι ενας τρόπος εισαγωγής σε τζατζικοκαταστάσεις.Θελει χρόνο η κιθάρα ρε.Τι να μαθεις μεχρι την εξεταστική πλάκα με κάμεις?
εεεε, ποιό βιβλίο είναι αυτό, παρακαλώ;  :-[

Τρίγκα έχς γίν είδουλου τσ τζιαζ, τοχς παρ' χαμπάρ;

Για όσους δεν καταλαβαίνουν τη διάλεκτο Trigga υπάρχει σχετικό site:

trigga.jpg

ΡΕ είχα μάθημα παλι σήμερα κ οταν παίζουμε με τον δάσκαλο κατα ένα περίεργο τρόπο δεν σταυρώνω τπτ για τπτ.Το μονο που διαφέρει είναι οτι έχω μια κιθάρα ψευτοστρατοδιονυσίου με 9ρες κ είναι σαν να πιάνω κλωστες.Μια απογοητεύομαι κ μια καραγουστάρω ναούμ.

Γούγλη μυρίζει το πόδι μου, δε σκίβεις να με το γλύψεις?Και γώ θα σε ονομάσω Ναζ-ωραίο.

gangster  Daniel Givone - La guitare manouche

Οπως ξέρεις ο blue καταπιάνεται με django reinhardt κ αυτό το βιβλίο που βρήκα στην τύχη κ το διάβασα λίγο είναι οτι πρέπει απο αρχάριο μεχρι γκαμάτο intermediate παίχτη.Κάνεις μια αρχή σε πολλά θέματα τζαζ γύφτικης μουσικής.Αυτό σε βοηθάει αν θές μετά να κάνεις την πιο εύκολη μεταβίβαση στην τζάζ απ οποιοδίποτε άλλο στύλ παίζεις.

Υ.Γ.ΡΕ ανθωπε τι κάθεσε κ φτιάχνεις ναούμ.Τιν παλιέβτς ριε?Αρα τι σι νιάζ πουός μιλάου γώ?

trigga είπε:
Υ.Γ.ΡΕ ανθωπε τι κάθεσε κ φτιάχνεις ναούμ.Τιν παλιέβτς ριε?Αρα τι σι νιάζ πουός μιλάου γώ?
trigga2.jpg

Πλάκα κάνω Τριγκάκο, μη με παρεξηγείς ναούμ. ΣΕ ΠΑΩ για αυτό σε πειράζω ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα