Θα συμφωνήσω...blue είπε:Για το αναισχυντο τρολινγκ που έκανες στο θέμα αυτό και την θρασύτατη προσβολή ενός συνόλου επώνυμων και ανώνυμων (μαθητευόμενων) μουσικών : καποιος επρεπε να σου την πει :-*
Φιλικά..
Πίσω στο θέμα μάγκες!!! 8)
Θα συμφωνήσω...blue είπε:Για το αναισχυντο τρολινγκ που έκανες στο θέμα αυτό και την θρασύτατη προσβολή ενός συνόλου επώνυμων και ανώνυμων (μαθητευόμενων) μουσικών : καποιος επρεπε να σου την πει :-*
Δεν ειμαι διαταραγμενη προσωπικοτητα ουτε παω να προωθησω το Μπαλταζανη (ουτε εχω τη ψευδαισθηση οτι οι περισσοτεροι απο δω θα τον γουσταρουν ) .Απλα δεν υφισταται συγκριση!!Οι παραπανω μουσικοι ανηκουν σε διαφορετικες κατηγοριες (οχι μονο για μενα αλλα για την ισχυρη πλειοψηφια των σοβαρων μουσικων)Παράθεση από: takisdim1984 στις Χθες στις 11:06ο ανθρωπος εχει ειδη αφησει ισως τη μεγαλυτερη παρακαταθηκη στην ελληνικη τζαζ σκηνη! Και μονο οι δουλειες των Ιασις (των οποιων ηταν ιδρυτικο μελος) αξιζουν ιδιαιτερης αναγνωρισης και τον καθηστουν κορυφαιο μουσικο οχι μονο για τα ελληνικα δεδομενα!
Κατα τ'αλλα προκειτε για ενα δεινο περφορμερ και εναν ανθρωπο που συνεβαλε σημαντικα στο τροπο που διδασκεται η μοντερνα μουσικη στην ελλαδα συγραφοντας βιβλια,διαμορφωνοντας κυκλους σπουδων τζαζ κτλ...
Παράθεση από: takisdim1984 στις 08 Νοεμβρίου, 2007, 11:03
Οταν ομως τουλιατοι, αμπλιανιτιδες, φακαναδες και πολλοι αλλοι εχουν αυτοχρηστει μεντορες αυτοματα φερουν ευθυνη και πρεπει καποια στιγμη να τ'ακουσουνε.Γαιτι οχι μονο πηραν στο λαιμο τους ατομα τα οποια χτιζουν αθορυβα εδω και δεκαετιες καριερες και προσωπικη ταυτοτητα στη μουσικη, αλλα ακομα χειροτερα διδασκουν!!!
Αντε λοιπον, φανταστειτε την μελοντικη γενια των ελληνων μουσικων που θα εχει μαθει κιθαρα απο τον αμπλιανιτη, μπασο απο το φακανα και κρουστα απο το τουλιατο!
παλι καλα που δεν κανει μαθηματα ο Κατσαρος!
Aυτή είναι η εννοια του διπόλου...
κοιτα κι αυτό για να δεις οτι η αποψή μου αυτη δεν ειναι καινουρια:
Παράθεση από: blue στις 28 Αυγούστου, 2006, 04:09
4)Οι μαθητευόμενοι κιθαρίστες κοντά σε κάποιο μεγάλο όνομα αντιγράφουν με εντυπωσιακή ηλιθιότητα την εικόνα του δασκάλου τους.Καρμπόν απόψεις χωρίς κριτική σκέψη,αντιγραφή στις ατάκες κλπ
από εδώ
Για τον Μπαλταζάνη:είναι κορυφαίος μουσικός και εχω βρεθει στα live του αρκετες φορες και εχω απολαυσει το παίξιμο του.
Για το αναισχυντο τρολινγκ που έκανες στο θέμα αυτό και την θρασύτατη προσβολή ενός συνόλου επώνυμων και ανώνυμων (μαθητευόμενων) μουσικών : καποιος επρεπε να σου την πει
LOL(?).....takisdim1984 είπε:.......και στη τελικη και 'γω συναδελφος του Πατερελη ειμαι!!
Καλά τα λες τώρα μεγάλε, αλλά όταν έχεις γράψει αυτό:Ομως ποτε δεν εθιξα ή προσεβαλα μαθητευομενους μουσικους! Αυτους τους σεβομαι υπερβολικα γιατι ξερω πολυ καλα πως ειναι να υποβαλεις τον εαυτο σου σ' αυτη τη δοκιμασια!
μάλλον ψιλοπροσβάλεις και τους μαθητευόμενους. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν έχω υπάρξει μαθητής κανενός από τους παραπάνω.Αντε λοιπον, φανταστειτε την μελοντικη γενια των ελληνων μουσικων που θα εχει μαθει κιθαρα απο τον αμπλιανιτη, μπασο απο το φακανα και κρουστα απο το τουλιατο!
takisdim1984 είπε:Δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη για να ανοιξω παλι το θεμα αλλα θα σου απαντησω γιατι δεν εχω καμια ορεξη να διαβασω!!