- Πόντοι
- 8
Χαίρετε κυρίες και κύριοι,
γνωρίζετε κάποιο κατάστημα πλην του Τρίμη που να έχει μπάσα Ibanez;
Thanks!
γνωρίζετε κάποιο κατάστημα πλην του Τρίμη που να έχει μπάσα Ibanez;
Thanks!
αν ψαχνεις μαγαζι στην Ελλαδα που να εχει σεταρισμενα ολα τα οργανα του,θα πρεπει να ψαξεις πολυ....jesterbass είπε:Γεια σου φίλε, ένα από τα SR505 και SR705... Ο Τρίμης τα όργανα τα έχει χωρις setup και είναι σαν τόξα, εχουν και 45ρες πανω οποτε μου ειναι αδυνατον να τα δοκιμάσω ηχητικά... Γι αυτό το λόγο ρωτάω για άλλο κατάστημα...
Βασικά ψάχνω για κατάστημα πλην του Τρίμη που να έχει μπάσα Ibanez. ;DSuperfunk είπε:αν ψαχνεις μαγαζι στην Ελλαδα που να εχει σεταρισμενα ολα τα οργανα του,θα πρεπει να ψαξεις πολυ....
αν ψαχνεις μαγαζι στην Ελλαδα που να βαζει καινουργιες χορδες στα οργανα του,μαλλον τρελλος παππας σε βαφτησε... ;D (αν & δεν εχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ στον κοσμο μαγαζι που να πουλαει μπασα,και ειδικα φτηνα,και να βαζει πανω αλλες χορδες απο αυτες που φοραει το μπασο απο το εργοστασιο & καλως ή κακως,καλως κατα τη γνωμη μου, οι 45αρες ειναι ενα happy medium που βολευει το 99% των μπασιστων)
Ειχα παει μια βολτα απ τον Νακα στο Mall και επαιξα κατι μπασα...Οι χορδες ηταν στον θεο!!!Ειδικα ενα αταστο Χοχνερ που εχει εκει ηταν απλα απαραδεκτο...Πως περιμενουν τα παιδια στα καταστηματα να παιξω ενα οργανο και να παρω γνωμη που θα με βοηθησει να το αγορασω οταν αυτο απλα δεν παιζεται?Superfunk είπε:αν ψαχνεις μαγαζι στην Ελλαδα που να εχει σεταρισμενα ολα τα οργανα του,θα πρεπει να ψαξεις πολυ....
Ελπιζω να εξεφρασες τα σχετικα παραπονα σε καποιον προιστάμενο, ή έστω με ένα email. Πραγματικά στο λέω, όταν μιλάς με κάποιον και τον ενημερώνεις, μπορει να γίνουν θαύματα. Ολη η ντροπη δική τους θα είναι. Πάντως θα ηταν κακη ιδέα να αγοράσει κανεις όργανο ασεταριστο. Ίσως υπάρχει λόγος που δεν βρίσκεται σε ικανοποιητική κατασταση. Κάποιο ελάττωμα ίσως.warwickplayer είπε:Ειχα παει μια βολτα απ τον Νακα στο Mall και επαιξα κατι μπασα...Οι χορδες ηταν στον θεο!!!Ειδικα ενα αταστο Χοχνερ που εχει εκει ηταν απλα απαραδεκτο...Πως περιμενουν τα παιδια στα καταστηματα να παιξω ενα οργανο και να παρω γνωμη που θα με βοηθησει να το αγορασω οταν αυτο απλα δεν παιζεται?
Ακριβώς οι σκέψεις μου φίλε, αυτονόητο οτι για αυτά τα παραπάνω ευρώ πρέπει να είναι το όργανο στοιχειωδώς σεταρισμένο. Για να μην πω οτι θα επρεπε να δέχονται και τυχον μικροδιορθωσεις να γινονται επι τοπου. π.χ. δεν θεωρώ παράλογη απαίτηση να το δοκιμάσεις με ένα άλλο σετ χορδές... Τότε έχεις την ευκαιρία να αισθανθείς και να ακούσεις το όργανο και στην τελική το παίρνεις και σηκώνεσαι και φεύγεις. Έτσι πουλιούνται τα όργανα. Αλλιώς άγιος Θωμάς...warwickplayer είπε:Και στην τελικη..γιατι υπαρχουν οι βιτρινες και τα Showrooms?Γιατι δεν ψωνιζουμε ολοι Ον λαιν?Ποιο φθηνα ειναι και βαση εμπειριας θα ειναι σεταρισμενα στη τριχα..Δικαιολογησε τα 50 100 200 ευρω που πουλας ποιο ακριβα καπως...Πες..εγω στο εχω εκει να το παιξεις να το νοιωσεις και οτι θες ειμαι διπλα σου...Ετσι να στηριξω κ εγω τον ελληνα και οχι τον Γερμανο και να μην νοιωθω μ@!@#@@