Bb Blues-Βραδινά σεκλετιοτέστ

trigga

Jazzikofagos
Πόντοι
36
http://www.box.net/shared/hrge5dshsm

Είμαι στην αναζήτηση ενισχυτή γιατί δεν έχω.Έπαιξα σε 4-5 ενισχυτές συνολικά όλο τον καιρό που κιθαριάζω.Απο κουβέντες κ μια έρευνα με βλέπω για roland.

Το κλιπάκι το έγραψα με την έξοδο του line 6 spider II καρφί στην m-audio.Ο ενισχυτής αυτός μου άρεσε αλλά δεν έχω ίδεα για τις διαφορές του με τον roland cube 60 ή 30.

Απο ήχο στην έξοδο πάντως σκίζει, τί λέτε??

Μου φαίνεται επίσης οτι δεν έχει καμμία σχέση ο ήχος στα ακουστικά με την καμπίνα του.Στα ακουστικά είναι πολύ πιο "τζάζ".

Μια χαρά είναι ο ήχος !!!

Και οι οκταβες μια χαρά επισης... ;)

Απο το roland τον 30αρι που έχω τέτοιο ήχο βγάζεις με την προσομόιωση του Blackface οχι με το καθαρό JC που ειναι ποιο joe pass feel και ποιο smooth...

Trigga είσαι φοβερός!

To κάθε clip που ανεβάζεις είναι καλύτερο κι από το προηγούμενο! Φαίνεται ότι μελετάς πολύ και βελτιώνεσαι συνεχώς!!!

Ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ!

Μπράβο ρε Trigga... Πάρα πολύ καλό. Με έφτιαξες.

απολαυστικο!

απαλο σαν malt...  ;D

Με την αναλογη συνοδεια καπνας (montecristo) θα μπορουσα να το loop_αρω για ωρες!

...ενα johnny πρασινο, παρακαλω!...  ;) ;D

ευγε trigga!

alderbody είπε:
θα μπορουσα να το loop_αρω για ωρες!
Εγώ το έχω εδώ και κανά μισάωρο στη λούπα... 8)

Για να μαθαίνουμε κι εμείς οι "νιούφηδες", το στυλ αυτό της jazz πώς λέγεται;

elavd είπε:
θα μπορουσα να το loop_αρω για ωρες!
Εγώ το έχω εδώ και κανά μισάωρο στη λούπα... 8)

...ασε γιατι θα τη σκασω τελικα την πουρακλα και θα ντουμανιασει το γραφειο....   ;D

εχει και smoke alarm και δε λεει...

παιχταρας ο trigga!

bluezlick είπε:
keep on jazzing! ;)
That's it my man!Όσο για τον ήχο, είναι απόλυτα παραδοσιακός ήχος, που υποθέτω αυτό ζητούσες. Μια χαρά!

Τι Roland τι Line 6, άμα σε ευχαριστεί αυτό που βγάζεις...

Με τι κιθάρα και χορδές μικρέ;

Μη μου πεις με τη Behringer...

yameth είπε:
Με τι κιθάρα και χορδές μικρέ;

Μη μου πεις με τη Behringer...
Μαλλον με τη Hagstrom του ;)

Ρε κουφάλιτσούλες αμα παίζει μπλουζιά πέφτετε όλοι κ ακούτε κ λέτε τπτ αμα παίζει απ τα άλλα τα σαχλά δεν με κράζει κανένας.Αχ αχ αχ!!!

Ευχαριστώ για τα σχόλια σας παιδιά.Το κλιπάκι πάντως το κανα για να δώ τι λέτε περισσότερο για τον ήχο παρά για το παιξιμο που δεν είναι κ τπτ εδω που τα λέμε.

Η κιθάρα είναι η hagstrom HJ600 με Daddario chromes flat 12 και αλλαγμένα τα καντίνια με 0.14 κ 0.18 αντιστοιχα σε μι κ σι αν θυμάμαι καλά.

Όταν τον συγκεκριμένο ενισχυτή τον ακούω καμπινάτο δεν είναι τόσο ουραίους όμως κ με προβληματίζει για την αγορά που θα κάνω, όταν την κάνω, τι ενισχυτή θα πετύχω. Σίγουρα αν ήμουν στο αμέρικα για henriksen θα πήγαινα αλλα τώρα εντώ το ελλάντα δεν ξέρω.

benson είπε:
Φιλε μου ωραιο παιξιμο, cool...
Angel20Emoticon20Praying.gif

Ανακυκλωνοντας εδω και πολλα χρονια τα ιδια συστατικα στο παιξιμο μου και εχοντας περιελθει σε ενα σχετικο τελμα πολυ θα ηθελα να μπορουσα να παιξω ετσι.    Ωραιος.  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Μπράβο, τρίγκα, κουλ!

This is acid jazz, uh?

Όντως βελτιώνεσαι πολύ γρήγορα.

trigga είπε:
Ρε κουφάλιτσούλες ...
Μάλλον εσύ είσαι κουφαλιτσούλα, που μας έχεις πάρει τα σώβρακα, μέσα σε λίγους μήνες...

Τενκ γιου ντούντς.Το καταδύναμην......Με αυτό το πόστ-κλιπ-τέστ πάντως συνειδητοποιώ οτι τα απλά είναι ευανάκουστα κ αγαπητά σε όλους. :)

Well done triggaman!! (your best so far)

benson είπε:
Φιλε μου ωραιο παιξιμο, cool...
Βοήθειααααααααααα!!!.........Έφτασε η συντέλεια του κόσμου!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα