Ojou Re Brougo (Ώχου ρε Μπρούγο με Ισπανική προφορά)
Καλοπροαίρετος χαβαλές και μην το πάρεις στα σοβαρά.
Το Hollow Log μου άρεσε πρόσφατα που άκουσα αλλά αν το χρησιμοποιήσεις (εσύ και όσοι διαβάζετε) και γίνεται διάσημοι θα απαιτήσω πνευματικά δικαιώματα ...... 8)
Μπρούγκε πραγματικά δε νομίζω να υπάρχει μεγάλο ποσοστό μελών που να βλέπει αυτό το τόπικ και να περιμένει να δει σοβαρές απαντήσεις...και για να μην τους αφήσω απογοητευμένους, να το πείτε broug-lyn το γκρουπάκι, πάει κατά το Brou-Lee που προαναφέρθηκε..
τι ωραια αστειακια κανετε με το νικ μου. μηπως να γινετε αστειατορες ,η μηπως να σας παρει ο σεφερλης. παντως εγω απο το πολυ μπλακ χιουμορ που κανετε εκανα ενα μαυρισματακι τελειο.
τι ωραια αστειακια κανετε με το νικ μου. μηπως να γινετε αστειατορες ,η μηπως να σας παρει ο σεφερλης. παντως εγω απο το πολυ μπλακ χιουμορ που κανετε εκανα ενα μαυρισματακι τελειο.
Υ.Γ. Αν οντως σε ενοχλει η χαζοπλακιτσα με το ονομα του συγκροτηματος σου που θα βγαινει απο το nick σου και δεν το εκλαμβανεις ως αστειο, την σταματω αμεσως.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.