Baja Telecaster η Epiphone les paul boneyard joe perry

Mike Montezuma

Νέο μέλος
Πόντοι
6
καλημερες παιδια..εχω σταμπαρει τις παραπανω κυριες και ειμαι σε τρελο δειλημα..

παιζω απο μpλουζ κ τζαζ μεχρι ιντι κ λιγο πιο βαρυ ροκ και πραγματικα δεν ξερω ποια θα μου κανει περισσοτερο κυριως ηχητικα..

θελω αποψεις και κυριως εμπειριες..και μια κ εχουμε και τελε ο κυριος σουπερφανκ ασ καταθεσει φωτα

(βεβαια η τελε ειναι με ντιμαρτζιο twang set eno i les paul me gibson burstbuckers)..

thanks

xrisosmike21 είπε:
δεν ξερω ποια θα μου κανει περισσοτερο κυριως ηχητικα..
Αν δεν ξέρεις αυτό ...... δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς .

Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους .

Και οι δύο είναι εξαιρετικές κιθάρες. Προσωπικά έχω και  Baja  και Epiphone  Les Paul Standard  Plus. Και με τις δύο μπορείς να παίξεις ό,τι γουστάρεις. Αν με υποχρέωνες να έπαιρνα μόνο μια, θα διάλεγα την Baja (αλλά για καθαρά προσωπικούς λόγους).

οσο το σκεφτεσαι καποιος αλλος θα παρει τηλεφωνο και........γεια σου ;)

Απο τις απειρες συζητησεις που εχω κανει εδω και εχω διαβασει εχω καταλαβει οτι η τελε εχει ολο αυτο το  πριμαριστο σκαστο..π αγαπω εννοειται και οτι ειναι ενα all around οργανο..

η επι επισης εχει αυτο το μπασατο και μουντο που επισης αγαπω και με αυτην μπορεις να παιξεις πολλα ειδη..απλα ολος ο κοσμος εχει μια επι και ηχητικα πλεον ειναι κορεσμενη στα αυτια μ..αυτο δεν σημαινει οτι δε σπερνει..και νομιζω η συγκεκριμενη ειναι απο της πολυ καλες επι..

και εκει ερχεται το δειλημα..

να φανταστειτε προηγουμενη κιθαρα fender Jaguar αγορασμενη ακριβως για τον ΄χαρακτηρα΄΄ στον ηχο..περιορισμενη ομωσ σε ειδη μουσικης....

μονο μια λυση εχεις.....παρε και τις 2

αλλιώς ριξε κορωνα γραμματα ;D

kostas80 είπε:
Αν δεν ξέρεις αυτό ...... δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς .

Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους .
+2000

η jaguar ειναι μια πολυ περιορισμενη κιθαρα για καποιον που θελει να παιξει ΟΛΑ τα ειδη μουσικης,η tele ειναι μαζι με τη strat η πιο ευελικτη κιθαρα που υπαρχει...η les paul κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι βασικα μονο για..."να ροκ" (εκτος κι αν φοραει Ρ90)

αλλα και παλι αν δεν ξερεις ΕΣΥ τι θελεις δυσκολα θα σε βοηθησουμε εμεις....

Να πούμε βεβαίως ότι φυσικά και υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου  ;D ;D

blacktop%20tele%20red.jpg

Σουπερ τι εχεις να πεις για τους dimarzio twang που φοραει..

επισης παιζουν οντως τοσο μεγαλες διαφορες απο baja se baja?

μια χαρα μαγνητες ειναι,στο βαρος ναι υπαρχουν διαφορες,παρε την ελαφρυτερη που θα βρεις (βεβαια και βαρια να βρεις αν σου αρεσει χτυπα την)

Να δώσω μια υβριδική πρόταση;

http://www.thomann.de/gr/fender_blacktop_jazzmaster_hs_rw_bk.htm

Την κοίταζα χτές, καλή φαίνεται, ίσως κάποιος την έχει δοκιμάσει.

Επίσης υπάρχει και αυτή:

http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_lone_star_strat_rw_3ts.htm

Πολύ καλοί μαγνήτες, πραγματικά τα πάντα όλα παίζεις με αυτή.

Βέβαια ίσως είναι λίγο άσχετα τα σχήματα με αυτά που γουστάρεις, sorry αλλά έτσι για την κουβέντα  :-[  :)

xrisosmike21 είπε:
καλημερες παιδια..εχω σταμπαρει τις παραπανω κυριες και ειμαι σε τρελο δειλημα..

παιζω απο μpλουζ κ τζαζ μεχρι ιντι κ λιγο πιο βαρυ ροκ και πραγματικα δεν ξερω ποια θα μου κανει περισσοτερο κυριως ηχητικα..

θελω αποψεις και κυριως εμπειριες..και μια κ εχουμε και τελε ο κυριος σουπερφανκ ασ καταθεσει φωτα

(βεβαια η τελε ειναι με ντιμαρτζιο twang set eno i les paul me gibson burstbuckers)..

thanks
Eλα ρε mike...τελικά εγω πιστευω πως καλύτερα να δεις πια σε βολεύει στα χέρια σου...γιατί ειλικρινά ο ηχος ειναι κατι που με τους αναλογους μαγνητες και το ανάλογο wiring και με τα ανάλογα χερια και με τουμπανο μαστορα...πετυχαίνετε....

δες τα μπράτσα τους...ειδικά στην perry...που λογικά θα ειναι πιο παχυ...

Αν γουστάρεις ελα σπιτι μου να δοκιμασεις την les για την οποια σου ελεγα της προαλλες...κ η φραπα κερασμενη... :)

alexi τι κανεις αγορι....?οπως καταλαβες πηρα την αποφαση να ποθλησω την αγαπημενη μου..

θα δω το απογευμα την επι και μετα περναω αν εχεισ χρονο.. στειλε μια σε μαιλ το κιν σου γιατι το εχασα...

ειμαι σε τρελο δειλημα ρε..γουσταρω τελε αλλα ειχε κατσει μια τονεκαστερ στα χερια μου κ μου ηταν εντελως αβολη και εχω φοβηθει ενω καταλαβαινω οτι ειναι πολυ καλες..

πρεπει να δοκιμασω απο οτι φαινεται και αποφασιζω..σας ευχαριστω ολους..

Πολύ καλή ευκαιρία η baja, ακόμα καλύτερη αν σου δίνει και τους στοκ μαγνήτες για να

κρατήσεις αυτούς που θα σου αρέσουν περισσότερο. Πρέπει να την δεις και να αποφασίσεις

γρήγορα όμως.

αποφασησα την μπαχα ομως δεν βρισκω το παλικαρι π την εχει...αχχααχχα..ποσο γκαντεμης..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back