Μπασκετική σύναξη νοϊζάδων!

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Εχω καιρό να μπω, έχω χάσει επαφή και νοιώθω σαν κανιμόθριος. ???

Παίδες πέρα απ την πλάκα, πρέπει να βρούμε (και να κλείσουμε αν είναι ανάγκη) γήπεδο και ώρα για το Σάββατο 20/12. Alchemist έχεις να προτείνεις κάτι;

panagiotis είπε:
Παίδες πέρα απ την πλάκα, πρέπει να βρούμε (και να κλείσουμε αν είναι ανάγκη) γήπεδο και ώρα για το Σάββατο 20/12. Alchemist έχεις να προτείνεις κάτι;
Έχω προτείνει από το πρώτο μου post στο θέμα τη λύση του Αγίου Κοσμά. Τα γήπεδα στο συγκεκριμένο χώρο είναι πολλά και την ώρα που θα πάμε εμείς (μεσημεράκι λογικά) θα είναι και ψιλο-άδεια.

Άλλη λυση είναι τα γήπεδα στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, πολύ λιγότερα γήπεδα εκεί βεβαίως. Θα εξυπηρετήσει όσους μένουν προς τα βόρεια προάστια.

Και φυσικά μιλάμε για ανοιχτό γήπεδο πάντα. Οι πιθανότητες να δεχτούν δέκα άσχετους που θα κάνουν την πλάκα τους σε ένα κλειστό γήπεδο με παρκέ είναι ανύπαρκτες, εκτός κι αν υπάρχει κανείς με αντίστοιχα κονέ που μπορεί να βολέψει την κατάσταση. ;)

Όσο για την ώρα, νομίζω ότι γύρω στις 3-4 το μεσημέρι θα είναι ιδανικά. Δεν θα έχει κόσμο, δεν θα χρειαστεί να ξυπνήσουν νωρίς όσοι κάνουν κραιπάλη στη μπυροποσία και θα υπάρχει χρόνος να παιχτεί αρκετό παιχνίδι αν μας προκύψει κάτι τέτοιο γιατί θα έχουμε 1-2 ωρίτσες μέχρι να νυχτώσει.

Any thoughts; :)

Πάλιστα. Κατά τις τρεις κ μένα λογικό μου φαίνεται. Προσωπικά το μέρος δε με πολυνοιάζει αρκεί να μπορούμε να παίξουμε....

Ρε, εσεις το λέτε στα σοβαρα...
confused0067.gif

Παιδιά κανονίστε οριστικό μέρος και ώρα, για να ξέρουμε και να μην κανονίσουν κάτι οι ενδιαφερόμενοι. Φαντάζομαι καταλήγουμε για Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, το Σάββατο κατά τις τρεις, έτσι;

Πού ακριβώς έχει μπασκέτες στο Άλσος Βεϊκου και από πού μπαίνουμε μέσα;

Λοιπόν, το κλείνουμε για Άλσος Βεϊκου, Σάββατο 20/12 και ώρα 3 μ.μ. για όσους ψήνονται για μπασκετάκι.

Όποιος έχει αντίρρηση, ας μιλήσει τώρα ή ας σωπάσει και ας έρθει να μας δείξει τη μπασκετική του τέχνη! :)

pkole είπε:
Πού ακριβώς έχει μπασκέτες στο Άλσος Βεϊκου και από πού μπαίνουμε μέσα;
Έχει γήπεδα ακριβώς πάνω από το κλειστό γήπεδο, είναι φάτσα στην πρώτη είσοδο του Άλσους, γύρω στα 100 μέτρα από την δεύτερη (κεντρική είσοδο).

Οι δύο είσοδοι για το Άλσος βρίσκονται επί της Λεωφόρου Βεϊκου, λίγο πριν τη στροφή που οδηγεί προς ΟΑΚΑ ή Λεωφόρο Κύμης αν προτιμάτε, είναι στη δεξιά μεριά καθώς ερχόμαστε από Γαλάτσι προς ΟΑΚΑ.

Υπάρχει και ένα μικρό πάρκινγκ (σε στυλ πάρκινγκ εθνικής οδού, υπάρχει εσοχή στον δρόμο) όπου μπορεί κανείς να αφήσει το αυτοκίνητο ή εναλλακτικά μπορεί να το αφήσει και πάνω στη Λεωφόρο, υπάρχει αρκετή άπλα.

Επισυνάπτω και μια φωτογραφία του χάρτη της περιοχής όπου προσπάθησα να μαρκάρω στο περίπου τις εισόδους και το πάρκινγκ. Ζητώ κατανόηση, είναι αργά και δεν την παλεύω να ανοίξω το Gimp, το έκανα όλο με το ταπεινό Paint των Windows. :-[

Ωραίος ο Alchemist!

Όντας παλιός Γαλατσιώτης και Τσερεμόνης, θα αναρτήσω αύριο λεπτομερείς οδηγίες προσπέλασης και χάρτη που δείχνει τις μπασκέτες. Ουσιαστικά μπαίνει κανείς από την είσοδο 1 που δείχνει η φωτό και ανεβαίνει προς τα πάνω και θα τις δειτε.

Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε  :D

Μην ξεχασετε τις ομπρελες σας  ;D

dkall είπε:
Μην ξεχασετε τις ομπρελες σας   ;D
Σωστή η παρατήρηση, δυστυχώς πρέπει να το παραδεχτώ... :(

Συμπτωματικά κοίταγα σήμερα το πρωί πρόγνωση για το Σάββατο και οι ενδείξεις είναι ότι μπορεί να γίνει τσουρουκιά με τον καιρό και να μας μουσκέψει.

Για να μην έχουμε μπερδέματα τελευταία στιγμή, το event ακυρώνεται αν βρέχει (προφανώς) ή αν έχει βρέξει μέχρι και 2 ώρες πριν την ώρα του ραντεβού. Το λέω γιατί η επιφάνεια σε ένα ανοιχτό γήπεδο και με καιρό όχι ηλιόλουστο, σίγουρα θα χρειαστεί ένα σεβαστό χρονικό διάστημα προκειμένου να στεγνώσει από τα νερά.

Σύμφωνοι; ;)

Υ.Γ. Kατσικοπόδαρε dkall, έτσι και βρέχει θα έρθω και θα σου κλέψω το Trek. :P

Ταδε εφη επιστημων της μετεωρολογιας 

Εγκω ντεν ξερει τιποτας  , παρτου αφτου  το trek

Εννοείται πως αν βρέχει, το "event" αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας....

Όχι ρε μη μασάτε θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον έτσι  :D

Κάτι άλλο. Κάποιος πρέπει να φέρει και μπάλα(ες) δεδομένου ότι μάλλον εκεί δε θα βρούμε (έτσι δεν είναι;).... ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back