μπασο σε υπογουφερ απο 5.1 ηχεια υπολογιστη?

καλη ιδεα. θα το δοκιμασω καποια στιγμη αλλα χρειαζομαι αλλο σινδιασμο καλωδιων που δεν διαθετω αυτην την στιγμη. μια βαβουρα θα βγει βεβαια αλλα τελος παντων, δοκιμες κανουμε...

εβαλα και κορνα!!!!!!!!!!!

συνδεσα και τον εναν απο τους 5 δορυφορους του συστηματος και εβαλα την εισοδο στα front ηχεια.

Εγω περιπου 2 χρονια παιζω στο σπιτι  ακριβως οπως το εχεις συνδεσει κι εσυ (γιατι τον ενισχυτη τον εχω στο στουντιο) και δεν υπαρχει κανενα προβλημα στα ηχεια. Το ξερω οτι στις μεγαλες εντασεις μπουκωνει αλλα με το προγραμματακι της Ampeg το ΑmpegSVX ολα διορθωνονται και ο ηχος ειναι η μερα με την νυχτα αφου προσομειωνει σχεδον τα παντα.

εσυ το παιρνας απο pc που εχεις φορτωσει το σιγκερκριμενο προγραμμα απο οτι καταλαβα. εγω εχω σινδεσει απευθειας το μπασο πανω στον ενισχητη.

Λοιπόν είχα κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με creative 2.1 όταν είχα πάει σε φίλο κιθαρίστα και θέλαμε να κοιτάξουμε κάτι ιδέες και δεν υπήρχε λόγος ούτε για προβάδικο ούτε για πολλές τσίτες, direct στο input του 2.1 με RCA αντάπτορα  ;D  απρόσμενο αλλά ακουγόταν.. ok  :-X

supremo το δοκιμασα το ampegSVX αλλα μονο θορυωβο βγαζει το μπασο το ακουω ελαχιστα. στην απευ8ειας συνδεση εχω πολυ καλυτερο ηχο. δεν επιανε ψηλες αλλα οταν σινδεσα επανω και 2 δορυφορους ακουνται και αυτες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back