ΟΧΙEvilnye είπε:Αλλά θα ήταν το beat it ίδιο χωρίς το σόλο του Van Halen?
Οριστε. αυτη ειναι μια αποψη πάνω στο θέμα σολο μπάσσοwarwickplayer είπε:Στην τελικη δεν κρινεται το οργανο αλλα ο παικτης...
Εάν έχουν alembic μπάσσο κάνουνJohnyOh είπε:Στην τελική, στην παρούσα φάση της ροκ μουσικής, ούτε οι κιθαρίστες δεν κάνουν σόλο πλέον. Θα κάνουν οι μπασίστες?
Εγώ που μου δωσαν δανεικό ένα και έπαιξα, το ίδιο κουλός ήμουνα.marathon είπε:Εάν έχουν alembic μπάσσο κάνουν
μπασογραμή δοκίμασες? Αν ήταν τζούφιο, ούτε αυτό θα έπαιζε...audiokostas είπε:Θα ταν τζούφιο μάλλον και δεν δούλευε.
Ευχαριστώ φίλτατε αλλά αναρωτιέμαι....SpyrosCh είπε:+άπειρο
...θα σου κάνουν παρατήρηση ότι χαλάς το θέμα... :audiokostas είπε:Ευχαριστώ φίλτατε αλλά αναρωτιέμαι....
Έχει πληθυντικό το σόλο;
Κλίνεται;
Τρώγεται με συνοδεία ούζου;
Πόσο καλύτερα είναι τα σόλο στο Βερολίνου από τα ψόφια τα δικά μας;
Αυτά είναι που πρέπει να αποσχολούν τους νέους μπασίστες.....
Και θα χουν δίκιοmarathon είπε:...θα σου κάνουν παρατήρηση ότι χαλάς το θέμα... :
Για τον καθένα δεν ξέρω αλλά το σόλο στο μπάσο σίγουρα είναι μία από τις πολλές ενοχλήσεις του Superfunk.Θα θελα να δω μερικες γνωμες σχετικα με το τι ειναι για τον καθενα ενα σολο στο μπασο...
Πσσσσστ. Σίγουρα κάτι έκανε ο μαύρος στη Γραμματική σου..... ;DTthawth είπε:Ο πλυθηντικός του σόλο ειναι σόλι αν δε με απατά η μνήμη μου με καναν μαύρο :Ρ
Το διόρθωσα.. ....αλλα κράτησα τον μαύρο ;Daudiokostas είπε:Πσσσσστ. Σίγουρα κάτι έκανε ο μαύρος στη Γραμματική σου..... ;D
Και καλά έκανες φίλε . Στο μπάσο πάντα είναι χρήσιμοι. Αν όχι απαραίτητοι.Tthawth είπε:Το διόρθωσα.. ....αλλα κράτησα τον μαύρο ;D
Kαλά...μην τους πάρεις στα σοβαρά κιόλας...audiokostas είπε:Και θα χουν δίκιο
Εντάξει, δεν χρειάζονται και όλα αυτά. Εάν ακούσεις (ας πούμε), το At the Movies του Clarke με μουσικές από ταινίες που έχει γράψει, δεν νοιώθεις καθόλου την έλλειψη της 6χορδης...Αν κάποιος βέβαια το κάνει με τη γλώσσα του και το μπάσο πίσω από το σβέρκο, σίγουρα εντυπωσιάζομαι και θα χτυπήσω παλαμάκια και κανα 50λεπτο θα του πετάξω του ανθρώπου.
Και γιατί να μη βάλω μια ακουστική με πλαστικές χορδές;marathon είπε:Αντιθέτως, το άτιμο το Alempic, ακούγεται σαν ακουστική κιθάρα με πλαστικές μάλιστα χορδες...4χορδο είπαμε είναι?
Γιατί αυτό έχεις μπροστά σου...που να ψάχνεις τώρα για άλλες κιθάρες ...έτσι κάνει τουλάχιστον ο Clarkeaudiokostas είπε:Και γιατί να μη βάλω μια ακουστική με πλαστικές χορδές;
Ή ακόμα καλύτερα μια κλασσική;
Το Εpic της Alembic βγαίνει σε όλες τις γεύσεις.
-100.marathon είπε:Άσε που εάν μπορείς να παίξεις σόλο με τις παραπάνω κιθάρες, μπορείς και με το μπάσο