Μπάσο OSMOND. Αξίζει?

ginargiros

Μέλος
Πόντοι
38
Ένα φιλαράκι έχει ένα μπάσο OSMOND και δεν το θέλει. Αξίζει να το πάρω ή κάνει μόνο για βαρκάδα?

To ειπες μονος σου...ουτε για βαρκαδα!χαχα!

Χωρις πλακα τωρα-ειχα τσεκαρει καποτε ενα, δεν ειναι καν απο ξυλο...πρεπει να ειναι MDF.Τσεκαρε κατι αλλο σε μεταχειρισμενο αν θες για φτηνο, που να παιζει!

Δεν τα ξέρω, όμως με 50 ευρώ δεν μπορείς να πάρεις και τίποτα άλλο. Προσωπικά θα έδινα παραπάνω για ένα αξιοπρεπές όργανο, εκτός αν πραγματικά δεν μπορείς να δώσεις πάνω από 50 (και ούτε προβλέπεται να μπορείς για κάποιους μήνες)...

παρτο το μπασακι και δωστο στο γιο σου οταν κανεις να μαθει..

χορδες παιρνεις με αυτα τα λεφτα..

:wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν ειναι για 50 παρτο και θελει να το ξεφορτωθει ο φιλος σου,δεν παιζει πιο φτηνο..αν και καποτε ειχα βρει και ενα Squier Ρ με 50 ευροπουλεισον!

Ρε συ BoogieMan τι να το κάνεις το ένα Ρ μόνο του, πρέπει να βρεις 2, αφού ώς γνωστόν μια βάρκα χρειάζεται 2 ΚΟΥΠΙΑ!!! :D

Ρε συ BoogieMan τι να το κάνεις το ένα Ρ μόνο του' date=' πρέπει να βρεις 2, αφού ώς γνωστόν μια βάρκα χρειάζεται 2 ΚΟΥΠΙΑ!!! :D[/quote']:lol: :lol:

Οχι ρε συ, παιζουν και τα "κανο" που εχουν ενα!

Ξερεις, μια απο τη μια-μια απο την αλλη! :D

Σωστός, δεν το΄χα σκεφτεί! :D

osmond? Πω πω θυμαμαι 1998 στον αρμαο ειχε τετοια απορω γιατι δεν στο δινει τσαμπα,αφου ειναι χαλια μαλλον σε ριχνει για 50 ευρω.. :?

Ένα φιλαράκι έχει ένα μπάσο OSMOND και δεν το θέλει. Αξίζει να το πάρω ή κάνει μόνο για βαρκάδα?
αν είναι και κόκκινου χρώματος ΔΕΝ αξίζει... :roll: :roll: έχω το λόγο μου που το λέω... αλλά δεν αποκαλύπτω... :lol: :lol: Αν είναι άλλο χρώμα πάρτο, 50 ευρώ δίνεις για να φας σε εστιατόριο.

:wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back